LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Također svim kolegama SRETAN BOZIC I NOVA GODINA [smiley]

p.s.Kolko ce nam biti sretna 2011g. najvise zavisi od uprave [thumbsup].

Pozdrav svima,

nisam imao vremena za burzu….
Molio bih za pomoc oko dokapitalizacije.Naime za 1 sadašnju dionicu imam pravo 4 nove kupiti po 400 kn?Jel to točno?
Kako mogu kupiti,rezervirati te dionice i do kada?
Na koji broj se može dobiti info i gdije to trebam uplatiti i na koji racun( preko koje banke to ide ) ?
Puno hvala i sve najbolje svima za Božic.

Ti govoriš kad da se već zna model dokapitalizacije. To će se znati tek 31 siječnja 2011 kad će biti skupština dioničara. Za sada se još ništa ne zna a to da se dobije četiri dionice na jednu je samo jedan od mogućih modela! Sretan ti Božić i neka nam lkpl bude što uspješnija!

[color=blue][/color]vizionar

Pozdrav svima,

nisam imao vremena za burzu….
Molio bih za pomoc oko dokapitalizacije.Naime za 1 sadašnju dionicu imam pravo 4 nove kupiti po 400 kn?Jel to točno?
Kako mogu kupiti,rezervirati te dionice i do kada?
Na koji broj se može dobiti info i gdije to trebam uplatiti i na koji racun( preko koje banke to ide ) ?
Puno hvala i sve najbolje svima za Božic.

Da biste sudjelovali u dokapitalizaciji, morate biti dioničar na dan 31.1.2011.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dakle 1.2. kreće PAD SVIG PADOVA???
[/quote]

prije toga mora biti RAST SVIH RASTOVA!!!!!

[/quote]

da, sa 2500 kn krenut će pad na 1500 kn…. šteta splićo što ni ovaj puta opet nećeš ništa zaraditi

[/quote]
jel imaš dionice lkpc?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

[/quote]
[lol] [lol] je 100 [lol] [lol] a kaj je 01.02. kao post ex dokap day….. [lol] kolega knjigice u ruke i tek onda pišite….prvo savladati osnove… [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

1500 uopće nije loša cifra, pogotovo ako ti je portfelj recimo 4 puta veći. Al svejedno hvala na brizi.

Ljepo ovo pada,baš kao što sam i mislio [thumbsup]. Ajmo još 2-3% pa da malo uletim…na kratko [proud]. Zbog ove dionice sam nabavio novu dasku za surfanje…već se isplatila.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Po svemu sudeći odigrana je 4-orka i slijedi petica, pad ispod 1200kn. Možda se i varam al TA je nepogrešiva. Činjenica jest da većina malih dioničara nema novca za dokap pa će biti i prodaje, a veliki koji kupuju to znaju i neće se zalijetati s kupnjom.
Idemo ispod 1200kn u ovom krugu.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Po svemu sudeći odigrana je 4-orka i slijedi petica, pad ispod 1200kn. Možda se i varam al TA je nepogrešiva. Činjenica jest da većina malih dioničara nema novca za dokap pa će biti i prodaje, a veliki koji kupuju to znaju i neće se zalijetati s kupnjom.
Idemo ispod 1200kn u ovom krugu.

Stvarno si numoran sa svojim analizama.Daj prestani vise pisat pizdarjie. Kolko se sjecam po tebi je trebala past na 400 kn.

New Report

Close