LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

GDJE MI JE KOLEGA PLAVI!? Aloooooo [wink] SLAVIS LI [thumbsup]

Opet netko ima info i tovari se, ovo ide debelo u roku dan, dva gore.

MOZDA BUDE PETAK DAN ZA METAK [thumbsup]
[/quote]

KAO STA SAM I REKAO PRIJE DVA DANA "PETAK DAN ZA METAK" a vi meni dali jedinicu [cool]
[/quote]

svaka cast prije svega PETINI i plavom…apsolutno kapa do poda u ustrajanosti, asertivnosti i golemoj borbi s vjetrenjačama ovdje.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

kad ćemo znat kolko komada možemo kupit po nominali za jednu ?

Ako drzava sudjeluje (ili nadje nekog tko ce sudjelovati preko nje), onda 1.48 za 1. Ako ne sudjeluje, onda puno vise.

Ako drzava sudjeluje (ili nadje nekog tko ce sudjelovati preko nje), onda 1.48 za 1. Ako ne sudjeluje, onda puno vise.
[/quote]
DRZAVA NE BI TREBALA SUDJELOVATI !!!!

za dvije dobiješ tri

Čestitke vlasnicima !I zatvor za inseidere.Ovo su neki znali i prije nego je odluka dana na ZSE.
Ipak su Mađari bili korektniji sa Inom ,za većinu je ponuda za preuzimanje bila iznenađenje.
Ovo je posao za Hanfu koja bi trebala poništiti transakcije zadnjih pet šest dana.
Trebalo bi ,ali biti neće.

Na lkpc teče med i mlijeko!

GDJE MI JE KOLEGA PLAVI!? Aloooooo [wink] SLAVIS LI [thumbsup]

Upravo sam sada došao doma i sve pročitao.
Bravo!

Vi ste bili jedini uz mene, koji je ostao vjeran i kupovao dionicu i dok je padalo prema 1 200 kuna.

BRAVO BRAVO!!

TILT TILT !!

Ovakvom dokapitalizacijom otvara se more mogučnosti, ono što je najvažnije – VIŠESTRUKO SE ISPLATI SE BITI DIONIČAR LKPC DO 31.1.2011 I TO U ŠTO VEĆEM BROJU KAKO BI SE OSTVARILO PRAVO NA KUPNJU ŠTO VIŠE DIONICA PO POVLAŠTENOJ CIJENI

lp [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pitanje za bolje upućene: hoće li HFP i HZMO sudjelovati u dokapu?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Malo matematike:
Fair cijena bez ovih inseiderskih informacija o dokapitalizaciji bi bila cca 1.250 kn.

I tih 1.250 kn je imalo neki bonus radi očekivanja dokapitalizacije.

BV=921
Nakon dokapitalizacije od vjerovatno 400 kn koja bi bila fair cijena dionice.

2X921+3X400=1842+1200=3.042
3042:5= 608 / budući BV nakon dokapitalizacije/

Nakon dokapitalia fair cijena dionice bi trebala biti 825 kn
pet dionica 5X 825=4.125 -1200/dokapitalkizacija tri dionice po 400/=4125-1200=2.925
Dakle za dvije dionice ne treba platiti više od

2.925 kn

Znači današnji kupci po 1500 su napravili loš posao.

Ovako je računao Enstein i spušio,jer ljudska glupost zna biti bezgranična.

Ipak sa dokapitalizacijom i povečanjem dionica dva i po puta,novi kapital neće odma generirati
i dobit što će u narednim godinama poremetiti omjer P/E i biti će lošiji od sadašnjih pa bi čak
tih 825 kn bilo preskupo.Dakle 1400 bi bila gornja granica ulaza.
Ali to ne znaći da neću trejdati sa ulazom možda i od 2.000 ako mi se učini da će netko plastiti desetak posto više.
Očekujem velike valove,ali moram kupiti da bi trejdao.I neću biti sam.

Nešto bi vas upozorio.Ne nasjedajte pričama da je LKPC bila na 7.000 kn u očekivanju dokapitalizacije od prije tri godine.Ne zaboravite da je tada INGRA bila na 60.000/400kn/,
TNPL na 8.000,ATPL na 3.600,JDPL na 800 ,LKRI na 800
To su bila neka druga vremena kada su i purani letjeli.

Na LKPC teče med i mlijeko.

Evo i ja stigao kući kad vidim na forumu fešta.
Svaka čast svima koji su ustrajali, a i onim kritičarima koji su se ukrcali na vrijeme.

Šta se očekuje sutra? Kakva su predviđanja? 2200? [thumbsup]

[/quote]

Deca, trebalo je to popratiti na vrijeme, ovo su sve varijacije na temu dokapitalizacije iz 2007. koja je neslavno propala, a sada je ipak odobrena uz blagoslov države:

http://www.nacional.hr/clanak/39118/krecemo-u-gradnju-nove-luke-ploce

" Luka Ploče, koja je još uvijek u većinskom vlasništvu države, postat će privatno dioničko društvo. “Budući da u opremanje terminala za rasute terete trebamo uložiti 50 milijuna eura, nužno je provesti dokapitalizaciju i novu emisiju dionica. Naša kreditna sposobnost je između 20 i 30 milijuna eura, 10 milijuna su vlastita sredstva iz tekućeg poslovanja, a 20 milijuna eura ćemo skupiti kroz novu emisiju dionica. "

" IVICA PAVLOVIĆ, direktor Luke Ploče, najavljuje dokapitalizaciju te tvrtke, nakon čega će se znatno smanjiti vlasnički udio države "

Eto zato je cijena 2007. došla sa nekih 3 400 kuna do ca. 6 400.
A što će značiti i kakve su mogučnosti za dionicu kada tvrtka dođ e u privatno vlasništv-o to vam je valjda jasno.

A da je ovo što sam sad postao gotovo sigurno tako, pogledajte i razgovor sa predsjednikom Uprave Luke Ploče od ljetos:

http://www.poslovni.hr/forum/lkpc-luka-ploce-dd-617-pg907.aspx

BRAVO BRAVO !!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nemaju oni para ni interesa za dokap.cilj im je prodaja udjela do ispod 20% po što višoj cijeni, a ova dva kruga daju im nekoliko varijanti…

New Report

Close