ajmo svi jednu zapjevati (hvala majstori – znaju to oni na koje mislim !!!)
http://www.youtube.com/watch?v=TMVxyCZk4uk&feature=related
Kako bi rekao jedan kolega, kojemu se trag gubi u bespućima ništavila:
Što još da vam obećam?
Da se kupovalo kada sam ja dokupljivao između 1200-1350, to je unazad nekoliko tjedana 40 % profita, a što je najbolje, izgledno je da ovdje vatromet tek počinje.
Bravo za kolegu petinu, on je jedini još kupovao, koliko se ja sjećam, na tim cijenama.
Kupnje do 1 700 – 332 komada,
MOŽE LI BOLJE??
[smiley]
lp
vidim kolega da vas pamcenje dobro sluzi. [cool]
Kako bi rekao jedan kolega, kojemu se trag gubi u bespućima ništavila:
Što još da vam obećam?
Da se kupovalo kada sam ja dokupljivao između 1200-1350, to je unazad nekoliko tjedana 40 % profita, a što je najbolje, izgledno je da ovdje vatromet tek počinje.
Bravo za kolegu petinu, on je jedini još kupovao, koliko se ja sjećam, na tim cijenama.
Kupnje do 1 700 – 332 komada,
MOŽE LI BOLJE??
[smiley]
lp
vidim kolega da vas pamcenje dobro sluzi. [cool]
[/quote]
treba imati nos za bussines a ne kao kolega Plejboj ,njemu viri "perje" iz nosa. [lol]
umalo u blokadu…..još ima nade, idemo…. [pray]
volim ovaj optimizam kad neki nešto znaju, sve je očito… [thumbsup]
malo sam se preračunao. idemo na 1900 sutra a do kraja tjedna smo preko 2000. Zar se nitko ne sjeća gdje je cijena išla pred 3 godine [bye]
današnje trgovanje me jako podsjeća na ono trgovanje kad je išla objava dokapa u četvrtak.
A ovako je izgledalo pon, uto, sri….
… volim ovaj optimizam kad neki nešto znaju, sve je očito…
Nadam se da se slažete kako za ovu dionicu ne treba stvarati dimne zavjese zavjera:
Ovdje svi sve znaju što će se dogoditi i to vrlo skoro. Osim ako nemate neke nove info?
Slobodno to podijelite s nama, od Vas se to i očekuje – u protivnom… znate kako vele pred vjenčanje… [smiley]
mislim da se tu nešto opako dobro saznalo jer kupnja i dalje jača. Ovo će se sve s aska poskidat.
@ kliring
a počeli su se i kamikaze pojavljivati na asku 🙂 [tongue]
neka se pojavljuju, imaju pravo na to ali mislim da nema potrebe za značajnijim askom. Eventualno iznad 2000.