LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jeff pokupio po 1900?????
mh mh [cry] [cry] [cry]

he,he
ja trgujem, nisam idealist i LKPC mi je totalno neinteresantna dok dokap ne prođe, onda možda obranim cijenu na nekih 500kn [proud]

kako vidim, splasnuo entuzijzam, kako i ne bi kada pametni znaju računati i vide da im se ne isplati ulaziti po ovoj skupoči…i tako nitko nema namijeru sudjelovati i svi vi čekate da što bolje izađete plasirajući tu pričice za male bebe kako je dokap isplativ i kao to ide to na 3000 [lol]

LKPC je i tako vrijedila samo radi famoznog dokapa inaće bi je rijetko tko i pogledao a danas je na vijest o dokapu udarila u plafon i za koji dan, kada shvatite da nisu više ona vremena 2007.i 2008. biti će pločica po 1400 kolko hoćeš.

guzbaj i uživajte [bye] [kiss]

ps.
jel vas to plavi lifra na 1720? [huh]
[/quote]

Kolega, ti nebi mogao obranit ni HZVG, a kamoli nešto drugo [rolleyes]
[/quote]
[lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

mh mh [cry] [cry] [cry]

he,he
ja trgujem, nisam idealist i LKPC mi je totalno neinteresantna dok dokap ne prođe, onda možda obranim cijenu na nekih 500kn [proud]

kako vidim, splasnuo entuzijzam, kako i ne bi kada pametni znaju računati i vide da im se ne isplati ulaziti po ovoj skupoči…i tako nitko nema namijeru sudjelovati i svi vi čekate da što bolje izađete plasirajući tu pričice za male bebe kako je dokap isplativ i kao to ide to na 3000 [lol]

LKPC je i tako vrijedila samo radi famoznog dokapa inaće bi je rijetko tko i pogledao a danas je na vijest o dokapu udarila u plafon i za koji dan, kada shvatite da nisu više ona vremena 2007.i 2008. biti će pločica po 1400 kolko hoćeš.

ps.
[/quote]

Kolega, ti nebi mogao obranit ni HZVG, a kamoli nešto drugo [rolleyes]
[/quote]
[lol]
[/quote]

gospodo, dajte se uozbiljite!
nemam vremena za vaše gluposti jer upravo pregledavam koliko sam zaradio i slušam onu staru narodnu "Napiši mi usne tvoje"

guzbaj za danas [kiss]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Dear jeff, pogledajte sada jalnoga čovjeka, koji nikako ne može prežaliti što je prodao LKPC, vjeroajtno sa nemalim minusom.

Evo dokaza, kako je član jeff ipak mislio da je LKPC izuzetno dobro ulaganje:

http://www.poslovni.hr/forum/lkpc-luka-ploce-dd-617-pg799.aspx#post957213
" baš čitam ovo očitovanje od Pavlovića i ne primječujem da se u njemu nešto demantira a u članku piše da je vlada osnovala radnu skupinu a ne lkpc…čini mi se da tu nešto grdo kuha a ovaj novinar im je malo pomutio račune, pa zato evo mene nutri od danas popodne "
http://www.poslovni.hr/forum/lkpc-luka-ploce-dd-617-pg886.aspx#post996723
U ovom postu član jeff mene naziva lignjom i tvrdi da će LKPC na 6 000 kuna. Što je jeff, sad kad je dokap ipak tu, ipak neće, pa kako to tek bi sada trebao biti uvjeren u to da ide na 6 000 zar ne? [lol]

Sad kad bi čovjeka pošteno izvrijeđali što i zaslužuje, odmah bismo došli pod moderiranje, ali što da se napravi onda?
jeff, jeff, ako bnije tebi dobro, nemoj svima željeti zlo, kakav si ti čovjek to? [bye]

Danas prosječna oko 1 740, ja sam zadovoljan, ne znam tko ne bi bio.
Sad polako možemo očekivati novinske članke i nove vijesti, a podsjetimo, najviši pick cijene treba se tek desiti i to krajm siječnja 2011. kada je skupština.
Ima vremena!

lp i sretno

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

u ova dva dana, "plavi" mi je toliko isprao mozak da umjesto prodaj, a sto sam dugo cekao kao najpovoljniji trenutak, stisnem kupi, te sada imam duplo dionica, a plan je bio izaci vani.

u ova dva dana, "plavi" mi je toliko isprao mozak da umjesto prodaj, a sto sam dugo cekao kao najpovoljniji trenutak, stisnem kupi, te sada imam duplo dionica, a plan je bio izaci vani.

a ništa, prodat ćeš sve idući tjedan po 1500 kn, nije to neka razlika [thumbsup]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Da nije onda tebe puklo onih 20-tak komada po 1900???
mic mic mjauuuu……
[pray] [pray] [pray]

a ništa, prodat ćeš sve idući tjedan po 1500 kn, nije to neka razlika [thumbsup]
[/quote]
Ha ha.
Još jedan koji nema LKPC u svom portfelju???
[bye]

Nikak ne kužim zakaj bi bilo dobro sudjelovati u dokapu [undecid]……ne kužim i ne kužim…kaj bu onda bilo ak se dokapira?? Budu onda počeli proizvoditi vjetroelektrane ili kaj? Sad bi kao trebalo kupiti da imaš pravo sudjelovati a onda cijena pada i opet si na istom?? Aha…vi očete svi prodati zadnji dan prije dokapa!!. A kak bute to izveli…nekom blok transakcijom il tak nekak …ne kužim [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Red bi bio da ova dionica odradi svoje, zaslužuje to…

mh mh [cry] [cry] [cry]

he,he

ps.
[/quote]

Ukratko imam par nejasnoća:
na temelju koje matematike ste izračunali 500,00 kn?! Jel to izračun korištenjem šalice kave?!

hmmm kažete da je luka ploče vrijedila samo radi famoznog dokapa. Sada taj famozni dokap ide i sad odjednom ne vrijedi?!
Zašto si sami skačete u usta?!
Imate li ikoji arugment da luka ploče ne vrijedi?!

Vidim već vam je za vas Gospodin plavi izvadio vaše postove gdje ste vrlo pozitivno pričali o Luki Ploče.

Baš me zanima u kojem će sada smjeru ici odgovor korisnika zvanog Jeff kad se vide njegovi prošlo postovi?! Možda će reći da luka ploče ne vrijedi?!
A opet možda će tamo negdje od srijede, ili četvrtka ponovo vrijediti na višim cijenama nego danas.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

ide to jako gore

međedi ćao [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nikak ne kužim zakaj bi bilo dobro sudjelovati u dokapu [undecid]……ne kužim i ne kužim…kaj bu onda bilo ak se dokapira?? Budu onda počeli proizvoditi vjetroelektrane ili kaj? Sad bi kao trebalo kupiti da imaš pravo sudjelovati a onda cijena pada i opet si na istom?? Aha…vi očete svi prodati zadnji dan prije dokapa!!. A kak bute to izveli…nekom blok transakcijom il tak nekak …ne kužim [undecid]

Evo jedan primjer o zbunjenom brokeru.

Jedan moj kolega odlucio je jutros kupiti dionice LKPC i zada nalog brokeru ali putem tel.Zamislite se kada vam isti broker postavi pitanje u smislu "pa zasto LKPC"!? Kaze broker da On bas ne bih i da nije to bas dobra investicija itd….

Pa sad ja Vas kolege pitam,kada dobijete tako polu informaciju od "brokera" kako da reagira prosjecan investitor nego da poucen dosadasnjim propalim dokapitalizacijama,ne informiranom brokeru kojeg mogu nazvati glupanom ne sudjeluje u dokapu.

Cudim se kolega da mozete takva pitanja postavljati!!!!!!

p.s.TK je kao jedan mozaik.Samo slazite kockice i slika ce vam se pojaviti.

New Report

Close