LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaboravljaš da je počeo pad sa 1650 na tih 1200, da nije ovako slab i POTPUNO podcijenjen krobeks nikad ne bi pala ispod tih 1600. Na info kako još nije došlo do odluke o dokapu koji je bio stavljen na zse.. cijena lagano kreće dole pritisnuta razočaranim i nestrpljivim dioničarima ali i onih koji su ju namjerno rušili kako bi se omogućio niži ulaz. I zaboravljaš da je išla na 2100 kn kad se samo najvavila dokapitalizacija a sad je ona i konačno tu tako da ovu tvoju želju o jeftinom dokupu moeš zaboravit Đefe.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

nema to veze sa jalom, ova dionica je kontrolirana od par njih koji tu pišu, ali hebeš to, treba malo uključiti mozak i staviti ovo na papir:
kao prvo, ne zna se cijena dokapa, kao drugo, ne zna se model jer nije točno razjašnjeno da li će ići sukladno udjelu u temeljnom kapitalu ili svi dioničari u prvom krugu imaju neograničeno pravo upisa makar imali samo jednu dionicu i treće, prije ove objave je dionica vrijedila 1200 kn a na tržište dolazi još 330k novih dionica ili 1,5 X pa si izračunajte isplativost ulaska po ovim cijenama kada znamo da će samo prvi dan iza T+3 dionica pasti 50+% a kada dođu nove još bar 30%

ajde sada kontraargumenti, ali bar da imaji minimum inteligencije a ne kao ono "ide to na 3k" [huh]

dobronamjerno…..kolega pročitajte čl 308 ZTD-a. Biti će vam jasnije tada [proud]

Mean people suck and nice people swallow!

nema to veze sa jalom, ova dionica je kontrolirana od par njih koji tu pišu, ali hebeš to, treba malo uključiti mozak i staviti ovo na papir:
kao prvo, ne zna se cijena dokapa, kao drugo, ne zna se model jer nije točno razjašnjeno da li će ići sukladno udjelu u temeljnom kapitalu ili svi dioničari u prvom krugu imaju neograničeno pravo upisa makar imali samo jednu dionicu i treće, prije ove objave je dionica vrijedila 1200 kn a na tržište dolazi još 330k novih dionica ili 1,5 X pa si izračunajte isplativost ulaska po ovim cijenama kada znamo da će samo prvi dan iza T+3 dionica pasti 50+% a kada dođu nove još bar 30%

ajde sada kontraargumenti, ali bar da imaji minimum inteligencije a ne kao ono "ide to na 3k" [huh]

ARGUMENT JEDAN JEDINI …. PRAAAAAVI …. VRIJEDAN KO KAP VODE U PUSTINJI….

1. P R I V A T I Z A C I J A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neš ti kalkulacije kad katarski kapital skuži da može na ZSE skupiti 50+1 dionicu LKPC
[lol]

Il kupi il nekomentiraj ono za što očito nisi upućen niti imaš kvalitetne informacije… [bye] [kiss]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Kolega, da si ti bio inteligentniji možda bi i ti bio unutra.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Itekako ima veze s jalom, a ti si živa sramota ovog forum tj. teme LKPC.
Do prije nekoliko mjeseci si bio dioinčar i trubio si na sve strane kak je to super, pa si prodao i sad odjednom ne valja. Kako ti nije neugodno čovječe?

Što se tvog posta tiče, sve krivo iznosiš, sukladno zakonu, netko ti je postao jučer, ali ti se praviš da ne vidiš, mora se dioničarima omogučiti razmjerno sudjelovanje u dokapitalizaciji, znači ne može onaj tko ima 1 dionicu kupiti koliko želi novih.

Ovo oko pada cijene što navodiš .. treba samo povući paralelu sa takvom sl. dokapitalizacijom kod ULPL pa pogledaj kako se kretala cijena.

Dionica je po najavi o dokapitalizaciji bila 2 000 kuna, a zbog tržišta i nelikvidnosti je pala na 1 200, ne izvrči činjenice, tj. napiši do kraja kako su stvari stajale do nedavno. Ujedno pogledaj promete oko 2 000 kuna, a pogledaj promete oko 1 200 kuna.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.poslovni.hr/vijesti/luka-ploce-leti-na-krilima-dokapitalizacije-uhicenje-jezica-srusilo-dioki-166117.aspx

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Hm ljudi a kaj uopce raspravljate sa odredenim nickovim?!?! Danas je nas dan i ja sam bar u ovom biznisu zbog toga

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Neš ti kalkulacije kad katarski kapital skuži da može na ZSE skupiti 50+1 dionicu LKPC
[lol]

Il kupi il nekomentiraj ono za što očito nisi upućen niti imaš kvalitetne informacije… [bye] [kiss]

E to bi moglo da… špekulacija, ali…
Kao što sam napisao jučer, LKPC se nudila u nekoliko stranih zemalja, pitanje je što se nudilo..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

a joooojjjj……a kaj sad…ode ja opet na pivu [lol] [lol]

Bogme odo i ja na zasluženu pivu i pokoju maksuziju! [smiley]

Zanima me zašto je LKPC blokirana !?
Jel to HANFA-i nije jasno koje su to činjenice uzrokovale rast cijene pa čekaju službeni odgovor Luke Ploče ?

Inače, koristim priliku da pozdravim sve katastofičare i ptice rugalice koje su mi se smijale i zabijale mi komade kada sam pisao kako kupujem LKPC na svakoj razini (16xx, 15xx, 14xx, 13xx, 12xx).

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Zna li netko do kad će biti blokirana lkpl?

[color=blue][/color]vizionar

[lol]

E to bi moglo da… špekulacija, ali…
Kao što sam napisao jučer, LKPC se nudila u nekoliko stranih zemalja, pitanje je što se nudilo.

lp

[/quote]
A i mlada dama Liza ima nešto s nama za podijeliti.. da li danas ili idući tjedan ona će odlučiti tako bar kaže.. [kiss]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close