LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

idemoooooooooooooooo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.reportlinker.com/p0165444/Croatia-Shipping-Report-Q1.html

”Croatia Shipping Report Q1 2011

Throughput at one of Croatia’s main ports, Ploce, is on course to continue its recovery in 2011, with
seven-month throughput volumes at the port showing that the facility’s recovery started in 2010.
The latest year-to-date figures (January-July 2010) saw tonnage volumes at the port of Ploce for the first
seven months of 2010 increase by 40% on the same period in 2009. We project that this increase will also
be reflected in container volumes, with BMI projecting that the port will handle 34,508 20-foot
equivalent units (TEUs) in 2010, a y-o-y increase of 33%.
Throughput growth at Croatia’s two main ports, Ploce and Rijeka, is on course to continue in the mid term
(2011-2014) as both ports strive to recover their pre-downturn throughput volumes in both total tonnage
and boxes. We believe that in terms of total throughput the ports of Ploce and Rijeka will recover their
pre-downturn levels in 2012 and 2014 respectively. We are more bullish on the box front, and project a
recovery to the ports’ 2008 container throughput levels in 2011….”

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Pa sta se muciš brate, bolje bi ti bilo da juriš mlade ženske po vani umjesto šta pokušavaš shvatiti moj sofisticiran način razmišljanja od kojeg , shvatio ga ili ne, nikako ne možeš imati neke koristi u životu …
Eto, ja kažem da će ova dionica dotaknuti 1990 kn max i onda ide nazad dolje, a vi to shvatite kako želite.
Za mene nešto što nije previše perspektivno i ne vrijedi puno para ne isplati se kupovati radi 25 % zarade ni tolike, koja nije sigurna.
Eto.
To je moje mišljenje, ne znam šta mi se svi toliko kačite ovdje, pa nisam ja ni neki krupni mešetar ni vaš investicijski savjetnik niti vam vodim portfolia.
Forum je još u antičko doba postojao da bi se na njemu iznosila mišljenja , očito mnogi od vas ovdje slabo poznaju povijest i stare grčke mudrace.
A tko želi predviđati tok događaja u budućnosti bi ipak morao poznavati POVIJEST 😉
Sto se tice dna krize u 3.mj. 2009, to je opet neko opce mišljenje koje se vidim i ovdje gdje ne bi trebalo baš tako olako – prihvaća.
To mišljenje kreirali su u vašim mozgovima EPH, MMF , Styria grupa, SDP , HDZ i slicne grupacije jer njima odgovara da vi sada tako mislite, i vecina biraca i potencijalni ulagatelji.
Prava istina je da je proizvodnja i dalje u padu, da slijedi novi val nezaposlenosti i da je kriza još uvijek u tijeku, i da bi baš poput grafa LKPC moglao jo jednom dodirnuti dno , svoje dno, a možda ga i premašiti.
Zna li ijedna osoba ovdje koliko je od najvecih 50 kompanija na Njujorskoj burzi ostalo nakon Velike Depresije tridesetih, koja nije trajala 2 godine nego 5 puta duze i nasla lijek tek u globalnom ratovanju ?
Izgleda da ste slabo upuceni u povijest.
Raspitajte se …

Kressho

nick ti je plejboj i 25% zarade(iako sam ja luku počeo dokupljivati na 1180 pa bi 1990kn bilo puno više) ti je malo?!!! a ipak si tu i komentiraš dionicu. da mi nije jasno bilo bi mi čudno.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

PETINA, 04.01.2011. u 09:28
Plejboj@
Za mene nešto što nije previše perspektivno i ne vrijedi puno para ne isplati se kupovati radi 25 % zarade ni tolike, koja nije sigurna.

Bez ljutnje kolega,ali sa ovakvim razmisljanjem vi kroz cijelu godinu necete imati 25% prinosa bez obzira o kojemu se trzistu radi.

Ako nemate doticnu dionicu ne razumjem sta radite na ovoj temi.
Da vas razveselim eto ja sam ocito budala koja ce ovih dana jos nadokupiti. [cool]

PETINA, 04.01.2011. u 09:38
Plejboj@

Bez ljutnje kolega,ali sa ovakvim razmisljanjem vi kroz cijelu godinu necete imati 25% prinosa bez obzira o kojemu se trzistu radi.

Ako nemate doticnu dionicu ne razumjem sta radite na ovoj temi.
Da vas razveselim eto ja sam ocito budala koja ce ovih dana jos nadokupiti. [cool]
[/quote]

Da ispravim samo sebe!
Nisam mislio na 25% ve na 2,5%

nick ti je plejboj i 25% zarade(iako sam ja luku počeo dokupljivati na 1180 pa bi 1990kn bilo puno više) ti je malo?!!! a ipak si tu i komentiraš dionicu. da mi nije jasno bilo bi mi čudno.

Kolegice bezljutnje ali sada kada skoci(uvjeren sam)puno nickova ce se javljati i govoriti kako su poceli kupovati NARAVNO OD NAJ NIZE! Pa nije bilo dovoljno dionica za sve po tim cijenama!

prvo kolega sam. drugo imam privatnih poruka koje vam mogu poslati ako je to tehnički moguće da vidite da sam dokupljivao po 1180(za tri lipe mi je uteklo 40 kom pa 1160). a nažalost kao treće ja sam prvih pet dionica kupio po 6500kn pa na niže. luka mi je odnjela 10 000€ do sada. nadam se da ću sa ovim paketom barem prepoloviti taj gubitak.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

kako ono kaže maminjo – ajdeeeeeeeeeee

Do kraja tjedna smo na 1900. Nema se tu šta dodat uptrend će uloviti zamah.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Situacija je ozbiljna, potražnja je velika, ali ponude nema..
[thumbsup]

lp

P.S. Lijepo sam rekao da treba za ozbiljno investiranje gledati promjene u knjigi dioničara.. [wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Svima stotka !!!
Zaslužili ste [thumbsup]

New Report

Close