OVO TRZISTE KAPITALA SE TREBA ZVATI"PIŠKIT ĆU,KAKIT ĆU"
Ako je izaslo u NARODNIM NOVINAMA onda je pravomocno [thumbsup]
Zasto nema nikakve obavijesti putem ZSE?! ili nisu dužni*?!:)
Znači određena je i cijena i po ovome?!
Nisam ocekivao i u drugom krugu po 400,00 …no ukoliko se upiše u 1 krugu 100% što piše da imamo mogućnost…onda divota 🙂
[/quote]
ovo je obavijest koja je izasla u NN.Takva postaje pravomocna.
idemooooooooooooooooooooooooooooo
Ako je izaslo u NARODNIM NOVINAMA onda je pravomocno [thumbsup]jedino ako nisu novinari krivo prenjeli.(400kn ili minimalno 400 kn)
bez obzira dali se radi po 400 kn ili minimalno 400 kn ona je od DANAS PRAVOMOCNA I STUPA NA SNAGU DANOM IZLASKA U NARODNIM NOVINAMA.
[thumbsup]
golubv@ brzooooooo,brzoooooo prodaj ide to VISOOOOKKKKKKOOOOOooooooo
di su sada LESINARI da pisu kako to ide na 1000 kn [lol]
p.s. SRAMI TE SE
Ako je izaslo u NARODNIM NOVINAMA onda je pravomocno [thumbsup]jedino ako nisu novinari krivo prenjeli.(400kn ili minimalno 400 kn)
bez obzira dali se radi po 400 kn ili minimalno 400 kn ona je od DANAS PRAVOMOCNA I STUPA NA SNAGU DANOM IZLASKA U NARODNIM NOVINAMA.
[thumbsup]
[/quote]
ali ja sam sad zbunjen..pa jeff, golubv, finviz..belbenešto….. kažu da to ide dolje i da ne valja?!??
Pa kako sad?!
🙂
ode Lukica….. [bye]
Je li netko od vas čitao Narodne novine? Ovo uopće nije nova vijest. Nema nikakve nove informacije. Samo ono što je već objavljeno na ZSE.
decki ja vas opet napustio po 17xx
15 % od jucer je super za mene
sretno, mozda se jos putem sretnemo [thumbsup]
Je li netko od vas čitao Narodne novine? Ovo uopće nije nova vijest. Nema nikakve nove informacije. Samo ono što je već objavljeno na ZSE.
Kolega pustite raju neka se vesli i čita ono što želi čuti.
Vidite da svakih tjedan dana izčitaju nešto novo u tekstu a ni uprava nezna na koji način.
[thumbsup]
[/quote]
ali ja sam sad zbunjen..pa jeff, golubv, finviz..belbenešto….. kažu da to ide dolje i da ne valja?!??
Pa kako sad?!
🙂
[/quote]
Evo kad već prozivate, očito je i tržište zbunjeno i ne može procijeniti je li ovo (što god to bilo) dobro ili loše. Važno da je dokap transparentan.