Pad na mizernom prometu i odmah navali horda potencijalnih kupaca koji dionicu cekaju na 1000kn…Nadam se da je netko od vas bio realan i kupio dok mu se jos pruzila sansa ubosti po relativno povoljnih 1320.
Neki gube strpljenje a znamo šta to znači i kome smijeru će dionica narednih dana.
Ja sam neiskusan trgovac vrijednosnim papirima al mi ovo iskreno ne izgleda dobro natovari se a vani j svi u debelom zelenilu a gledaj nas a ako Jaca stisne mirovince da izigravaju domoljube glede Ine mogli bi pofumati dobrano čini mi se na svim dionicama
Koja je granica isplativosti sudjelovanja u dokapitalizaciji LKPC po modelu 1/4po nominali?
Ako sada uđem po 1300 + 4X400=2900/5= prosjek 580kn
Zanimljiv post.Vrlo.Ako bude ovaj model KiR se povecavaju otprilike za 60 mil. Eur koliko je najavljena dokapitalizacija + postojecih 204mil. kuna KiR sto daje negdje oko 646 mil.kuna novih kapitala i rezervi.Ispada da je 3000 kuna prihvatljivo za kupnju:3000+4*400 daje 4600/5 dionica-prosjek 920 po dionici.Ispod toga je tesko za ocekivati da padne kada dodju nove na trziste.Ponovila bi se 2007. i vrtoglavi rast cijene od vise od 100% (u jednom trenutku).
Krajnje primamljivo. Zar ne [rolleyes]
lepi pozdrav imetnicima dionice LKPC
stvarno ne mogu vjerovati zašto neki prodaju dionice po ovako niskoj cijeni
ja sam več nekoliko puta napisala , da smo na samom kraju dokapa i isto modela, barem tako je napisano na zse, prije mjesec dana i ja ponovo kažem, da vjerujem gos.kap. ivanu pavloviču i njegovoj ekipi, koja radi na dokapu i modelu, pa se pitam još jedan put, zašto neki prodaju ovu dionicu po ovako smješnjoj cijeni. očito neki gube živce a to če jih drago koštati.
realno je za očekivati dokap i model, koji če bit dobar za sve nas , pa čemo onda pričat, ko je u pravu, ja ili neki poput lacostea, boškobuhe, invertera i sličnih njima, koji pišu samo glupos…..
pozvala sam jedan put neke od njih, da se klade sa mladom damom, pa se javio samo jedan, tako , da mogu zaključiti , da baš i nisu uvjereni što pišu, jer nemaju mu,….da se klade sa mladom damom.
još jedan put kažem , da vjerujem u ekipu koja radi na modelu i samo se strpite još samo koji dan, ja več brojim dane, da ne kažem što više od ovoga.
lp pozdrav petini, plavom,….i svima imetnicma dionice LKPC, u koju stvarno vjerujem
pozdrav od mlade dame lize
Očito je da ovo narednih dana ide jako gore to se vidi po nervozi kupaca i bježaniji prodavača.
Opet netko ima info i tovari se, ovo ide debelo u roku dan, dva gore.
lepi pozdrav imetnicima dionice LKPC
stvarno ne mogu vjerovati zašto neki prodaju dionice po ovako niskoj cijeni
ja sam več nekoliko puta napisala , da smo na samom kraju dokapa i isto modela, barem tako je napisano na zse, prije mjesec dana i ja ponovo kažem, da vjerujem gos.kap. ivanu pavloviču i njegovoj ekipi, koja radi na dokapu i modelu, pa se pitam još jedan put, zašto neki prodaju ovu dionicu po ovako smješnjoj cijeni. očito neki gube živce a to če jih drago koštati.
realno je za očekivati dokap i model, koji če bit dobar za sve nas , pa čemo onda pričat, ko je u pravu, ja ili neki poput lacostea, boškobuhe, invertera i sličnih njima, koji pišu samo glupos…..
pozvala sam jedan put neke od njih, da se klade sa mladom damom, pa se javio samo jedan, tako , da mogu zaključiti , da baš i nisu uvjereni što pišu, jer nemaju mu,….da se klade sa mladom damom.
još jedan put kažem , da vjerujem u ekipu koja radi na modelu i samo se strpite još samo koji dan, ja več brojim dane, da ne kažem što više od ovoga.
lp pozdrav petini, plavom,….i svima imetnicma dionice LKPC, u koju stvarno vjerujem
pozdrav od mlade dame lize
[lol] [rolleyes]mlada damo vi zapeli za mene ko pijan plota,ja sam iznjeo svoje mišljenje ,i svoja očekivanja u svezi dokapa,nevidim u razmijeni mišljenja ništa loše,što se tiče dogovora i dalje stoji ,ako do dokapa dođe ja plaćam ,ako ne dođe vi plaćate.
[cool]