LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jeff pokupio po 1900?????
mh mh [cry] [cry] [cry]

ne brini biti ce i on u plusu
[/quote]

jedino ako je kupio po 1900 a sad prodaje po 1720.
?
[tongue]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

sad smo upravo na razini od 30.4.2010. dana kad NITKO nije znao da će DOKAPA uopće biti,

kako kad je barbastari piso još i prije da dokap ide 100% – rekla mu neka kapetanova tajnica [lol]

pozdrav barbi koojeg nema zadnje vrijeme [thumbsup]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Samo neka ide promet, neka izađe što više jeftino kupljenih dionica, pa od idućeg tjedna
idemo dalje s više početne pozicije.
[thumbsup]

sad smo upravo na razini od 30.4.2010. dana kad NITKO nije znao da će DOKAPA uopće biti,

kako kad je barbastari piso još i prije da dokap ide 100% – rekla mu neka kapetanova tajnica [lol]

pozdrav barbi koojeg nema zadnje vrijeme [thumbsup]
[/quote]
A šta ću kad me ona HANFA hebe zaglavio sa 350 komada INE ne mogu ni tamo ni amo, imam još 140 LKPC malo se danas zatrejdalo sada opet mir do daljnjega, svih 140 ponovno na računu.
Pozdrav i vama svima.

ja danas prodo, 450 kn po dionici meni dosta.hvala prijateljima koji su od mene danas preuzeli štafet. vidimo se opet na 1400-1500 [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

HZ i LKPC do kraja godine osnivaju novu zajednicku tvtku za prijevoz zeljeznickog tereta u Bosnu
novih 130 radnih mjesta.
http://www.kapital.tv/content/show/ContentId/13960

ja danas prodo, 450 kn po dionici meni dosta.hvala prijateljima koji su od mene danas preuzeli štafet. vidimo se opet na 1400-1500 [thumbsup]

Vidimo, nakon dokapitalizacije 😉

mh mh [cry] [cry] [cry]

he,he
ja trgujem, nisam idealist i LKPC mi je totalno neinteresantna dok dokap ne prođe, onda možda obranim cijenu na nekih 500kn [proud]

kako vidim, splasnuo entuzijzam, kako i ne bi kada pametni znaju računati i vide da im se ne isplati ulaziti po ovoj skupoči…i tako nitko nema namijeru sudjelovati i svi vi čekate da što bolje izađete plasirajući tu pričice za male bebe kako je dokap isplativ i kao to ide to na 3000 [lol]

LKPC je i tako vrijedila samo radi famoznog dokapa inaće bi je rijetko tko i pogledao a danas je na vijest o dokapu udarila u plafon i za koji dan, kada shvatite da nisu više ona vremena 2007.i 2008. biti će pločica po 1400 kolko hoćeš.

guzbaj i uživajte [bye] [kiss]

ps.
jel vas to plavi lifra na 1720? [huh]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

mh mh [cry] [cry] [cry]

he,he
ja trgujem, nisam idealist i LKPC mi je totalno neinteresantna dok dokap ne prođe, onda možda obranim cijenu na nekih 500kn [proud]

kako vidim, splasnuo entuzijzam, kako i ne bi kada pametni znaju računati i vide da im se ne isplati ulaziti po ovoj skupoči…i tako nitko nema namijeru sudjelovati i svi vi čekate da što bolje izađete plasirajući tu pričice za male bebe kako je dokap isplativ i kao to ide to na 3000 [lol]

LKPC je i tako vrijedila samo radi famoznog dokapa inaće bi je rijetko tko i pogledao a danas je na vijest o dokapu udarila u plafon i za koji dan, kada shvatite da nisu više ona vremena 2007.i 2008. biti će pločica po 1400 kolko hoćeš.

guzbaj i uživajte [bye] [kiss]

ps.
jel vas to plavi lifra na 1720? [huh]
[/quote]

Kolega, ti nebi mogao obranit ni HZVG, a kamoli nešto drugo [rolleyes]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Imho onaj tko je prodao na 1900kn je napravio dobar daytrade. A onaj tko jos nije prodao sad vise nema smisla da prodaje jer je otpor na cca 1700kn gdje je dionica dosta brzo stigla.

ona dvojica možda. od cca 700 protrgovanih, oko 1900 kn je protrgovano njih dvadesetak i nešto. Svi ostali rade gluposti ali neka rade.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

p.s. pod onom dvojicom milsim da ona dva naloga koji su stajala na i ispod 1900kn. ne mislim pri tom ni na jednog kolegu ovdje. Iako nije isključeno da je baš neko od forumaša prodao [smiley]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close