LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to su oni koji danas prodaju par dionica a sutra se nadaju povratku i zaradi za burek – pustite ih da prodaju a sutra… bi mogli zube o klin… [wink]

aaa nema me cijeli dan pred kompom…i pogledam ja sada portfelj a kada ono cifra ni blizu kao jučer…. [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Odlična trgovina danas, dobra prosiječna. Kupnja je doslovno podivljala što je i bilo za očekivati nakon prisilne stagnacije dok su ostale dionice rasle. Gledam ono belje i nije mi jasno čemu jagma za tom dionicom već tjednima a lkpc je stajala u mjestu. Prvo su je umrtvili, zarađivali na ini, beljari i ostalim dijonicama a sad su se malo sjetili gdje je slijedeći bum na redu. Iznad 2000 smo vrlo vrlo skoro po mom skromnom mišljencu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@ratus
nisu potrebne nikakve povlaštene informacije kad svi sve znamo i svaka informacija koja dođe može biti odlična ili preodlična…..sutra u boj… [wink]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

ima li netko ko budnije prati top ten … izgleda da je peti prodo 6 komada

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

ima li netko ko budnije prati top ten … izgleda da je peti prodo 6 komada

Nema promjena:

04.01.2011 > T: 30.12.10 Pros. cijena: 1.650,74
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37%
2. HZMO 37.493 16,84%
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43%
4. PBZ D.D. 3.567 1,60%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.814 1,26%
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51%
7. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47%
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 952 0,43%
9. GRIZELJ MIRO 908 0,41%
10. PBZ D.D. 859 0,39%
UKUPNO 161.862 72,71%

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ide LKPCpreko 2000 kn puno prije očekivanja, moguće već ovaj tjedan [thumbsup]

zato smo danas udarli + 50 kom pa šta bude [rolleyes]

@ratus

nisu potrebne nikakve povlaštene informacije kad svi sve znamo i svaka informacija koja dođe može biti odlična ili preodlična…..sutra u boj… [wink]

Kolega, povlaštene info ili neki nešto znaju ste vi spominjali u svome prethodnom postu, a ja sam ih otklanjao. Budite korektni i ne okrećite svoje riječi (tekst) na način kako se to nekad radilo na istoku… stavljajući ih drugima ‘u post’ …[angry]
[bye]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Ovdje vidim ima zaista mnogo drukera na kupnju, malo čudno zar ne, da ste svi tako darežljivi i nukate druge da kupuju a sami bi mogli još zaraditi kad tako lijepo ide preko 2 soma LKPC?

Dajte ljudi, pa i maloj djeci je ocito sta radite, kupovali ste do 1600 , i sad drukate ekipu da kupuje vasu prodaju ..i ekipa nasjeda na to ovdje sta je najzalosnije.
Nema nikakvih dobrih pokazatelja za LKPC u financijskim izvjescima, ako vi ovdje uopce to citate ;), a prema godisnjoj dobiti dionica realno vrijedi 1000 kuna , najviše 1200.
Prihodi i dobit slični su kao kada je bila na 700 kuna.
Nadalje, po svim novinama stranim moglo se citati da su Hrvatske luke u padu za 20 posto u odnosu na svjetske, dakle faktor vise koji bi utjecao na pad ove dionice.
Da dokap i bude na cca 500 kn (400 je minimalna , tko vam kaže da će se država zadvoljiti samo sa 400 ako ne mora – plasiranje ovakvih informacija na forumu da ce dokap ici po 400 bez konkretnih dokaza je ocito i veoma neeticno drukanje na kupnju !) …
Al adje da bude na samo 500, 500 + 1800 = 2300.
DAkle nakon pada koji ce neminovno uslijediti cim prodje ova Zlatna Groznica, LKPC unatoc svom losem poslovanju, gomiletini dugova, i cca 1000 kn po dionici vrijednosti prema klasicnim P/E pokazateljima , ne bi smjela pasti na manje od 1400 kn da bi potencijalni danasnji kupac zaradio jedva 10ak posto kada pribroji sve provizije ????
Pa 10 posto se danas moglo uubrati na Belju u jednom danu ljudi, o čemu vi pričate ???

No, svaka vam čast, vas par a znate na koje mislim.. pratio sam vas na ekranu, točno se vidi kako prodajete i istovremeno ovdje plasirate jadnim prekupcima masovnu histeriju i optimizam na jalovoj kupnji.
No zapitajte se – je li to ok, mislim moral vam ocito nije jaca strana, ali je li to ok da forum koristite kao poligon za sebicno zadovoljenje vlastitih materijalistickih zudnji, ocito u nedostatku duhovnih ?

Jer ja, Plejboj ili ne, kazem da nije braco, o ne…

A ZSE ce u 2.mj. pokazati na LKPC tko je govorio istinu ovdje…
A tko laž!

Kressho

Vidim da se neki kolege bude u 5 sati ujutro da nas prosvjetle svojom analizom, nakon što su probdjeli noć od silne brige zbog konvergiranja cijene LKPC iznad 2000 kn

Plejboju mjesto da okrećeš komade ti ne spavaš noćima kako vidim i grozničavo piskaraš ne bi li nešto promijenio. Šokirati će te gdje će cijena do 25.01.

P.s. pratiš ljude na ekranu?? Umjesto da zarađuješ novce na ovom reliju kompletnog crobexa, ti ovdje prosipaš žuć [bye]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close