LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lp svima dioničarima lkpc
posebni pozdrav plavom, petini,….

plavi — može li bolje—-što ti pričaš,….

još nije ni počelo ono pravo, to tek slijedi nakon 20.01.2010

lp od mlade dame lize

Ovako lijep rast sa čvrstom podrškom prosaca nismo već dugo imali.
Pobiše se ovi na kupnji. [smiley]

opet netko sam sebi prodaje 2 komada. hahaha. to volim.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

ovaj na 1819,00 70 komada bi mogao izginuti ili danas ili sutra 🙂 [lol]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Vidim svi su ovdje kupovali na 1100 i 1200, a u to vrijeme nigdje ni izblizi ovakvog odusevljenja na forumu kao sada kada kupujete po soma 700…
I onda je moja furka cudna ?
E pa svaka vam cast za vase dokupljivanje po principu "svi smo kupili istu dionicu", ali nesto Ritici bas i ne vjerujem (procitajte njene ranije postove pa ce vam biti jasno da je do sada samo gubila na LKPC, i to opasno ;).
Pisem o ovoj dionici jer mi je zanimljivi psihiloski ucinak do kojeg dolazi navalom likova na mainstream, tipicnog u Hrvatskoj, zemljici slabe imaginacije i notorne gluposti u ekonomsko investicijskom smislu.
A vi koji se hvalite ovakvim debelim prinosima dat cu vam jednu malu pouku –

Zarada na dionicama ostvaruje se iskljucivo prodajom, ne kupnjom ili buljenjem u ekran dok dionica raste.
Dakle, za sada smo ovdje jos uvijek svi jednako ZARADIli na LKPC, i ja koji nemam niti jednu i vi koji ste nakupovali stotine i stotine na soma 100.
Aj, hvala na aplauzu, vidim da sam ovdje veoma popularan vec koliko me komentirate a ko pojma nemam.
A za one koji nesto znaju o burzi samo jedno –
Da na Londonskoj burzi komentirate presjecanje MACD-a odozdola u smislu proboja kontinuiranog rasta na ovako smijesnim kolicinama (znam, znam, vama je 200 somova kn puno, meni je to dzeparac recimo ;).. svi bi vam se posteno nasmijali i rekli :
Djeca se zaigrala, pa MACD malo proshvikao … Vratit ce se to sve u normalu nista se ne bojte 😉

Kressho

…(znam, znam, vama je 200 somova kn puno, meni je to dzeparac recimo ;)..

Ajoj, pa čemu suza na smajliću ako ti je to đeparac. Takvi kao ti su mi najjači. Sigurno i izgledaš ovako ko na svom avataru. Hahahahhaha. Lep, ali zato i bogat, hahahhaha.
Ja ništa od toga, al ipak sretan 🙂

...

lp plajboj

slažem se sa tobom, da ide sve u normalo, a normala je dosta više nego što možeš ti zamisliti na ovoj dionici, živi bili pa vidjeli

to je moje osobno mišljenje

lp od mlade dame lize

nije bolest sve što boli.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Prodaja se konačno očistila od sitnih špekulanata [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

nisu svi, ima ih još (malo pametnijih-informiranijih) ali su pobjegli jer znaju što slijedi uskoro… [wink]

ovo je sigurno neki naivac kupio 30 kom s aska na 1800..kakvu li samo taj računicu ima [lol] [lol] [lol]

ipak je stradao onaj s 70 kom vec danas:)

K: 640 kom
P: 420 kom

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

ohohooooo [thumbsup]
bravo majstoreeee [thumbsup]1819 !!!

New Report

Close