LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i nek su je zbloksali, pa uprava je već davno trebala dostaviti sve potrebne info u svezi s dokapom. moram priznati da me živciralo to što je sve netransparentno. Nije fer. Ali ajde sad će se napokon objaviti uvjeti.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/s8eJvut3uaLdIVTFQmueuw==.pdf

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/s8eJvut3uaLdIVTFQmueuw==.pdf

Jedna informacija 1200-1500
Druga informacija 800-1500

Btw. ovaj Pavlović bi trebao naći neke pravne savjetnike. Ovo je smješno.

Izgleda da nema trgovanja dok nebudu poznate sve relevantne informacije.
Neka stave i tko je zainteresiran od fondova, uostalom i to je objavljeno javno od strane g. Pavlovića još u proljeće. [smiley]

Konačno će i kolega Barbosa doći na svoje. [wink]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

obzirom na dosadašnje pristizanje pravih informacija na kapaljku, baš me zanima koliko će im trebati da pošalju hanfi detalje i precizne informacije

možda se načekamo
nadam se da nećemo biti razočarani

Očitovanje Hanfe
Vaš link

Aovo sam napisao peije 30 min i naravno,dali ste mi jedinicu [lol] [lol]

PETINA, 13.01.2011. u 11:08
Mislim da se radi o sljedecem.
Pavlovic kao odgovorni nije smio iznositi nikakve znacajnije informacije jer je to na TK strogo zabranjeno u svrhu zaštite ulagatelja ili osiguravanja redovitog i pravilnog trgovanja na uređenom tržištu.

Dakle ,imamo za sada informacije o rasponu cijena 800-1500kn a upravo to moze biti razlog zabrane trgovanja.

To se moze smatrati kao insajd-info Sta se obicno smatra STROGO ZABRANJENO i zbog toga je HANFA obustavila trgovanje kao zastitu investitora i trazi od uprave da se ocituje.

[proud]

domobran@

Petina nije liza a Petina zeli Lizu [tongue]

Trebalo je tako odmah, objaviti sve materijalne činjenice na na osnovu kojih će se donijeti investicijska odluka a ne ovako kao da igraš instant lutriju ili grebalicu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Barbosa@ [thumbsup]

Inace, onaj clanak koji se spominje u rijesenju HANFE iz businessa je na temelju podataka iznesenih na forumu. Sumnjam da je kolega Sucec u navedeno vrijeme slusao radio Dubrovnik.

Bilo bi bas smijesno da se HANFA pozvala na forum kao izvor informacija.
Kolega, to ste trebali staviti danas, prije pocetka trgovanja a ne jucer da svi vide, ukljucujuci i novinare. HANFA ne bi tako brzo mogla reagirati i vec bi bila blokada zbog porasta cijene.

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Trebalo je tako odmah, objaviti sve materijalne činjenice na na osnovu kojih će se donijeti investicijska odluka a ne ovako kao da igraš instant lutriju ili grebalicu

zna se što pavlović misli o zse i njenim malim investitorima……

Meni nije jasno o kakvoj vi blokadi pričate pa zar ne vidite da će se u drugom krugu prodavati dionice po 1000 kuna a vi pričate o nekoj pozitivnoj blokadi pa tko je lud sada plaćati po 1800 a može za mjesec dva po 1000, pa zar mislite da će biti neka velika navala na dionice, ja osobno mislim da nam slijedi hlađenje cijene i pad do nekih 1400 kuna.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Inace, onaj clanak koji se spominje u rijesenju HANFE iz businessa je na temelju podataka iznesenih na forumu. Sumnjam da je kolega Sucec u navedeno vrijeme slusao radio Dubrovnik.

Bilo bi bas smijesno da se HANFA pozvala na forum kao izvor informacija.
Kolega, to ste trebali staviti danas, prije pocetka trgovanja a ne jucer da svi vide, ukljucujuci i novinare. HANFA ne bi tako brzo mogla reagirati i vec bi bila blokada zbog porasta cijene.

Dobar post kolega.
Sad sve raste, a mi bi i bez tog rasta bili u pozitivnoj blokadi.
Ovako stojimo na mjestu!

[angry] [angry] [angry] [angry]

lp!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close