Ne želi se ju još zapucat u blokadu jer je put do 1500 otvoren pa se želi ovo malo ispod blokade još pokupit ako netko nudi.
A skoro nitko nije nudio pa ćemo nastaviti za cca 2 sata [rolleyes]
upssssss !!!!!!!!
napravio sam blokadu trgovanja sa 2 kom!!!!!!
Namjerno ili slucajno prosudite sami ali nam sad ostaje da sacekamo ocitovanje uprave [shocked]
auh jedinicaaa hehe. a još se može zaraditi.. do 1500 nema zapreka po TA barem..
Zadnje dane sam apsolutno posvecen rješavanju problema sa PG, i ajde da napokon vidim i neke lijepe vijesti…
nastavak u 12:17 zse
Nema prodaje u blizini, pa kako to sada?
Kupnja je nervozna, kako bi rekao jedan kolega bez nervoze molim, ima ukupno na prodaji 762 komada.
lp
Kupnja je nervozna, kako bi rekao jedan kolega bez nervoze molim, ima ukupno na prodaji 762 komada.
lp
Plavi i Delux volim vas,samo mi malo podebljajte taj bid npr 1450 je ok razina.
upssssss !!!!!!!!
napravio sam blokadu trgovanja sa 2 kom!!!!!!
Namjerno ili slucajno prosudite sami ali nam sad ostaje da sacekamo ocitovanje uprave [shocked]
ma mnogo si bre lukav, prava ljisica!
Luka Ploče d.d. – nastavak trgovanja
6.12.2010
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama LKPC-R-A nastaviti u 12:17.
Na upit Upravi Luka Ploce d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
i što si sad pametno zaključio??????
Koje će tu bit čišćenje aska tek, dok Inu odblokiraju…
lp
Plavi i Delux volim vas,samo mi malo podebljajte taj bid npr 1450 je ok razina.
[/quote]
kolega, mene nema na bidu, ja sam se bidario od 1180- 1200