Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,65 | 161 | 21 | 7,65 | 7,70 | 0,00% |
To volim, ošini u crveno, hebo vijesti, pa da je je ne znam šta, kakva burza [lol] [lol] [lol]
Hmhmhm, nije to ni loše malo crvenit se, dapače, pa bilo bi to krasno za moju dušu sutra malo kupit po recimo xxx kuna, recimo. [wink] [wink]
Hmhmhm, nije to ni loše malo crvenit se, dapače, pa bilo bi to krasno za moju dušu sutra malo kupit po recimo xxx kuna, recimo. [wink] [wink]
pa nemoj bas i ovdje kolega [wink]
Samo kažem, moglo bi se nešta sutra i kupit, ipak luka je luka, a brodar je brodar. [wink]
Vukorepa je rekao da su od Hrvatskih željeznica dobili jamstvo da će ponuditi konkurentnu cijenu prijevoza, a ta luka, dodao je, želi ostvariti "bolje tarife za organizatore transporta" od onih između Kopra i Budimpešte.
Ovo je jako dobra vijest za LKRI.
[/quote]
Svakako je to dobra vijest. Hrvatska još nije u EU pa te stvari s carinom (mijenjanje kompozicije, carinske procedure) samo dodatno otežavaju transport robe, pa i sveukupnu cijenu transporta. Ovo je jedan od onih poteza koje svaka uprava mora vuči kako bi povećala konkurentost na svakom mogućem koraku, a vjerujem da će se ovaj trud isplatiti.
Uspoređujući malo LKRI i Luku Kopar, vidim da su obje luke poslovale sa sličnim padom prometa i dobiti (do 20%). Što se tiče daljnjih prognoza za kontejnerski prijevoz, Slovenci su optimistični za naredne dvije godine, a kako vidim, malo ih čak i brine ulazak Hrvatske u EU zbog kompeticije…
Koper Port Predicts Sales Gain as Economy Stokes Cargo Handling
Vaš link
Molim pojašnjenje zbog čega je moj jučerašnji post obrisan, ako se ticao Luke Rijeka i Luke Ploče.
U isto vrijeme neki od nickova koji pišu na ovoj temi slobodno pišu na temi LKPC i nitko im to ne brani, štoviše pišu iznoseći proizvoljno neke zaključke, dok sam ja citirao izjavu Ravnatelja Lučke Uprave?
Može odgovor na PM.
lp
Rijeka i Ploče nisu jedno drugome konkurencija, ciljaju na potpuno različita tržišta i obje imaju prosperitet. Komentari tipa tko je jači, moj tata ili tvoj, nisu potrebni, obje luke su ponos Hrvatske, a što se tiče dioničarstva treba ipak uzeti u obzir činjenicu da LKRI ipak ima mali FF, da u njoj ima par fondova koji vrlo lako dižu i spuštaju cijenu. I da, napumpat će ju opet sad pred kraj Q4. Vidljivo je to s ovim tisućicama na bidu/asku ovisno o sentimentu. Rade to već godinama. A što će biti poslije Nove, ne znam.
Pazite velikoga…ako pratite ovog stiskavca s 500 komada…prvi se stavio na 180 .
ali mu se baš i neda prodati,jer kad se na njega stavio i onaj s 20 komada,,,,,neprimjerno je zamjenio mjesta,pa je danas prvo prodano 20,pa tek onda njegovih 187 komada. sutra se vjerojatno miče s te pozicije jer nije dovoljno skupio niže.
http://www.poslovni.hr/133868.aspx
Mislim da ovo nitko nije stavio. Da li netko zna što konkretno pripada LKRI?
Kad pogledam na graf desno, imam filing da sam kupio nekog građevinca koji se odaziva na ime LKRI [embarass]
Kad pogledam na graf desno, imam filing da sam kupio nekog građevinca koji se odaziva na ime LKRI [embarass]
Vi barem imate filing da ste nesto kupili
ja kad kupim dionicu izgubivsi filing za bilo sto shvatim da sam dobio mačka u vreči
pofuk