LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svakim danom bit će sve manje onih koji žele prodati i sve više onih koji žele kupiti LKPC…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Veliki lagano kupuju [thumbsup]

Čuj, interes je velik, kako god okreneš.
Kupnje od 1 650 ima već ravno 215 komada.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Eto stigli smo do cca 2000 kom koliko je protrgovano ovih par dana rasta oko i preko 1700kn.
Otprilike tolika količina je protrgovana u padu ispod 1500kn.

Sada možemo samo naprijed.

Čuj, interes je velik, kako god okreneš.
Kupnje od 1 650 ima već ravno 215 komada.

lp
[/quote]

Zdrava logika kaze DOKAPITALIZACIJA + PRIVATIZACIJ [thumbsup]

p.s. ovo nije druk vec cista poslovna logika.Druk je za glu.ane

Zasto privatizacija?

Jednostavno jer drzava ne sudjeluje u dokapu a svoj udio ce smanjiti tj.PRODATI [thumbsup]

omjer kupnje prodaje je sada vrlo zanimljiv bas me zanima u 16.01 kad se maknu dnveni nalozi

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

a država (barem naša) uvijek ne cijeni svoje kao šta privatnik cijeni [cool]

Jedno pitanje bi nas također trebalo zanimati : dali će radnici dobiti svoje dionice prije izvanredne skupštine i dali će imati lock up ??

a država (barem naša) uvijek ne cijeni svoje kao šta privatnik cijeni [cool]

da ali u ovim kriznim trenutcima + izborna godina uvjeren sam da nece prodati u bescijenje.

Jedno pitanje bi nas također trebalo zanimati : dali će radnici dobiti svoje dionice prije izvanredne skupštine i dali će imati lock up ??

Radnici mogu sudjelovati jedino ako imaju dionice isto kao i mi ako ih kupimo narednih dana.

Ja danas kupio dakle mogu sudjelovati [wink]

Radnici mogu sudjelovati jedino ako imaju dionice isto kao i mi ako ih kupimo narednih dana.

Ja danas kupio dakle mogu sudjelovati [wink]
[/quote]

Jasno mi je da svatko ( pa tako i radnici Luke ) mogu sudjelovati u dokapitalizaciji ako već imaju dionice , ili ih kupe do 26. 01. 2011., no moje pitanje se odnosilo na mogućnost da radnici dobiju dionice po povlaštenim uvjetima ( prije izvanredne skupštine ) – znači debelo ispod 400 kn, nemaju lock up , kupuju dionice u dokapitalizaciji na osnovi onih povlaštenih koje su dobili i na taj način si smanjuju prosjek cijene dionice , te se nakon izvršene dokapitalizacije istresaju na burzi sa mnogo nižom cijenom ( a ipak sa zaradom za njih ) i nama ostalim dioničarima skidaju cijenu dionice koju želimo prodati na burzi !

New Report

Close