Tko god se jučer iskrcao iznad 1.500 – Alal vera.
Ali što reći onom koji je tamo kupio? Barem sada zna kako se npr. osjeća onaj koji je krajem sječnja kupio PODR-R-A po 400,00 kn.
nista ovo nije, nema tu prodaje bar za sada ovo je smjesno jer sam ocekivao i vecu prodaju, ali boga mi i vecu kupnju, za sada status qou
@plavi
na koliko je danas blokada [cool]
Koliko je svako pumpanje nezdravo i osuđeno na propast možete svjedočiti danas.
LKPC ide na novo dno, sjetimo se, prošlo je bilo na 1155kn. Ovaj put pričekati 1000kn za ulaz.
Cijena je ostvarila maksimum i sad se vraća na 1300kn. Lijepo sam rekao istovarajte na 1450kn.
Ne moram ni napominjati da ukoliko 1300kn ide se na novo dno, a ono je na cca 1000kn.
Target 1210-1240 ( dva tjedna )
Bit će zanimljivo hoće li se spretna ekipa uspjet iskrcat na 1400 – 1500, jer kupci su dosta škrti na tim razinama….
Ja svojih 13 sentimentalnih komada neću prodat do xxxYYY
[sealed]
Ovaj sa 67 komada se stalno spušta da ga nedaj Bože nebi neko zakačio!!!
Jel tko kupuje?
[sealed]
LKPC ide na novo dno, sjetimo se, prošlo je bilo na 1155kn. Ovaj put pričekati 1000kn za ulaz.
Ne, nego smo se vratili malo nazad i sad idemo opet gore.
Cijena je ostvarila maksimum i sad se vraća na 1300kn. Lijepo sam rekao istovarajte na 1450kn.
Ne moram ni napominjati da ukoliko 1300kn ide se na novo dno, a ono je na cca 1000kn.
Target 1210-1240 ( dva tjedna )
[/quote]
MISLIM DA BI MOGLO BITI OKO 1179,25 – 1179,30 [lol] 5 lipa gore ,dole
uf gadno ga otrese a bio sam se ponadao da sam potrefio
jesu te nakitili jucer po 1500???
Još jedan Vidoviti Milan na ovoj temi, još malo pa možete klub osnovat.Kako kaže kolega Delux, ulažite u znanje, a ne u gatanje iz kave…