LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skida se po 50 kom s aska [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

ajmo svi jednu zapjevati (hvala majstori – znaju to oni na koje mislim !!!)

http://www.youtube.com/watch?v=TMVxyCZk4uk&feature=related

zvone101, 04.01.2011. u 13:57
nisu svi, ima ih još (malo pametnijih-informiranijih) ali su pobjegli jer znaju što slijedi uskoro… [wink]

Kako bi rekao jedan kolega, kojemu se trag gubi u bespućima ništavila:

Što još da vam obećam?
Da se kupovalo kada sam ja dokupljivao između 1200-1350, to je unazad nekoliko tjedana 40 % profita, a što je najbolje, izgledno je da ovdje vatromet tek počinje.

Bravo za kolegu petinu, on je jedini još kupovao, koliko se ja sjećam, na tim cijenama.
Kupnje do 1 700 – 332 komada,

MOŽE LI BOLJE??

[smiley]

lp

vidim kolega da vas pamcenje dobro sluzi. [cool]

Kako bi rekao jedan kolega, kojemu se trag gubi u bespućima ništavila:

Što još da vam obećam?
Da se kupovalo kada sam ja dokupljivao između 1200-1350, to je unazad nekoliko tjedana 40 % profita, a što je najbolje, izgledno je da ovdje vatromet tek počinje.

Bravo za kolegu petinu, on je jedini još kupovao, koliko se ja sjećam, na tim cijenama.
Kupnje do 1 700 – 332 komada,

MOŽE LI BOLJE??

[smiley]

lp

vidim kolega da vas pamcenje dobro sluzi. [cool]
[/quote]

treba imati nos za bussines a ne kao kolega Plejboj ,njemu viri "perje" iz nosa. [lol]

umalo u blokadu…..još ima nade, idemo…. [pray]
volim ovaj optimizam kad neki nešto znaju, sve je očito… [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

malo sam se preračunao. idemo na 1900 sutra a do kraja tjedna smo preko 2000. Zar se nitko ne sjeća gdje je cijena išla pred 3 godine [bye]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

današnje trgovanje me jako podsjeća na ono trgovanje kad je išla objava dokapa u četvrtak.
A ovako je izgledalo pon, uto, sri….

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

… volim ovaj optimizam kad neki nešto znaju, sve je očito…

Nadam se da se slažete kako za ovu dionicu ne treba stvarati dimne zavjese zavjera:
Ovdje svi sve znaju što će se dogoditi i to vrlo skoro. Osim ako nemate neke nove info?
Slobodno to podijelite s nama, od Vas se to i očekuje – u protivnom… znate kako vele pred vjenčanje… [smiley]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Neda gazda u blokadu! [wink]

mislim da se tu nešto opako dobro saznalo jer kupnja i dalje jača. Ovo će se sve s aska poskidat.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@ kliring

a počeli su se i kamikaze pojavljivati na asku 🙂 [tongue]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

neka se pojavljuju, imaju pravo na to ali mislim da nema potrebe za značajnijim askom. Eventualno iznad 2000.

New Report

Close