lacoste @
Nemam komentara!!!! Nemogu vjerovati da ulazes na TK a da Narodne Novine tebi nemaju nikakvog znacaja.
Ako je u NN izaslo da ide po 400 kn onda budi siguran da ide po 400 kn.Treba kupit NN i vidjeti sta tamo pise.
[/quote]
Kolega -kakve veze imaju NN sa TK-pogledati ću i u NN ,nije problem ,samo navodim da nekolicina krivo (dali namjerno ili ne intepretira neke polu informacije) budući da se ni uprava nije očitovala o tome zvanično,budimo strpljivi pa ćemo se uvjeriti.
decki ja vas opet napustio po 17xx
15 % od jucer je super za mene
sretno, mozda se jos putem sretnemo [thumbsup]
stotka.
pametan potez.
lacoste @
Nemam komentara!!!! Nemogu vjerovati da ulazes na TK a da Narodne Novine tebi nemaju nikakvog znacaja.
Ako je u NN izaslo da ide po 400 kn onda budi siguran da ide po 400 kn.Treba kupit NN i vidjeti sta tamo pise.
[/quote]
Kolega -kakve veze imaju NN sa TK-pogledati ću i u NN ,nije problem ,samo navodim da nekolicina krivo (dali namjerno ili ne intepretira neke polu informacije) budući da se ni uprava nije očitovala o tome zvanično,budimo strpljivi pa ćemo se uvjeriti.
[/quote]
OVO DANAS PRENOSI SEEBIZ
Luka Ploče: Dionice se upisuju u dva kruga po nominali od 400 kuna
ZAGREB – Dioničari Luke Ploče odlučivat će na Izvanrednoj glavnoj skupštini 31. siječnja o povećanju temeljnog kapitala za najviše 132 milijuna kuna, stoji u pozivu objavljenom u najnovijem broju Narodnih novina.
p.s. pozivaju se na izvor iz NN.
lacoste @
[/quote]
[/quote]
OVO DANAS PRENOSI SEEBIZ
ZAGREB – Dioničari Luke Ploče odlučivat će na Izvanrednoj glavnoj skupštini 31. siječnja o povećanju temeljnog kapitala za najviše 132 milijuna kuna, stoji u pozivu objavljenom u najnovijem broju Narodnih novina.
p.s. pozivaju se na izvor iz NN.
[/quote]
Autor/izvor: SEEbiz / H
Nadzorni odbor Luke Ploče (ZSE:LKPC-R-A) predlaže diončarima povećanje temeljnog kapitala Luke Ploče za najviše 132 milijuna kuna, na iznos do najviše 221 milijun kuna. Sada je temeljni kapital te tvrtke iznosi 89,05 milijuna kuna, i podijeljen je na 222.614 redovnih dionica na ime, pojedinačne nominalne vrijednosti od 400 kuna.
Povećanje temeljnog kapitala provelo bi se uplatom u novcu, i to putem izdavanja najviše 330.000 novih redovnih dionica pojedinačne nominalne vrijednosti od 400 kuna. Nove dionice ponudile bi se javno, uz pravo prvenstva postojećih dioničara društva, navodi se u pozivu.
Predlaže se da se nove dionice upisuju u dva kruga, s tim da ih u prvom krugu upisuju postojeći dioničari, dok će drugi krug biti rezerviran za javnost, a upisivat će se preostale dionice koje ne budu upisane u prvom krugu.
Izdanje novih dionica smatrat će se uspješnim ako se u utvrđenom roku upiše i uplati najmanje 50 posto prospektom ponuđenih dionica. Tako utvrđen ukupni iznos uspjelog izdanja predstavljat će ujedno i točan iznos povećanja temeljnog kapitala Luke Ploče izdavanjem novih dionica.
Za Skupštinu je također predviđeno donošenje odluke o izmjeni Statuta društva te o izboru članova Nadzornog odbora. Predlaže se razrješenje Ksenije Koščević Čuvalo, Biserke Šoštarić i Josipa Žderića s mjesta članova Nadzornog odbora, te njihovo ponovno imenovanje.
Pročitajte još jednom tekst,a to što je objavljeno na ovom portalu ,nemora značiti da je istina,možda neka želja ili razmišljanje ,projekcija skupnih želja,ali koliko vidim nema potvrne informacije od strane uprave. [wink]
Jebate led, pa većina ovdje ne zna ni pročitat šta piše u Narodnim novinama, a kamoli protumačit!
Glavno da bjesomučno lupate malo po asku pa malo po bidu! [bye]
Jebate led, pa većina ovdje ne zna ni pročitat šta piše u Narodnim novinama, a kamoli protumačit!
Glavno da bjesomučno lupate malo po asku pa malo po bidu! [bye]
pa piše isto ono što je pisalo i u objavi pred 4-5 dana…i dalje je nejasno i netransparentno
ja se nadam da će dokap ipak bit po tržišnoj cijeni jer najgore je ako bude po 400 kn pa kad krene poplava dionica kupljenih po 400 kn na burzu neće pad stati do 600 kn [embarass]
Pa naravno da piše isto, ustvari to i jest ista odluka koja mora biti objavljena i u Narodnim novinama.
Ali genijalci danas tuku po asku zbog toga, e da sam barem znao da ima takvih… Možda u nedjelju navečer i voditelji Red Carpeta pročitaju isti tekst na glas svekolikom pučanstvu, pa je i ja ponedjeljak okrenem!
Pozdrav Deluxu! [thumbsup]
ja se nadam da će dokap ipak bit po tržišnoj cijeni jer najgore je ako bude po 400 kn
A majstori pročitali tih 400 kuna (što uopće nije cijena dokapa nego nominalna vrijednost), uzeli kalkulator i ubacili dokap po 400 kuna, pa još i došli do zaključka da treba skinuti sve s aska skoro do blokade! [lol]
A majstori pročitali tih 400 kuna (što uopće nije cijena dokapa nego nominalna vrijednost), uzeli kalkulator i ubacili dokap po 400 kuna, pa još i došli do zaključka da treba skinuti sve s aska skoro do blokade! [lol]
[/quote]
a jesmo danas nakitili petinu i ekipu na 17xx, još mi se brk smije [lol]
sutra pada večera u poznatom ribljem restoranu, nazdravit ćemo i za mog prijatelja petinu, bog mu dao dug život [thumbsup]
Bilo bi mi drago da svi zaradite na LKPC i ovdje ne ulazim u trenutnu ili buduću vrijednost, stratešku važnost, prekrcane tone, zaradu…i slično, pa čak me i ne zanima cijena po kojoj će dokap ići niti želim baratati ciframa, nego samo savjetujem da ne nasjedate na napise na portalima ili forumima i da na temelju toga ne donosite investicijske odluke!
Da ovdje imam interesa, sejvao bih PrtSC ovog članka iz SEEbiza i poslao ga Hanfi, skupa s Odlukom o dokapitalizaciji iz Narodnih novina! [sealed]
Već godinama se portali služe na ovaj način …. i vidi čuda zanimljivo kako su pojedinci kupovali u četvrtak i petak do objave i naravno poslje prodali…..
a šta ćete treba imati znanje [lol] [lol]
[lol] [lol] nemreš bilivet, pa tko još pada 2X na istu foru [lol]
da bi odluke trgovačkih društava bile pravovaljne zakonska je obaveza objaviti ih u NN, isto kao kada izgubiš osobnu moraš platiti oglas u NN da bi je poništili i izdali drugu
naravno da je to isti prijedlog kao i onaj objavljen na ZSE a onaj koji misli drugačije mu je bolje da se ostavi dionica i oroći novce ili uđe u neki fond jer ovako će DELUHEU i još nekima ostaviti i novce i gače i štap
faket, za ne bilivet…i još onaj micka mene proziva [lol]
ps
@PETINA, đuro je još iskusniji od đoke…znaš koji đuro?
Da dva put?? Petina i kompanija kupuju samo s aska.Nije bitno koja vijest i koji put za redom izađe. Krcoje ga prati u stopu a usput baca drvlje i kamenje na nas ostale koji se nedaj bože drznemo sumnjati u isplativost kupnje po ovim cijenama. Ali mene to ne čudi,nemožeš odmah biti general kad stupiš u vojsku pa tako ni investitor samim tim što si kupio HT na javnoj dražbi [lol]