LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne zna se cijena po kojoj će ići dokap [yawn]

a ti prodao na 1400 kn! [lol] [bye]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Konačno i da smo to dočekali [tongue] [thumbsup]
Čestitke svima koji su kupili ali i onima koji će lupiti. Još se stigne.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

po nominali ide dokap [lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Ideeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sve ispod booka nije dobro za postojece dionicare

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

a ti prodao na 1400 kn!

a ti ne znaš šta znači dokap.

prodao sam na 1400. kupio na 1200.

drago mi je kad bilo koja dionica raste jer ovoj našoj burzi treba optimizma, a dokap sam po sebi za male dioničare može biti i pozitivna i negativna vijest. ovisno tko dokapitalizira, po kojoj cijeni i za što će biti potrošen.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

a ti prodao na 1400 kn!

a ti ne znaš šta znači dokap.

prodao sam na 1400. kupio na 1200.

drago mi je kad bilo koja dionica raste jer ovoj našoj burzi treba optimizma, a dokap sam po sebi za male dioničare može biti i pozitivna i negativna vijest. ovisno tko dokapitalizira, po kojoj cijeni i za što će biti potrošen.

[/quote]
Dokapitaliziramo mi mali dioničari tko god ju ima a moći će i svi ostali građani tako da sad tu neke floskule sipati radi povoljnijeg ulaza možete mačku o rep obijesiti. Čestitke svima! Nadam se da si povukao naloge s prodaje pravovremeno Plavi [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ne piše cijena, ali je najvažnije da pravo na sudjelovanje imaju postojeći dioničari na dan donošenje Odluke, te da cijena ne može biti manja od nominale tj. 400 kn (čitaj bit će 400,00kn) Izdavatelju je najbitnije sakupit lovu, a koliko će novih dionica izdati to nije uopće relevantno. Zbog toga će ići s najmanjom mogućom cijenom, odnosno 400,00 kn jer je to u najvećem interesu postojećih dioničara a shodno tome i samoj Luki Ploče jer će bit veliki interes za dokapitalizaciju po toj cijeni. [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

ako sam dobro ahvatio, meni se ovakvi dokapi ne sviđaju

pravi dokap je napravila atgr( skupila pare po 2 x knjigovodstvenoj vrijednosti) i ingra u 2007..
ovo je razvodnjavanje kapitala
ja sam nesto danas prodao, nesto prije dva dana…vidjet cu kako ce se kretati cijena, ali necu sudjelovati u dokapu, izlazim van

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ne piše cijena, ali je najvažnije da pravo na sudjelovanje imaju postojeći dioničari na dan donošenje Odluke, te da cijena ne može biti manja od nominale tj. 400 kn (čitaj bit će 400,00kn) Izdavatelju je najbitnije sakupit lovu, a koliko će novih dionica izdati to nije uopće relevantno. Zbog toga će ići s najmanjom mogućom cijenom, odnosno 400,00 kn jer je to u najvećem interesu postojećih dioničara a shodno tome i samoj Luki Ploče jer će bit veliki interes za dokapitalizaciju po toj cijeni. [thumbsup]
[/quote]
Upravo tako a pošto su radnici velikim dijelom dijoničari a zna se kako žive radnici u Hrvatskoj, nema šanse da bude cijena veća od nominale.. možda 20-30% u vrh glave. Izbori idu.. lijep tajming.

ako sam dobro ahvatio, meni se ovakvi dokapi ne sviđaju

pravi dokap je napravila atgr( skupila pare po 2 x knjigovodstvenoj vrijednosti) i ingra u 2007..
ovo je razvodnjavanje kapitala

ako ide po 400: postojeći dioničari će svi dokapitalizirat – svako će dat svojih dodatnih 400 kuna po dionici u firmu – a svatko će i dalje imati isti udio.

cijena će rasti sve do isteka ex date-a a nakon toga će jako pasti.

matematika je egzaktna znanost.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

uf ovo je dobro sjelo….čestitke dečki, a sada odoh na pivce …možda i dva:::))))

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close