LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim opet se spominje model po 400 kuna kao i 2007. , pa ne znam baš… kada bi tako bilo, bilo bi predobro da bude istinito.
U tom slučaju cijena će jako jako daleko ( 2007. je cijena sa ca. 3000 skočila na 6 500 ), ali to ujedno ima i još neke implikacije o kojima sada ne bih..

Jedno je sigurno, ako bude tako, jako dobro će zaraditi i oni koji su kupovali na 2 000 kuna prije koji mjesec.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidim opet se spominje model po 400 kuna kao i 2007. , pa ne znam baš… kada bi tako bilo, bilo bi predobro da bude istinito.
U tom slučaju cijena će jako jako daleko ( 2007. je cijena sa ca. 3000 skočila na 6 500 ), ali to ujedno ima i još neke implikacije o kojima sada ne bih..

Jedno je sigurno, ako bude tako, jako dobro će zaraditi i oni koji su kupovali na 2 000 kuna prije koji mjesec.

lp

dokap po 400 kn nebi bio dobar…najbolje bi bilo da u dokapu mogu sudjelovati samo veliki i cijena bude po jedno 2k

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

O da zanimljivo stanje na našoj lukici da ovo je točno ono što mi najviše odgovara a to je taj ras od 5 -10 posto što sam očekivao a onaj rast što očekivam je ipak mnogo veći da zbog čega to… Malo smo dobili informacija od premijerke sa njenog putovanja ali dobro bit će i tu nešto ali nam sad to nije prioritet nego mene buni dokap slavni kao vjerojatno moguće idealno rješenje od proje tri god a to je 312.500 novih redovnih dionica na ime, serije A, pojedinačne nominalne vrijednosti od 400,00 kuna. Dionice se izdaju nominalno, za iznos od 400,00 kuna po dionici–nego opet mi se i to čini skromno sobzirom da bi opet falilo love 1×1,4 je malo da nemude malko bolje možda 1x 2 s koim modelom da slavimo blagdane bit će veselo–hehe pozzz petini i ekipi i pusti liste brodova gledaj liste modela.

ma koje si to informacije dobio od premijerke ??[shocked]
cijelu godinu hrvatske delegacije obilaze po svijetu i pokušavaju uvaliti LKPC kome god, Bebić Japanu ,Josipović Koreji i Kini, Mesić Kataru i eto, Jadranka Turcima i Egiptu i od svega 0 bodova a vi tu računate o nekakvim dokapitalizacijama… da imaju bilo kakvu ideju što će sa LKPC ili o dokapitalizaciji ne bi uvaljivali LKPC gdje god idu, nema tu dokapitalizacije još dugo a i kad bude provesti će je strateški partner ili novi vlasnik.

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Eto gap se popunio.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

haha evo kreću prijatelju. amo sad za pivo iznad 1300.

burek i pivo je jedino sto mozes ovdje i zaradit

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]

a koja je svrha tvog pisanja ovdje? ne sviđa ti se? zaobiđi.

altruist nisi, to smo posvjedočili, stoga se okani lkpl i uživaj u brajdici.

[/quote]

a koja je svrha tvog pisanja ovdje? ne sviđa ti se? zaobiđi.

altruist nisi, to smo posvjedočili, stoga se okani lkpl i uživaj u brajdici.
[/quote]

inverter je nadosadniji čovjek na ovome forumu, to stvarno nije za izdržati više.
Bojim se da će biti prvi koji će na ignore.
Što se LKPC tiče, reklo bi se da se desio zaokret u trendu..
lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

inverter je nadosadniji čovjek na ovome forumu, to stvarno nije za izdržati više.

to je individualno, meni ste recimo najdosadniji vi dok mi je inverter simpatičan…..

lp plavom,petini,…

najdosadniji čovek na forumu oko LKPC, je inverter, boškobuha, i još koji

kako ne razumete, da nas , koji imamo dionice LKPC , ne zanima vaše glup…mišljenje. ajde , zaradite novac na koji drugi dionici, pa se maknite ovde,
ja mislim, da nije težko to uraditi.

lp imetnicima dionice LKPC, a u ponedeljak krenemo dalje u pobjede, ….

lp mlada dama liza

Sad kad znamo ko je najdosadniji, red je da izaberemo i najzabavnijeg na forumu LKPC. Moj glas ide mladoj dami Lizi! [smiley]

to je individualno, meni ste recimo najdosadniji vi dok mi je inverter simpatičan…..
[/quote]

članu kotter, imate ukupno 17 napisanih poruka na ovom forumu od 08.2009.
I sad ste se sjetili mene komentirati?
Više je nego očito da je ovo rezervni nick invertera.

Kak to nije dosadno čovjeće, daj od. s oproštenjem..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

LKPC ima veliki potencijal normalno treba strpljenja i siguran sam da ču vratit novac koji je uložen nebih otkrivao po koliko sam plačao ,izgradnjom koridora 5c i završetkom ,profit je neizbježan normalno za godinu dana ni u banki od kamata nemate puno 5 godina nije puno i za prave investitore ovo je zlatna koka. [thumbsup]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close