LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zato što je netko sa 100 000€ odlučio zaraditi 100 000kn i svaka mu čast. ja sam ugrabio đeparac za portugal.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

1477,00 17,17% mašala! 🙂

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

1520 [kiss]

1520 [kiss]

Bogami svaka čast. mislim da smo na crobexu dobili najdužu svijeću ikad [shocked]

a ovi koji su kupovali iznad 1500 [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Što li je ovo ljudi moji, 1 520 pa da netko nije mogao uredno čekati na bidu pošto je ovako puno raslo?

Hm…
HMMMM..

Čestitke svim dioničarima, a šteta za invertera i bisakovija..

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Što li je ovo ljudi moji, 1 520 pa da netko nije mogao uredno čekati na bidu pošto je ovako puno raslo?

Hm…
HMMMM..

[thumbsup]

lp

četitke tebi Plavi. Bravo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

1520 [kiss]

Prodao [kiss].
Puno sreće svima koji su ostali unutra,nebi me začudilo da ode na 2000 ali za mene je ovo dosta.
Pozdrav

bit će bolje................

Hm…
HMMMM..

[thumbsup]

lp

inverteru nema spasa

on vjeruje da netko "diže" i "spušta" burzu, da netko kontrolira trziste…
Valjda misli da se taj "zavuce pod tržište" i onda ko s onom dizalicom za aute diže i spušta dionice, mamicu mu njegovu [lol]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Zna li netko ,zasto ovako raste ?

Nitko se, ili skoro nitko nije pitao zašto je tako palo sa 2 000 kuna koliko je bilo ljetos. Vjerojatno je netko " morao " prodati a likvidnost je bila mala, pa eto..
Sada je 1 444 tako da prostora još uvijek ima jako puno da bi došli uopće od tamo do kuda smo i došli ljetos ( 2 000 ). Podsjećam da je oko 2000 kuna i nešto malo niže bio poveći promet.
Vidjet čemo.

lp
[/quote]
ovo ljetos (2000) jedino ako bude povoljan dokap po male dioničare.. inače zaboravi.

P.s. sad će da udari o gornji bolanđer.
[/quote]
da na prek 1630…sumnjam

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

sto ste se uskokodakali….tu sam…da…radi dizalica i parang ce trebat narednih dana-mjeseci [tongue]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

inverter, tako ti i treba kada ne znaš držati jezik za zubima

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Nije lako gledat kako dionica raste, a ti nisi unutra… Gdje je sada kolega lacoste, prije neki dan mi je održao besplatni tečaj o probijanju linije otpora, te kako LKPC ide na 900,00 kn. Ja sam mu pokušao objasniti da je u krivu, al čovjek nikako da shvati….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

New Report

Close