Daj jeff ne njajke i ne razvlaći me po forumu, tko ti je kriv kada si prodao na 1300!
samodole ante hrvatski dijamante , odblokiraj pa ko omrkne ko osvane [lol]
@ jeff
Dear jeff, mislim da bi sačekuša mogla biti tamo negdje krajem siječnja 2011. kada se očekuje najveći pick cijene.
Obavijestim naravno. [thumbsup]
lp
Mislim da većina nema namjeru čekat dokap…
nemojte biti toliko sigurni
nemojte biti toliko sigurni
[/quote]
Pa da… nema, zašto bi netko ostvario pravo na povlaštenu kupnju dionica.
Bolje je prodati i dati to pravo nekome drugome.
[lol]
lp
plavi, ti bar priznaš, a barbosa samo šuti i radi
kol. barbosa, tko ono drži najvišu ovogodišnju od 2085kn, koliko si prodao preko 2k… 50, 100?[proud]
Koliko jala na temi pa hebemu sunce cijene se uvijek daju pročitati prije koji dan luka je bila 1200
a kako stvari stoje ide sigurno do 2000 ako ne i debelo preko!!!
Ljudi će zaraditi tko će dokapitalizirati tko neće bla, bla imaoci će sigurno zaraditi.
Stoga živili!
Koliko emocija na ovoj temi gotovo da je dovoljno za doktorat iz psihologije, na vama se baš da zaraditi ma ide to preko 3000 ili ispod 800….hihihihih
nema to veze sa jalom, ova dionica je kontrolirana od par njih koji tu pišu, ali hebeš to, treba malo uključiti mozak i staviti ovo na papir:
kao prvo, ne zna se cijena dokapa, kao drugo, ne zna se model jer nije točno razjašnjeno da li će ići sukladno udjelu u temeljnom kapitalu ili svi dioničari u prvom krugu imaju neograničeno pravo upisa makar imali samo jednu dionicu i treće, prije ove objave je dionica vrijedila 1200 kn a na tržište dolazi još 330k novih dionica ili 1,5 X pa si izračunajte isplativost ulaska po ovim cijenama kada znamo da će samo prvi dan iza T+3 dionica pasti 50+% a kada dođu nove još bar 30%
ajde sada kontraargumenti, ali bar da imaji minimum inteligencije a ne kao ono "ide to na 3k" [huh]