LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bome onih 18 od jučer šta je ostalo na kupnji, bilo moje.
Ujutro povuko i dobio onih hrabrih 17 na otvaranju,
al mislim da im je to otvorilo oči. idemo ču-ču….

Nego, gdje su nestali kolega lakosta i prijatelji. Od uzleta LKPC ni traga ni glasa! Da nisu na skijanje otišli možda [proud] ?

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Suženje boolingerovih krivulja, MACD presjekao liniju okidača, a još nismo došli u prekupljeno područje. Zna se što slijedi idućih dana!

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

još 28(20 radnih) dana. odbrojavanje počinje.

Ulijećem ko sivonja, ali 28 dana do čega?

hvala unaprijed…

Još 15 radnih dana za kupovinu. Neki će se gadno pokajati šta nisu kupovali za bagatelu kad vide koja će cijena biti za 3 tjedna.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

K: 591 kom
P: 562 kom

K: do 1600 537 kom

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

KUPNJE (609) – LKPC-R-A PRODAJE (562) – LKPC-R-A
ovo lijepo izgleda ali mi se čini da je to samo zagrijavanje u odnosu na ono što uskoro slijedi… [rolleyes]

Zasto ne objave sve novosti,da se sprijeci kupnja po povlastenim informacijama!

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Zasto ne objave sve novosti,da se sprijeci kupnja po povlastenim informacijama!

Očito čekaju da se ekipa ukrca pa će onda objaviti. Možda krajem tjedna već dođe cjelovita informacija o dokap.

Kako bi rekao jedan kolega, kojemu se trag gubi u bespućima ništavila:

Što još da vam obećam?
Da se kupovalo kada sam ja dokupljivao između 1200-1350, to je unazad nekoliko tjedana 40 % profita, a što je najbolje, izgledno je da ovdje vatromet tek počinje.

Bravo za kolegu petinu, on je jedini još kupovao, koliko se ja sjećam, na tim cijenama.
Kupnje do 1 700 – 332 komada,

MOŽE LI BOLJE??

[smiley]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

da je bolje ne bi valjalo…spektakl bi tek trebao uslijediti… kupnja izgleda doslovno DEGUTANTNA [lol]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

toooo majstori…ožežiiiiiiiiii

1774
http://www.youtube.com/watch?v=4NzKOA0r_M0

New Report

Close