LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje cemo danas završiti?
[tongue]

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

A sta je sad ovo!? Koje udaranje po asku! [thumbsup]

opaaaa…živci sve tanji.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Gdje je prodaja na LKPC? [shocked]

Aha… nešto se skupilo na 1 950…

OK…

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mora da je procurila neka dobra informacija jer se zadnjih dana nemilice udara po asku [cool]

Koriste se rodbinske veze [proud].

Ne ide po 400, vec prosjek nekakav.Zbog toga da ostane sto vise za velike. Nema upisa u 2. krugu malima.

U jednoj crti sve rečeno a gledajuć zadnjih dana promet poklapa se sa ovim postom kolege -ZASADA- pozz kolega pley boy mogli ste još otvorit 4-5 nikova da budete uvjerljiviji u svom smješnom naumu.pozz kolega jjef izgleda da je netko pročita i proučio prospekt pa se tovari lagano neka neka je da cjena neskače ekstra ali kad i mi proučimo prospekt bit će ekplozija cjene a prospekt tek 31,01.2011 do tada laganim koracima 25xx-27xx.
[/quote]

To jednostavno nije točno!
Prijedlog je da u drugom krugu mogu sudjelovati sve pravne i fizičke osobe koji na dan donošenja odluke imaju prebivalište u Hrvatskoj!
[/quote]
Pozz cjenjeni kolega nekažem da je ovako kako sam napisao samo mi je to nekako naj realnije za sada. A što se tiče drugog kruga za male mislim da ga mali mogu zaboraviti kako ste napisali to je samo -prjedlog- da mali mogu upisivat dionice u drugom krugu.Puno neki ali ,kako itd ali je jedno sigurno da kupnje ima prodaje sve manje.Cjena raste a to je to što nam je naj bitnije bar onima koi su u dionici.

Nadam se da ovome koji je sasuo po bidu treba za kruh!

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

A i nije nesto puno sasuo. Tocno u zadnjoj sekundi…kao neka si ekipa misli jer je na kraju zavrsila u minusu [cool] Po mom mišljenju bez veze bacene dionice [proud] Pogledajte samo stanje bida i aska sada kada su se maknuli dnevni…bud se stvarno fino drži i ne popušta[lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Ovaj koji je u zadnjoj sekundi sasuo 50 komada po bidu, u trenutku dok je cijena bila 1 850, a prodaje niotkuda, a što reći… idiot..
Zato netko fino trlja ruke što je kupio..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

da zaključimo.prosječna cijena veća od one u srijedu. dakle neki 7-8 dan rast zaredom. ne da mi se provjeravati ali sumnjam da je ijedna ili malo njih sa sličnim trendom.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

cak mu je mozda bila namjera dobiti crnu svijeću, ali nije uspio [lol] zahebalo ga onih par novopostavljenih naloga u zadnjih par minuta na 1800 [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

Ovaj koji je u zadnjoj sekundi sasuo 50 komada po bidu, u trenutku dok je cijena bila 1 850, a prodaje niotkuda, a što reći… idiot..
Zato netko fino trlja ruke što je kupio..

lp

Prijavljujem zadnjih 9 komada na 1767,77.
Samo, ne znam da li mi je drago zbog toga.
[huh]

New Report

Close