LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na brzinu sam proletio zapis i poziv na skupštinu..
samo me zanima jedno – u prvom krugu, kad 1:1 mogu dionice upisivati postojeći dioničari… zašto mislite da će ići po 400 kn komad? pa zar ne piše da će na temelju interesa biti određena cijena? ili to vrijedi samo za drugi krug?

obzirom da se radi o jp, nije li tu procedura takva da mi postojeći dioničari spustimo neke novce, nakon toga se sve obradi i dobijemo određeni broj dionica (ovisno o cijeni), max. u omjeru 1:1?

E … sad su izgleda isprodavali oni koji su mislili prdati veće količine, pa se sad opet obrnula situacija, sad je prikrivena kupnja došla, pa je sad opet win win situacija ( za nas postojeće dioničare ).

Po ovome što vidim, ide to još gore, iako niti ovo nije tako loše.

Inverter?

[wink]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

E … sad su izgleda isprodavali oni koji su mislili prdati veće količine, pa se sad opet obrnula situacija, sad je prikrivena kupnja došla, pa je sad opet win win situacija ( za nas postojeće dioničare ).

Po ovome što vidim, ide to još gore, iako niti ovo nije tako loše.

Inverter?

[wink]

lp

njegov je nalog na kupnji na 776 11 kom. evo sad će samo što nije .

plavi mislite nije niti ovo loše za prvi dan ?!
[tongue] [tongue] [thumbsup]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Pozdrav kolegama PLAVOM PETINI i mladoj dami LIZI !!!!!!!

Evo ja se postavio na 2500kn. Sretnom kupcu sve najbolje za Božić i Novu Godinu 🙂

Bid se opasno nagomilava, još je puno prostora za rast do 31.01., ima vremena za prodaju…strpljen…spašen…

Šta kaže TA?

[lol]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Stvarno triba bit talentiran za kupovat lkpc na 1900 pai niže……….. [shocked]

onda cemo je kupovat na vise od 1900 [proud]

Ja sam više izložen u LKRI gdje tek očekujem zbivanja, međuti, imam i LKPC i nešto mi govori da ako je danas već bila na 1900, bit će ovdje još dosta blokada, nekima treba duže da nešto skuže, ali potrebni su u svakom slučaju [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

sad smo upravo na razini od 30.4.2010. dana kad NITKO nije znao da će DOKAPA uopće biti, u ponedeljak nakon objave da ide DOKAP 3.5.2010 cijena je odletjela preko 2000 kn

dakle mi sad trenutno možemo luku platiti ISTO koliko smo plaćali 30.4. kad DOKAP nije postojao

ovo je bagatelno i neće još dugo biti na ovim razinama

a najbolji su mi ovi trejderi ko lopina, inverter i kompanija, kojem je po 1400 bilo skupo, a sad se guraju na bidu po 1700

umjesto da isprave greške koje su radili, sad ih rade ponovo……čudna ekipa

sad smo upravo na razini od 30.4.2010. dana kad NITKO nije znao da će DOKAPA uopće biti, u ponedeljak nakon objave da ide DOKAP 3.5.2010 cijena je odletjela preko 2000 kn

dakle mi sad trenutno možemo luku platiti ISTO koliko smo plaćali 30.4. kad DOKAP nije postojao

ovo je bagatelno i neće još dugo biti na ovim razinama

a najbolji su mi ovi trejderi ko lopina, inverter i kompanija, kojem je po 1400 bilo skupo, a sad se guraju na bidu po

umjesto da isprave greške koje su radili, sad ih rade ponovo……čudna ekipa

Pa to ti je to. Napraviti paniku i od malih uzeti što je više moguće i onda cijena nebu pod oblake. uvijek isto.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Jeff pokupio po 1900?????
mh mh [cry] [cry] [cry]

Jeff pokupio po 1900?????
mh mh [cry] [cry] [cry]

ne brini biti ce i on u plusu

New Report

Close