LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OVO TRZISTE KAPITALA SE TREBA ZVATI"PIŠKIT ĆU,KAKIT ĆU"

Ako je izaslo u NARODNIM NOVINAMA onda je pravomocno [thumbsup]

Zasto nema nikakve obavijesti putem ZSE?! ili nisu dužni*?!:)
Znači određena je i cijena i po ovome?!
Nisam ocekivao i u drugom krugu po 400,00 …no ukoliko se upiše u 1 krugu 100% što piše da imamo mogućnost…onda divota 🙂
[/quote]
ovo je obavijest koja je izasla u NN.Takva postaje pravomocna.

idemooooooooooooooooooooooooooooo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ako je izaslo u NARODNIM NOVINAMA onda je pravomocno [thumbsup]jedino ako nisu novinari krivo prenjeli.(400kn ili minimalno 400 kn)

bez obzira dali se radi po 400 kn ili minimalno 400 kn ona je od DANAS PRAVOMOCNA I STUPA NA SNAGU DANOM IZLASKA U NARODNIM NOVINAMA.

[thumbsup]

golubv@ brzooooooo,brzoooooo prodaj ide to VISOOOOKKKKKKOOOOOooooooo

di su sada LESINARI da pisu kako to ide na 1000 kn [lol]

p.s. SRAMI TE SE

Ako je izaslo u NARODNIM NOVINAMA onda je pravomocno [thumbsup]jedino ako nisu novinari krivo prenjeli.(400kn ili minimalno 400 kn)

bez obzira dali se radi po 400 kn ili minimalno 400 kn ona je od DANAS PRAVOMOCNA I STUPA NA SNAGU DANOM IZLASKA U NARODNIM NOVINAMA.

[thumbsup]

[/quote]

ali ja sam sad zbunjen..pa jeff, golubv, finviz..belbenešto….. kažu da to ide dolje i da ne valja?!??
Pa kako sad?!
🙂

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

ode Lukica….. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

VEC SAM JEDNOM REKAO -PETAK DAN ZA METAK [thumbsup]

a sad idem ubit oko.Godine rad svoje!!!!

Je li netko od vas čitao Narodne novine? Ovo uopće nije nova vijest. Nema nikakve nove informacije. Samo ono što je već objavljeno na ZSE.

pratite samo kako se stopa a nakraju ipak TILIT.

decki ja vas opet napustio po 17xx
15 % od jucer je super za mene
sretno, mozda se jos putem sretnemo [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Je li netko od vas čitao Narodne novine? Ovo uopće nije nova vijest. Nema nikakve nove informacije. Samo ono što je već objavljeno na ZSE.

Kolega pustite raju neka se vesli i čita ono što želi čuti.
Vidite da svakih tjedan dana izčitaju nešto novo u tekstu a ni uprava nezna na koji način.

[thumbsup]

[/quote]

ali ja sam sad zbunjen..pa jeff, golubv, finviz..belbenešto….. kažu da to ide dolje i da ne valja?!??
Pa kako sad?!
🙂

[/quote]
Evo kad već prozivate, očito je i tržište zbunjeno i ne može procijeniti je li ovo (što god to bilo) dobro ili loše. Važno da je dokap transparentan.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

New Report

Close