i nek su je zbloksali, pa uprava je već davno trebala dostaviti sve potrebne info u svezi s dokapom. moram priznati da me živciralo to što je sve netransparentno. Nije fer. Ali ajde sad će se napokon objaviti uvjeti.
Jedna informacija 1200-1500
Druga informacija 800-1500
Btw. ovaj Pavlović bi trebao naći neke pravne savjetnike. Ovo je smješno.
Izgleda da nema trgovanja dok nebudu poznate sve relevantne informacije.
Neka stave i tko je zainteresiran od fondova, uostalom i to je objavljeno javno od strane g. Pavlovića još u proljeće. [smiley]
Konačno će i kolega Barbosa doći na svoje. [wink]
lp
obzirom na dosadašnje pristizanje pravih informacija na kapaljku, baš me zanima koliko će im trebati da pošalju hanfi detalje i precizne informacije
možda se načekamo
nadam se da nećemo biti razočarani
Aovo sam napisao peije 30 min i naravno,dali ste mi jedinicu [lol] [lol]
Pavlovic kao odgovorni nije smio iznositi nikakve znacajnije informacije jer je to na TK strogo zabranjeno u svrhu zaštite ulagatelja ili osiguravanja redovitog i pravilnog trgovanja na uređenom tržištu.
Dakle ,imamo za sada informacije o rasponu cijena 800-1500kn a upravo to moze biti razlog zabrane trgovanja.
To se moze smatrati kao insajd-info Sta se obicno smatra STROGO ZABRANJENO i zbog toga je HANFA obustavila trgovanje kao zastitu investitora i trazi od uprave da se ocituje.
[proud]
domobran@
Petina nije liza a Petina zeli Lizu [tongue]
Trebalo je tako odmah, objaviti sve materijalne činjenice na na osnovu kojih će se donijeti investicijska odluka a ne ovako kao da igraš instant lutriju ili grebalicu
Inace, onaj clanak koji se spominje u rijesenju HANFE iz businessa je na temelju podataka iznesenih na forumu. Sumnjam da je kolega Sucec u navedeno vrijeme slusao radio Dubrovnik.
Bilo bi bas smijesno da se HANFA pozvala na forum kao izvor informacija.
Kolega, to ste trebali staviti danas, prije pocetka trgovanja a ne jucer da svi vide, ukljucujuci i novinare. HANFA ne bi tako brzo mogla reagirati i vec bi bila blokada zbog porasta cijene.
Trebalo je tako odmah, objaviti sve materijalne činjenice na na osnovu kojih će se donijeti investicijska odluka a ne ovako kao da igraš instant lutriju ili grebalicu
zna se što pavlović misli o zse i njenim malim investitorima……
Meni nije jasno o kakvoj vi blokadi pričate pa zar ne vidite da će se u drugom krugu prodavati dionice po 1000 kuna a vi pričate o nekoj pozitivnoj blokadi pa tko je lud sada plaćati po 1800 a može za mjesec dva po 1000, pa zar mislite da će biti neka velika navala na dionice, ja osobno mislim da nam slijedi hlađenje cijene i pad do nekih 1400 kuna.
Inace, onaj clanak koji se spominje u rijesenju HANFE iz businessa je na temelju podataka iznesenih na forumu. Sumnjam da je kolega Sucec u navedeno vrijeme slusao radio Dubrovnik.
Bilo bi bas smijesno da se HANFA pozvala na forum kao izvor informacija.
Kolega, to ste trebali staviti danas, prije pocetka trgovanja a ne jucer da svi vide, ukljucujuci i novinare. HANFA ne bi tako brzo mogla reagirati i vec bi bila blokada zbog porasta cijene.
Dobar post kolega.
Sad sve raste, a mi bi i bez tog rasta bili u pozitivnoj blokadi.
Ovako stojimo na mjestu!
[angry] [angry] [angry] [angry]
lp!