profit je neizbježan normalno za godinu dana ni u banki od kamata nemate puno 5 godina nije puno i za prave investitore ovo je zlatna koka. [thumbsup]
Ima i Frank nevjerovatnih P/E samo 4,9 pa ga opet nitko ne kupuje,a LKPC trenutno ima P/E čak 24. Po čemu je ovo pametno ulaganje? Govorim o prihodima i čistoj dobiti?
[/quote]
Danas ste se registrirali, pa dajte nešto naučite o tržištu kapitala, prije nego bubnete ovakvu glupost.
lp
Danas ste se registrirali, pa dajte nešto naučite o tržištu kapitala, prije nego bubnete ovakvu glupost.
Možda sam novi ovdje na forumu,al u burzi sam 9g. i bavim se ulaganjima dugoročno. Ovo što sam pitao nije glupost već normalno pitanje da nekima otvorim oči.
Svaki brzi rast je nezdrav i iz tog razloga nastavljam rasprodaju LKPC do 1450kn jer znam da će još brže dolje. Povrat od 2% i nije prilika za ulaganje, glede tržišnih igrača koji će preuzeti Luku Ploče i dokapitalizirati, mislim da je nerealno u ovim prilikama očekivati strani kapital, a glede domaćih fondova, nije im dovoljno isplativo. Kupuju se dividendne dionice,a ne nešto što će možda vrijediti jednog dana, a nigdje dividende. Tolika likvidnost i novac, a opet u što se ulaže?
Meni je ovo sumnjivo i iz tog razloga prodajem dionice kupovane po 1400,ali i 900kn.
Treba znati čitati igru, dizanje na malim prometima velikih, sve je ovdje jasno, iznad 1440-1450kn neće i ne može jer toliko ne vrijedi, kad se digne na 1450kn opet slijedi golemo istovaranje kolegi Petini i sličnima. BV kaže 800kn, sve iznad toga je pretjerivanje pogotovo jer je prinos manji od 2%.
Možda sam novi ovdje na forumu,al u burzi sam 9g. i bavim se ulaganjima dugoročno. Ovo što sam pitao nije glupost već normalno pitanje da nekima otvorim oči.
Svaki brzi rast je nezdrav i iz tog razloga nastavljam rasprodaju LKPC do 1450kn jer znam da će još brže dolje. Povrat od 2% i nije prilika za ulaganje, glede tržišnih igrača koji će preuzeti Luku Ploče i dokapitalizirati, mislim da je nerealno u ovim prilikama očekivati strani kapital, a glede domaćih fondova, nije im dovoljno isplativo. Kupuju se dividendne dionice,a ne nešto što će možda vrijediti jednog dana, a nigdje dividende. Tolika likvidnost i novac, a opet u što se ulaže?
Meni je ovo sumnjivo i iz tog razloga prodajem dionice kupovane po 1400,ali i 900kn.
[/quote]
[lol]
Najbolji su ovi koji govore protiv dionica koje i sami tvrde da ih imaju.
Kolega sretno u kupovini, očito stojite na kupnji. [lol]
9 godina.. [lol]
lp
Možda sam novi ovdje na forumu,al u burzi sam 9g. i bavim se ulaganjima dugoročno.
Kolega, da ste dugoročni ulagač, ne bi onda prodavali sada, ako ste kupovali po 1400 i po 900.
Di su nestali svi oni bidovi na 1.310 – 1.320 kn? Pa bilo je stotinjak komada na bidu. Čuva se keš?
Ima više od sto trenutno..
lp
uffff
kupio po 118xx prije par dana i vec plus 15 %
cim sam vidio da inverter piše gluposti odlucio sam da je vrijeme za ulazak…
Di su nestali svi oni bidovi na 1.310 – 1.320 kn? Pa bilo je stotinjak komada na bidu. Čuva se keš?
Ima više od sto trenutno..
lp
[/quote]
Da, a?
Na otvaranju je bilo, pa su onda nestali, pa su se sad opet pojavili.
Samo vi igrajte svoju igru, ali ja ću ovaj put samo gledati sa strane. Čujem glasine da ima jako puno margina u ovoj igri, a i još je nepoznat model dokapitalizacije. Baš me zanima kako će se sve završiti.