LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cekamo ocitovanje uprave!

nadajmo se da smo blokirani kako bi ih prisilili da izađu s nekim konkretnijim brojakama….i modelom koji ide na prijedlog?!

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Mislim da se radi o sljedecem.
Pavlovic kao odgovorni nije smio iznositi nikakve znacajnije informacije jer je to na TK strogo zabranjeno u svrhu zaštite ulagatelja ili osiguravanja redovitog i pravilnog trgovanja na uređenom tržištu.

Dakle ,imamo za sada informacije o rasponu cijena 800-1500kn a upravo to moze biti razlog zabrane trgovanja.

To se moze smatrati kao insajd-info [proud] Sta se obicno smatra STROGO ZABRANJENO i zbog toga je HANFA obustavila trgovanje kao zastitu investitora i trazi od uprave da se ocituje.

OVO JE DOKAZ DA SE PRATI RAD OVAGA FORUMA

[thumbsup]

Ali neka nas ne brine ova obustava vec nas trebaju brinuti slatke brige,u smislu na kojim razinama izaci ili sudjelovati u dokapu [tongue]
Pravi spektakl tek slijedi [kiss]

Kakav govnar taj Pavlović! I kakva pušiona ako stvarno bude upis 800 ili čak više. Pa ja sam kupio samo zato jer sam mislio da je upis po 400!

(pravo iznenađenje tek slijedi…)

možda je liza na ovo mislila…

Kakav govnar taj Pavlović! I kakva pušiona ako stvarno bude upis 800 ili čak više.

E moj hercegovac, kod Tebe lijep krajolik, ali izgleda malo znanja o tržištu kapitala.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo sad jedno pitanje!

A sta ako se iza nica LIZA krije sam PAVLOVICili netko blizak upravi!!!????????????

Nije zajebancija !

Posve je nebitno, to bi samo značilo da uprava ima smisao za zafrkanciju. Imho, hanfa traži službenu potvrdu ovog intervjua i onda će svi imati jednake informacije. Ali zašto nisu pustili da ode u prirodnu blokadu +10% pa to isto tražili [angry]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Da stvarno, gdje nam je uvažena kolegica liza, do sada je sve pogodila, premda su njezini postovi djelovali možda mrvicu pre euforično.

lp lizi

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vergilije @
Mislim da je pozitivna blokada od 10% samo kap u moru.Neka te to ne zabrinjava.

Da stvarno, gdje nam je uvažena kolegica liza, do sada je sve pogodila, premda su njezini postovi djelovali možda mrvicu pre euforično.

lp lizi
[/quote]

Hvata kolutice na skijanju.Javila se jucer.

Očitovanje Hanfe
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close