Oćemo i sutra dvocifreno rasti ili će rast biti malo skromniji zbog trejdera.
Dobro bi mi došlo poslije onogo na INI (350 komada) koje ću predati u ruke Mola šta se može kad sam slab na novac.
Oćemo i sutra dvocifreno rasti ili će rast biti malo skromniji zbog trejdera.
Dobro bi mi došlo poslije onogo na INI (350 komada) koje ću predati u ruke Mola šta se može kad sam slab na novac.
Priča se da bi mirovinci mogli dati protuponudu pa ćeš imati priliku:
-zaraditi još i više
-napraviti dobar moralni čin (ne predati dionice Molu)
-imati priliku konačno ošišati Dinkeca uvalivši mu INU preko 3k [lol]
Hrvatska čuna u hrvatskom džepu… [thumbsup]
Osijek za bržu gradnju koridora 5c
6.12.2010 10:05:00 | Izvor/autor Business.hr, Hina/PressCut
Osječka gradska uprava zainteresirana je za što skoriji nastavak gradnje cestovnog koridora 5c Budimpešta-Osijek-Sarajevo-Ploče, izjavio je u petak osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo nakon zatvorenog sastanka s direktoricom Ureda Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Hrvatsku Zsuzsannom Hargitai.
Gradska uprava želi što skorije zaključivanje ugovora o financiranju gradnje novoga mosta na Dravi, na dionici koridora prema Mađarskoj, što bi se trebalo financirati sredstvima EBRD-a. Potpisivanje ugovora o nastavku gradnje koridora 5c Bubalo očekuje u proljeće iduće godine. Izvijestio je kako se razgovaralo i o neriješenim imovinsko-pravnim problemima u izgradnji trgovačkog centra Avenue Mali u Osijeku, što također financira EBRD.
UUUUUUU koi skok luke pa šta se ovo događa da niko ništa ne piše neke zanimljive razloge zbog čega ovoliki skokovi 8% pa danas 14% a šta da očekivamo sutra mislim idemo dalje. Kao što smo klizili sa 1600kn prema 1200kn tako se u par dana vratimo na staro gdije je i mjesto koliko god to neki nevole pročitati ali ja to tako vidim.A to je startna pozicija za dalje kao što rekoh u par navrata ovo mi sve vodi na pristojan rast uz povoljan dokap za nas.pozz
Što li je ovo ljudi moji, 1 520 pa da netko nije mogao uredno čekati na bidu pošto je ovako puno raslo?
Hm…
HMMMM..
Čestitke svim dioničarima, a šteta za invertera i bisakovija..
[thumbsup]
lp
inverteru nema spasa
on vjeruje da netko "diže" i "spušta" burzu, da netko kontrolira trziste…
Valjda misli da se taj "zavuce pod tržište" i onda ko s onom dizalicom za aute diže i spušta dionice, mamicu mu njegovu [lol]
[/quote]
pokazat cu ti samo graf mog accounta u usa…..di nema sindikalista ili bar neznam za njih….ali ga pumaju brale….svaki dan novi vlakiĆ , a ne ovo smece sto moras cekat godinu dana da uzmes 15% ,zivio
inverteru nema spasa
Valjda misli da se taj "zavuce pod tržište" i onda ko s onom dizalicom za aute diže i spušta dionice, mamicu mu njegovu [lol]
[/quote]
pokazat cu ti samo graf mog accounta u usa…..di nema sindikalista ili bar neznam za njih….ali ga pumaju brale….svaki dan novi vlakiĆ , a ne ovo smece sto moras cekat godinu dana da uzmes 15% ,zivio
[/quote]
možeš ga i meni pokazati, baš me zanima kako ti ide preko bare, ovdje je zbilja koma, pinklec na rame i pravac amerika [lol]
ako bude na ZSE božićni rally, mogla bi LKPC bez problema na 1700-1800
inverteru nema spasa
[/quote]
[/quote]
nemoras graf samo reci kaj imas tam!
Cijena je ostvarila maksimum i sad se vraća na 1300kn. Lijepo sam rekao istovarajte na 1450kn.
Ne moram ni napominjati da ukoliko 1300kn ide se na novo dno, a ono je na cca 1000kn.
inverteru nema spasa
[/quote]
[/quote]
možeš ga i meni pokazati, baš me zanima kako ti ide preko bare, ovdje je zbilja koma, pinklec na rame i pravac amerika [lol]
[/quote]
ide mu ko golom guzicom po toboganu sa podmenutim žiletima
DELUX@ [yawn] dobar dan i tebi… jos cekas podr na 200kn…?