pa ja i kupujem na 1200 ali i prodajem ispod 1300. maloprije vam je to bilo kikiriki. želim ukazati na nedosljednosti i na "jak na riječima slab na djelu". a ovaj podcjenjivački stav na nečiju veličinu naloga nije potrebno niti komentirati.
pratite ovaj nalog što ide ispod 1300. maloprije vam je bilo jeftino. idemo.
Imaš li još, ja bi još dvadesetak komada [thumbsup]
pa ja i kupujem na 1200 ali i prodajem ispod 1300. maloprije vam je to bilo kikiriki. želim ukazati na nedosljednosti i na "jak na riječima slab na djelu". a ovaj podcjenjivački stav na nečiju veličinu naloga nije potrebno niti komentirati.
Samo daj, bit će za cigarete [thumbsup]
ne pušim a burek sam već pojeo. nego idemo dalje.
haha evo kreću prijatelju. amo sad za pivo iznad 1300.
cilj je obrnuto proporcionalan ovom nalogu na 12300 samo što ovaj može kupit 1000 a ovaj ne može prodat više od dva. kužiš.
evo i mene s vama u LKPC . znam da sam preplatio ali da me ne prozivate da pišem tu a nemam dionice [thumbsup]
nećemo se dugo družiti jer ću brzo van odavdje… čim moji prijatelji petina i zeba dignu cjenu na 1400 kn prodat ću im na burzi svoje dionice. dobar posao za njih jer po njima one vrijede 2000 kn [thumbsup]
doko@ PR ipak radi svoj posao kako treba… [tongue]
Još malo pa ću i ja maknuti prodajne naloge, pa prodaje neće skoro niti biti – u dvoznamenkastim brojkama.. [tongue]
lp
evo i mene s vama u LKPC . znam da sam preplatio ali da me ne prozivate da pišem tu a nemam dionice [thumbsup]
nećemo se dugo družiti jer ću brzo van odavdje… čim moji prijatelji petina i zeba dignu cjenu na 1400 kn prodat ću im na burzi svoje dionice. dobar posao za njih jer po njima one vrijede 2000 kn [thumbsup]
Nema sta.Znas i gotovo [kiss]
Hmm..bas gledam rast od 700->1970, 62% retractment je taman na 1182kn. Znaci po tome bi krenuo novi veliki val rasta, i to preko 1970kn.
O da zanimljivo stanje na našoj lukici da ovo je točno ono što mi najviše odgovara a to je taj ras od 5 -10 posto što sam očekivao a onaj rast što očekivam je ipak mnogo veći da zbog čega to… Malo smo dobili informacija od premijerke sa njenog putovanja ali dobro bit će i tu nešto ali nam sad to nije prioritet nego mene buni dokap slavni kao vjerojatno moguće idealno rješenje od proje tri god a to je 312.500 novih redovnih dionica na ime, serije A, pojedinačne nominalne vrijednosti od 400,00 kuna. Dionice se izdaju nominalno, za iznos od 400,00 kuna po dionici–nego opet mi se i to čini skromno sobzirom da bi opet falilo love 1×1,4 je malo da nemude malko bolje možda 1x 2 s koim modelom da slavimo blagdane bit će veselo–hehe pozzz petini i ekipi i pusti liste brodova gledaj liste modela.