LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam neki loš predosjećaj da maneken na 1700kn podržava iskrcaj na 1800.

Prodajte kolega, nema se smisla živcirati..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

tako je, prodajte ako Vas to muči…

Kolega kod vijesti da če igh itd.sudjelovat u gradnji Koridora V C također se politički čeka da se izabere Hrvat u Bih,znači imamo sve aseve u rukama drugi če vjerovatno kupovat po 3000kn kad bude kasno. [pray]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

I dalje nema promjena, akumulacija profita na djelu:

10.01.2011 > T: 04.01.11 Pros. cijena: 1.779,60
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37%
2. HZMO 37.493 16,84%
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43%
4. PBZ D.D. 3.567 1,60%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.814 1,26%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51%
7. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47%
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 952 0,43%
9. GRIZELJ MIRO 908 0,41%
10. PBZ D.D. 859 0,39%
UKUPNO 161.862 72,71%

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

eto. sad kad je ostalo ispuhalo(jučer se dobro prodalo) ja bi volio da i lkpc danas padne i pokupi ovih 40kom.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

eto. sad kad je ostalo ispuhalo(jučer se dobro prodalo) ja bi volio da i lkpc danas padne i pokupi ovih 40kom.

Mora da je tih 40 kom na 1707 vase !?
Ja sam malo nize. [tongue]

"Materijal za Glavnu skupštinu Društva koji služi kao podloga za donošenje objavljenih odluka bit će dostupan na uvid dioničarima od dana objave ovog poziva u prostorijama Društva u Pločama, Trg kralja Tomislava 21, radnim danom od 12 do 15 sati."

Jeli tko išao vidjeti u Luku što piše u ovim materijalima?

Kroz desetak dana prvi ask bude na oko 2000 kn….

Mislite bid ! [proud]

Šta ne bi trebao prije skupštine biti objavljen kakav prospekt o dokapitalizaciji? Valjda će to ubrzo…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

neće biti lako kolegi riti ako mu ne uspije naum. morat će vračati po asku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Rasprodaja na ZSE je zapocela tako da mozemo ocekivati nove investitore kod nas [cool] Pogotovo za dva dana kada zavrsi sluzbena Molova.Jer ne desava se dokap tako cesto.Steta je to propustiti.

Moglo bi nam se desiti upravo obrnuto od nedavnog scenarija kada su SVI rasli a mi morali popunijavali gap.Dakle,mislim da ce sada svi padati a mi RASTI [cool]

New Report

Close