LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po meni je cijena od 2.400 hrk prenizka, treba bit veča, barem po meni

to već spada u "moje želje, moj snovi" [rolleyes]
2400 kn ti je preniska cijena, a ni po 1650 kn nitko neće kupiti…ti ne izgleda da ima neka greška u tvojoj logici? [rolleyes]
[/quote]

Nije nitko htio niti Inu po 1 700, a pogledajte sada kakva je navala po 2 830-2 850.
Kad su se neke stvarila razjasnile i odigrale.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ma slažem se da LKPC vrijedi više od trenutne cijene,samo je problem što sad to nitko neće platiti po fer cijeni. ja se čim prodam INU na 3000-3200 (to će biti do kraja ove godine), vraćam nazad u LKPC

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

60 milijuna kuna novih dionica je srušilo Belje sa 100 na 60 kuna. 130 milijuna kuna novih dionica srušit će LKPC barem za istih tih 40%. Odakle toliki novci ljudi? Sve je otišlo u INA-u, INGR-u, BLJE. A VPIK još nisu ni došle dionice na burzu.

ma treba LKPC minimalno doći do razine 2400-2500 jer po svim modelima i cijenama dokapa ispadne isplativo pa naravno ovisi o modelu i cijeni i više, a ovo trenutno je neizvjesnost pred obavijest
[thumbsup]

liza, plavi, petina [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

ajde što se gurate na bidu, maknite se na 1500 pa ćemo se tamo nakrcati!! [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

@lizu
Vi ste horoskopski Djevica (rođeni ste na FPD-a 20.9.2010.) i Vaš današnji horoskop izgleda ovako:
"Trenutno vam mašta odgovara puno više od stvarnosti, stoga, dok se nađete u problemima, vi malo odlutate. Nije loše malo se odmoriti od problema i svega sličnog, no, problemi će čekati u stvarnosti, neće nestati. Zato bi bilo bolje da ne bježite od problema u maštu, nego se samo katkad malo odmorite."
LP [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Nemoj ići liza. Pusti ove koji te sprdaju. Sprdaj i ti njih a ne se ovako povlačiti, nedaj se. Mnogo lijepih stvari nas ovdje čeka, šteta da ne sudjeluješ.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nemoj ići liza. Pusti ove koji te sprdaju. Sprdaj i ti njih a ne se ovako povlačiti, nedaj se. Mnogo lijepih stvari nas ovdje čeka, šteta da ne sudjeluješ.

dao bih se okladiti da si se upravo napalio na neuspjesno-zajebantski nastrojenog mladica

eto me opet unutra. moram priznati da sam većinu prodao ispod 1500(nakon kupnje na cca 1200) da bi sad davao 1600.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

dao bih se okladiti da si se upravo napalio na neuspjesno-zajebantski nastrojenog mladica

[/quote]
kažem malo zahebancije ne škodi nikom [thumbsup](osim moderatoru) čemu je ovo brisanje služilo?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[/quote]

Pa sad… Ako je mladić zgodan [proud]

I dalje nema promjena u top 10:

Važeći podaci za uredovni dan 21.12.2010 .

LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 3.567 1,60 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.820 1,27 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
7. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47 Osnovni račun SINJ, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 983 0,44 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 859 0,39 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 72,73

lp

to je jako bitno….dok ekipa iz top 10 shorta…..ti zoves hanfu… [lol] [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close