i jel ko pratio stanje top 10 ili ne nakraju?
Fino fino gap se popunjava a vi fino prodajte [tongue]
Od Gap-a nam nije niti G ostalo.
p.s.ne prodajem.
kolega valjda samo tehničari tu ostali!!!
……jebate ja mislio da s obzirom da ce smjenit pola majstora u vladi da ce burza povuc 10% gore kad ono figa sve dole, valjda placu za silnim strucnjacima
[lol] [lol] [lol]
Ja danas nadokupio 6 komada i ovog a bogami i Ht – eja
Razlog ovom padu vidim u tome da su ivestitori zbunjeni ne transparentnoscu Uprave kod objave o dokapitalizaciji te je ista dovele Nas investitore u trenutnu zbunjenu situaciju.
Razlog ovom padu vidim u tome da su ivestitori zbunjeni ne transparentnoscu Uprave kod objave o dokapitalizaciji te je ista dovele Nas investitore u trenutnu zbunjenu situaciju.
ja razloge vidim u TA
Danas sam vam se pridruzio s cca 30-ak komada po 153xx
Vidjet cemo jel bila dobra kupnja
Poludio sam danas kad sam vidio da mi je nalog na kupnji samo djelomično realiziran [angry] i to samo jedan komad. Što se gapa tiče.. malo je ošlo ispod mora se priznat [sealed]
Eno ga deluks na bidu već [lol]
Poludio sam danas kad sam vidio da mi je nalog na kupnji samo djelomično realiziran [angry] i to samo jedan komad. Što se gapa tiče.. malo je ošlo ispod mora se priznat [sealed]
Kolega, pa samo inverter vjeruje u gap-preciznost…
bilo je potpuno jasno da ce ici do 1520-30…
a ja kupio , nije mi proslo kolko sam htio, al opet dobro
ja razloge vidim u TA
[/quote]
Djelomicno se slazem ali su me zbunjuju kolicine a 5 min.graf TA kaze da bi trebalo doci do odbijanja.
ja razloge vidim u TA
[/quote]
Djelomicno se slazem ali su me zbunjuju kolicine a 5 min.graf TA kaze da bi trebalo doci do odbijanja.
[/quote]
sto vas zbunjuje kod kolicina…zelite li transakcije?