LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet netko ima info i tovari se, ovo ide debelo u roku dan, dva gore.

MOZDA BUDE PETAK DAN ZA METAK [thumbsup]
[/quote]

KAO STA SAM I REKAO PRIJE DVA DANA "PETAK DAN ZA METAK" a vi meni dali jedinicu [cool]
[/quote]

ISPRAVKA TOCNOG NAVODA " PETAK DAN ZA R A K E T U uuuuuuuuu…." [thumbsup]
[/quote]

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]
a da ispravis i koristis termin svjetlosna godina?! 🙂

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Ide ovo na 3.000,00 kn do 31.01.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Potpisujem
[thumbsup]

Potpisujem
[thumbsup]
[/quote]

odobreno! 🙂

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

hehe, koje se ovdje šišanje sprema
pitanje je po kojoj cijeni će dokap ići a model je samo 1-1,5, svi koji uđu na 1800kn još možda izađu sa nulom ali ovi koji će ulaziti preko 1800 su garant pušiona…a još kada vam plavi i barbosa naprave sačekušu [cry]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Tek nakon blokade kreće pravi šoping. Prvo drhtave ručice treba natjerat na prodaju pa onda polako veliki količinama dizati dnevni prosijek. Tako to ide. [tongue]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Još dok se Ina odblokira, možda čak u ponedjeljak, čitam da Adris i mirovinci izlažu ponudu preko burze, što znači da je keš od prodaje Ine možda već sljedeći tjedan na burzi [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Danas ovdje neće biti dosade. [thumbsup]

TILT TILT !!

Blokada na 1725.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas ovdje neće biti dosade. [thumbsup]

To sigurno. Pa već je ovo samo po sebi zanimljivo da nije već preko 2000. sad mi je žao što nisam imao još keša za upucat jer su neki opet jako dobro prošli. Ovo je još uvijek bila bagatela. Tko je kupio dobar posao napravio. Ovo je igra za velike. Sve nesigurnih će se danas riješit i to po vrlo dobrim cijenama (za kupce naravno) a onda će nam ovi koji su prerano prodali kuljiti jedinice do 31.1. kad će i njihova agonija napokon skončati [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

hehe, koje se ovdje šišanje sprema
pitanje je po kojoj cijeni će dokap ići a model je samo 1-1,5, svi koji uđu na 1800kn još možda izađu sa nulom ali ovi koji će ulaziti preko 1800 su garant pušiona…a još kada vam plavi i barbosa naprave sačekušu [cry]

kolega
što god da se sprema, ko je kupovao prije tjedan dva, danas broji masnu lovu…
ja ionako necu cekat dokap, prodajem pomalo, poceo na 1400 a zavrsim mozda i na 2k

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Mislim da većina nema namjeru čekat dokap…

New Report

Close