LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uf gadno ga otrese a bio sam se ponadao da sam potrefio

jesu te nakitili jucer po 1500???
[/quote]

Jesu nekih 100kom al jebiga biće bolje bar se nadam

Pad na mizernom prometu i odmah navali horda potencijalnih kupaca koji dionicu cekaju na 1000kn…Nadam se da je netko od vas bio realan i kupio dok mu se jos pruzila sansa ubosti po relativno povoljnih 1320.

Neki gube strpljenje a znamo šta to znači i kome smijeru će dionica narednih dana.

Ja sam neiskusan trgovac vrijednosnim papirima al mi ovo iskreno ne izgleda dobro natovari se a vani j svi u debelom zelenilu a gledaj nas a ako Jaca stisne mirovince da izigravaju domoljube glede Ine mogli bi pofumati dobrano čini mi se na svim dionicama

Koja je granica isplativosti sudjelovanja u dokapitalizaciji LKPC po modelu 1/4po nominali?

Ako sada uđem po 1300 + 4X400=2900/5= prosjek 580kn

Zanimljiv post.Vrlo.Ako bude ovaj model KiR se povecavaju otprilike za 60 mil. Eur koliko je najavljena dokapitalizacija + postojecih 204mil. kuna KiR sto daje negdje oko 646 mil.kuna novih kapitala i rezervi.Ispada da je 3000 kuna prihvatljivo za kupnju:3000+4*400 daje 4600/5 dionica-prosjek 920 po dionici.Ispod toga je tesko za ocekivati da padne kada dodju nove na trziste.Ponovila bi se 2007. i vrtoglavi rast cijene od vise od 100% (u jednom trenutku).

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Krajnje primamljivo. Zar ne [rolleyes]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Zainteresiranih za prodaju izgleda da više nema.

lepi pozdrav imetnicima dionice LKPC

stvarno ne mogu vjerovati zašto neki prodaju dionice po ovako niskoj cijeni
ja sam več nekoliko puta napisala , da smo na samom kraju dokapa i isto modela, barem tako je napisano na zse, prije mjesec dana i ja ponovo kažem, da vjerujem gos.kap. ivanu pavloviču i njegovoj ekipi, koja radi na dokapu i modelu, pa se pitam još jedan put, zašto neki prodaju ovu dionicu po ovako smješnjoj cijeni. očito neki gube živce a to če jih drago koštati.
realno je za očekivati dokap i model, koji če bit dobar za sve nas , pa čemo onda pričat, ko je u pravu, ja ili neki poput lacostea, boškobuhe, invertera i sličnih njima, koji pišu samo glupos…..
pozvala sam jedan put neke od njih, da se klade sa mladom damom, pa se javio samo jedan, tako , da mogu zaključiti , da baš i nisu uvjereni što pišu, jer nemaju mu,….da se klade sa mladom damom.
još jedan put kažem , da vjerujem u ekipu koja radi na modelu i samo se strpite još samo koji dan, ja več brojim dane, da ne kažem što više od ovoga.
lp pozdrav petini, plavom,….i svima imetnicma dionice LKPC, u koju stvarno vjerujem
pozdrav od mlade dame lize

Očito je da ovo narednih dana ide jako gore to se vidi po nervozi kupaca i bježaniji prodavača.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

do sad da nije ni bilo prodaje po bidu, osim 3 dionice.

Nešto se ovdje fino kuha!!!

Opet netko ima info i tovari se, ovo ide debelo u roku dan, dva gore.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

lepi pozdrav imetnicima dionice LKPC

stvarno ne mogu vjerovati zašto neki prodaju dionice po ovako niskoj cijeni
ja sam več nekoliko puta napisala , da smo na samom kraju dokapa i isto modela, barem tako je napisano na zse, prije mjesec dana i ja ponovo kažem, da vjerujem gos.kap. ivanu pavloviču i njegovoj ekipi, koja radi na dokapu i modelu, pa se pitam još jedan put, zašto neki prodaju ovu dionicu po ovako smješnjoj cijeni. očito neki gube živce a to če jih drago koštati.
realno je za očekivati dokap i model, koji če bit dobar za sve nas , pa čemo onda pričat, ko je u pravu, ja ili neki poput lacostea, boškobuhe, invertera i sličnih njima, koji pišu samo glupos…..
pozvala sam jedan put neke od njih, da se klade sa mladom damom, pa se javio samo jedan, tako , da mogu zaključiti , da baš i nisu uvjereni što pišu, jer nemaju mu,….da se klade sa mladom damom.
još jedan put kažem , da vjerujem u ekipu koja radi na modelu i samo se strpite još samo koji dan, ja več brojim dane, da ne kažem što više od ovoga.
lp pozdrav petini, plavom,….i svima imetnicma dionice LKPC, u koju stvarno vjerujem
pozdrav od mlade dame lize

[lol] [rolleyes]mlada damo vi zapeli za mene ko pijan plota,ja sam iznjeo svoje mišljenje ,i svoja očekivanja u svezi dokapa,nevidim u razmijeni mišljenja ništa loše,što se tiče dogovora i dalje stoji ,ako do dokapa dođe ja plaćam ,ako ne dođe vi plaćate.
[cool]

New Report

Close