*PETINA , hebeš dokap, LKPC vrijedi 2booka bez dokapa a dokap je tek bonus
TO SAM ODAVNO GOVORIO [thumbsup]
vrijedi koliko piše da vrijedi. ali ako će mi netko od vas dati dvostruko od sadašnje vrijednosti prihvaćam.
pa kao da ja ne bih bio sretan kada bi ovo išlo još gore ili kao da moj "druk" može zaustaviti išta a kamoli dokam. izrazio sam mišljenje. ali ovdje kao da si u dječjem vrtiću. nitko ne želi vjerovati u ništa osim supersonične zarade. ja gubim na burzi kad podvučem crtu u ove dvije godine. zanima me koliko "malih" je u tom razdoblju zaradilo. ako imaju neki savjet ja ću im biti zahvalan. nek slobodno pošalju poruku.
Ja sam 2009 završio sa + 94 %, nije nešto, ali drugi kažu da je super to..
Ovu godinu ćemo vidjeti 31.12.
lp
[/quote]
Evo ja se tebi divim i dajem ti 100….
Obzuirom da si INU neki dan prodao , neznam kako misliš ove god. proći …
Ja sam trenutno od 01.05.2010. kada sam ulupao sve na burzu – u minusu cca 25%
[/quote]
Pa svakako sa plusom, nažalost neće biti 94 %..
lp
Jos 6 min.do nastavka a nikakvog ocitovanja nema. Mora da se misle kako da kazu a da ne kazu nista [lol] ili su poplavili pa nemogu doc do kompjutera ili nemaju struju [lol] [lol]
lepi pozdrav od mlade dame
kliring – o kakvom oprezu ti to pričaš
cjena bi joj trebala biti zadnji mjesec dana oko 1600 hrk, a ne da su je spustili na 1200- zašto – neču komentirati
a cjena LKPC bit če visoka, samo još nekoliko dana, pa da vidimo ko je u pravu
lp mlada dama liza
to je moje osobno mišljenje i nije druk na gore ili dole, lp liza
Mozda bude malog hlađenja jer ipak 10% u jedan dan je vise nego dobro!
evo ja stavio naloge ma nitko da kupi.
Ja sam uletio na 1220 nazad. Sve je ovo zbog Ine. Nikakav dokap nije uzrok ovome.. na 1310 je srednja linija bolanđera stoga oprez.
[/quote]
Ako moze objasnjenje, kakve to ima tocno veze s Inom?
[/quote]
To ti je kolega, vrlo blizu one izreke: Kad vjetar puše i purani lete + još neke sitnice u svezi glede.
Imam LKPC, da me ne shvatiš krivo, samo realno sagledavam stvari [thumbsup]
[/quote]
Nikakvog novog infa nema, cijelo je tržište poletilo zbog vijesti oko Ine. Ljudi si misle budući će dobit na lutriji od Ine da si malo kupe drugih dijonica jer im je rizik malen tj. ako nešto i izgube masno će naplatit Inu pa idu u svjesan rizik. Dionica je zakucana u blokadu s jednom dionicom a baš tu je i sredina bolingera. Ja ništa ne kažem loše za Lkpc, samo iznosim neke podatke koje svak vidi.
[/quote]
Aha..a kad ce biti skupstina, jel se zna koji datum?
pratite ovaj nalog što ide ispod 1300. maloprije vam je bilo jeftino. idemo.
Samo informacije radi, nalog na kupnji LKPC 10,00 kn 1000 komada.
ps Ocijenite sami kakav je cilj naloga.
[sealed]
evo ja stavio naloge ma nitko da kupi.
Očito da tvojih 10 komada nikog ne zanima [lol] Ima na kupnji preko 350 komada iznad 1.200 kn, samo dajte po bidu.