LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trenutno niti jedna kompanija u RH nema ovakav investicijsko/razvojni potencijal.

Planovi i investicije:

”Lučka uprava Ploče i Luka ploče uz pomoć Svjetske i Europske banke te Vlade RH uskoro će početi obnovu te dalmatinske luke u koju će 2014. moći pristajati najveći teretni brodovi

KONKURENCIJA SLOVENCIMA Izgradnjom terminala za rasute terete, gdje će gaz biti 18,5 metara, Luka Ploče postat će konkurencija KopruKONKURENCIJA SLOVENCIMA Izgradnjom terminala za rasute terete, gdje će gaz biti 18,5 metara, Luka Ploče postat će konkurencija KopruVeć ove jeseni očekuje se početak realizacije jednog od kapitalnih hrvatskih gospodarskih projekata – izgradnje nove luke Ploče. Lučka uprava Ploče i Luka Ploče d.d., po modelu javno-privatnog partnerstva, kakav se prvi put primjenjuje u Hrvatskoj, uz podršku Vlade RH, Svjetske i Europske banke, počet će obnavljati luku Ploče i graditi tri nova suvremena terminala za prihvat najvećih brodova. U projekt izgradnje lučke infrastrukture i nabavu opreme, što bi trebalo biti gotovo do 2014., uložit će se 267 milijuna eura. Najveći zagovornik toga projekta, značajnog za razvoj cjelokupnog hrvatskog juga, kojim Ploče postaju velika regionalna luka, jest direktor Luke Ploče d.d. Ivica Pavlović.
“Ovaj je projekt nužan kako bi se sačuvala konkurentnost i osigurala budućnost i razvoj luke Ploče. On se sastoji od ulaganja u lučku infrastrukturu u iznosu od 91 milijun eura i ulaganja u lučku opremu, u iznosu od 176 milijuna eura”, kazao je Ivica Pavlović”

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Gdje je link?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Gdje je link?

lp

http://www.nacional.hr/clanak/39118/krecemo-u-gradnju-nove-luke-ploce

Članak je iz 2007., iz vremena kada je bila najavljena prva dokapitalizacija.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

I SECER NA KRAJU

Model bez troškova

Luka Ploče još je uvijek u većinskom vlasništvu države, ali nakon najavljene dokapitalizacije emisijom novih dionica to više neće biti. Ta tvrtka u stopostotnom vlasništvu ima sedam poduzeća koja unutar luke pružaju razne usluge, te zapošljava više od 1000 ljudi. Lučka uprava koja je u državnom vlasništvu sudjeluje u obnovi Luke Ploče kao javni partner. Tvrtka Luka Ploče koristit će pomorsko dobro putem koncesije pa će država tako pokriti troškove gradnje infrastrukture, na što je obvezna prema ugovoru o javno-privatnom partnerstvu.

To sam nedavno prenio i to sam napisao:

EVO MALO GRADIVA DA PONOVIMO JER VIDIM DA IMA NOVIH KOLEGA KOJIMA SU NEKE STVARI NEJASNE.

Prije deset dana poslao dopis " Anti i kapetanu " , no nitko ne odgovara !

počelo je nabijanje naloga…i to malo većih…pohlepa će ubrzo učiniti svoje.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

1.660,00 -kom 18
1.651,00- kmo 10
1.650,00- kom 44
1.646,05 – kom 80
[cool]

1.650,00- kom 44
1.646,05 – kom 80
[cool]

nadajmo se samo uvertira i pokazivanje zubiju 🙂

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Gdje je link?

lp

http://www.nacional.hr/clanak/39118/krecemo-u-gradnju-nove-luke-ploce

Članak je iz 2007., iz vremena kada je bila najavljena prva dokapitalizacija.
[/quote]
jasno [tongue]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

lijep rast danas, ali promet [lol]

tako je to kad se nikom ne prodaje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

još 28(20 radnih) dana. odbrojavanje počinje.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

lijep rast danas, ali promet [lol]

tako je to kad se nikom ne prodaje.

Eto ja sam imao danas nešto na prodaji, ohoho visoko, ali sam i to maknuo.
Neka stoji. [yawn]

New Report

Close