Moze li mi netko objasniti.Zasto se povukla kupnja?
Sigurno su procurile nekakve inf.pa ekipa kupuje.
Mozda je u pitanju dokapitalizacija zajedno sa privatizacijom? [lol] [lol] [lol] [kiss] [kiss]
Misliš valjda da se prodaja povukla.
Moze li mi netko objasniti.Zasto se povukla kupnja?
Sigurno su procurile nekakve inf.pa ekipa kupuje.
Mozda je u pitanju dokapitalizacija zajedno sa privatizacijom? [lol] [lol] [lol] [kiss] [kiss]
ispravak! Mislio sam na PRODAJU!!! Sorry [pray]
Danas ću bit zanimljivo s obzirom na ulazak INE inače na tržište pa tako i na LKPC [cool]
Heh kakav danak neiskustvu, rekli bi bosanski tv komentatori [lol]
Nikakvog tu neiskustva kolega nema, jasno je da dva skrbnička prodaju, zašto?, i meni je to veliko pitanje ali zašto im skupo plaćati dionice pa neka prodaju, kupnje ima a ako se sjetimo da su ti isti na 1200 prodavali kao da nema sutra zašto ne bi sada na 1700, pa i 1200 je njima bilo super, sada imaju premiju od 40%, pitanje je do kada se mogu istresati i šta kada nestane municije?
krcoje2 @
Vidim ja da ni vama nije jasno. Promjena u TOP-u 10 nema!!! Pogledajte i usporedite pa cete vidjeti.
Skrbnicki vise ne prodaje barem za sada.Municije se ima jer svi zele kupiti nesto sta je vrijedno.
nikica@
Tko je rekao da nema stranaca na TK. Pa vi ste cisti primjer jer u zadnjih 20 god. BiH je strana drzava.Dakle,Vi ste stranac.
Drago mi je da stranci ulazu na hrvatsko TK, znaci da nesto i vrijedimo.
Može objašnjenje kolega, ne shvaćam logiku? Kod LKPC ide dokap za nešto više od mjesec dana i cijena vrlo lako može na 2000 kn. Osim toga LKPC radi s dobiti, promet se povećava, velika je šansa za privatizaciju, dolaze strane delegacije itd.
Kod građevinaca suprotno ovome gore, imamo ogroman pad poslova i dobiti, crne perspektive, velik broj neprodanih stanova i posl.prostora, a usprkos tome neki od njih bezrazložno su napucani skoro +30%.
Može jedno pojašnjenje tog vašeg poteza jer nikakvu logiku u tome ne vidim?! [undecid]
[/quote]
Razlog je jasno vidljiv zašto sam izašao iz ove dionice ovog trnutka sam u plusu 20% u par građevinaca
ljep ostanak svima želi
krcoje2 @
Vidim ja da ni vama nije jasno. Promjena u TOP-u 10 nema!!! Pogledajte i usporedite pa cete vidjeti.
Skrbnicki vise ne prodaje barem za sada.Municije se ima jer svi zele kupiti nesto sta je vrijedno.
nikica@
Tko je rekao da nema stranaca na TK. Pa vi ste cisti primjer jer u zadnjih 20 god. BiH je strana drzava.Dakle,Vi ste stranac.
Drago mi je da stranci ulazu na hrvatsko TK, znaci da nesto i vrijedimo.
Kolega skrbnički prodaje to je 100%, promjene će te viditi možda već večeras a sutra sigurno ali ja se pitam do kada kada nestane municije ide raketa prema gore.
ajde šta ste se uzjogunili? ovo je tipičan šećer za kraj. tako gledaju ove glavešine s lovom. Prvo dižu ono što će poslije pasti a ono što će tek rasti drže na lancu. smirite se, ići će ovo gore samo je pitanje vremena.