Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 786 | 104 | 7,55 | 7,70 | -1,31% |
Moj ulaz je 220 i nisam niti najmanje zabrinut jer se izgradio pun profila autoceste prema Mađarskoj jer je uveden vlak za Budimpeštu, jer u godini u kojoj je sva izgradnja stala država upucava 189 milijuna kuna, a radovi na proširenju luke počinju 01.02.2010,, gdje direktor luke izjavljuje da su konkurentniji od bilo koje luke sa sjevernog jadrana prema Mađarskoj, gdje ministar Kalmeta izjavljuje da je LKRI najvažnija luka u cro, ma šta o tome neki pričali, gdje gđa Kosor izjavljuje da je ona apsolutni prioritet hrvatskog gospodarstva, uostalom promet je u odnosu na 2008. pao samo za 13% i ovdje se ne radi o gubitašu koji treba kredite ili pomoć države da bi se možda izvukao. Definitivno jednas od najboljih kupnji,a budućnost će pokazati koliko će se zemalja za nju otimati jer ne zaboravimo svijet je izišao ili izlazi iz recesije, a samim time znači drastično povećanje prometa, a pogledajte njen geografski položaj, vrata zapada.
[thumbsup]
Položaj Idealan za sve, pa i NATO potrebe !
[wink]
NATO je zlatna koka. Svako toliko neki vrag prekrcvajau. Samo nedaj Bože, onih vježbi od prije par godina. Pretvore ti grad u Sodomu i Gomoru.Koliko to može popit…. Poslje luke najviše su zaradili dileri, kurve i vlasnici kafića. Onda smo se zezali da ce rijeka za 15god. imati najaču košarku u državi, samo da tada začeti mladići malo stasaju. Rijeka Globtroters. [lol]
ovaj će nam lijepo podići prosijek kupizi će 800 komada
i ja sam prekjuce dokupio po 182,,dokupljivati cu jos,,godinama trgujem ovom dionicom i mogu reci da sam jako zadovoljan!!Dugorocno ima ogromne potencijale i zasigurno ce u skoroj buducnosti ljudi to prepoznati,,trenutno se desava zdravi rast i po meni i 300kn nije puno a do kraja god ocekujem skromno preko 420kn!!!
Evo našao sam još jedan članak o Lukama Rijeka i Ploče, neću ništa komentirati post je dobronamjeran, možda da samo napomenem da je u 2008. u Luki Ploče pretovareno 3 milijuna tona robe:
http://media.avidus.hr/post/Lucki-giganti.aspx
lp
Mediji štošta napišu, al nakon vrlo teškog i bezrazložnog pada, mišljenja sam da dionicu LKRI tek čeka izniman rast [rolleyes]
Evo našao sam još jedan članak o Lukama Rijeka i Ploče, neću ništa komentirati post je dobronamjeran, možda da samo napomenem da je u 2008. u Luki Ploče pretovareno 3 milijuna tona robe:
lp
svaka čast kolega, puno se trudite da okrenete investitore s rijeke da dođu na ploče ali bojim se da neće ići. ovdje je mali FF, fondovi tu igraju periodično igru, a nas nekolicina nadobudnih plivamo s njima amo-tamo na godišnjoj bazi. Prinos je ipak ovdje izniman kada se pogodi barem blizina okretanja trenda (čitaj 168-170 u ovom ciklusu.) Evo rijeke već danas blizu 200, a samo nakon par dana trgovanja [rolleyes]
lp
Dragi kolega, od kada vi postate na ovoj temi LKRI je narasla 10%, a vaša LKPC je ostala cupkati u mjestu, to vam je isto kao da uspoređujete hamburger iz Mcdonaldsa i iz pečenjare jednog Albanca, znate taj Mcdonalds je brand,a ovaj od Albanca na žalost nije, ipak imate i vi nekih lokalnih poklonika ovog albanskog i to je dobro jer treba neko i to konzumirati, naš LKRI iliti Mcdonalds ne treba nitko hvaliti, za nas se jednostavno zna, sretno svašom LKPC na vašoj temi, uz veliku [kiss]
Brzu zaradu je teško očekivati na dionicama. Ulaganje u dionicu Luke Rijeka shvaćam kao štednju s kamatama koje nema šanse dobiti bilo gdje na tržištu. Širenje Luke Rijeka, oporavak hrvatskog gospodarstva kad-tad i ulazak u EU recimo 01.01.2012. dati će cijenu LKRI najmanje 500kn (još sam i skroman, očekujem puno više hehe). Što će reći da sve uloženo u ovu dionicu sada, za 2 godine daje najmanje trostruku korist.
Evo usporedbe 2 naše Luke. Zasad Luka Rijeka daleko podcijenjenija.
Evo usporedbe 2 naše Luke. Zasad Luka Rijeka daleko podcijenjenija.
[shocked]
Prestrašan argument!
LKRI je daleko podcjenjenija od LKPC jer u zadnja tri miseca manje narasla za nekoliko postotnih poena?![lol]
splite, količina gluposti koju si u stanju napisat je neiscrpna…