LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedinica zbog preko 10% zarade za jedan dan???? ode dobivaju 100-ke samo oni koji gube najmanje 50%.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

jučer sam kupio fin paket i prodajem čim ovo odblokiraju.

Ja sam uletio na 1220 nazad. Sve je ovo zbog Ine. Nikakav dokap nije uzrok ovome.. na 1310 je srednja linija bolanđera stoga oprez.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ja sam uletio na 1220 nazad. Sve je ovo zbog Ine. Nikakav dokap nije uzrok ovome.. na 1310 je srednja linija bolanđera stoga oprez.
[/quote]

Logično razmišljate kolega..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa kao da ja ne bih bio sretan kada bi ovo išlo još gore ili kao da moj "druk" može zaustaviti išta a kamoli dokam. izrazio sam mišljenje. ali ovdje kao da si u dječjem vrtiću. nitko ne želi vjerovati u ništa osim supersonične zarade. ja gubim na burzi kad podvučem crtu u ove dvije godine. zanima me koliko "malih" je u tom razdoblju zaradilo. ako imaju neki savjet ja ću im biti zahvalan. nek slobodno pošalju poruku.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

[/quote]

Ako moze objasnjenje, kakve to ima tocno veze s Inom?

pa kao da ja ne bih bio sretan kada bi ovo išlo još gore ili kao da moj "druk" može zaustaviti išta a kamoli dokam. izrazio sam mišljenje. ali ovdje kao da si u dječjem vrtiću. nitko ne želi vjerovati u ništa osim supersonične zarade. ja gubim na burzi kad podvučem crtu u ove dvije godine. zanima me koliko "malih" je u tom razdoblju zaradilo. ako imaju neki savjet ja ću im biti zahvalan. nek slobodno pošalju poruku.

Ja sam 2009 završio sa + 94 %, nije nešto, ali drugi kažu da je super to..
Ovu godinu ćemo vidjeti 31.12.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja sam 2009 završio sa + 94 %, nije nešto, ali drugi kažu da je super to..
Ovu godinu ćemo vidjeti 31.12.

lp

[/quote]

Evo ja se tebi divim i dajem ti 100….
Obzuirom da si INU neki dan prodao , neznam kako misliš ove god. proći …

Ja sam trenutno od 01.05.2010. kada sam ulupao sve na burzu – u minusu cca 25%

smanjuje se minus.......

[/quote]

[/quote]

Redovni promet 12.364.806,42 Crobex +1.43%

Indirekto je Ina unjela zivost na TK sto se vidi i po prometu kojio je odlican za 90min trgovanje.Ina je dobro dosla kao jedan pozitivni okidac i pokrenula ovo murtvo puvalo od burze.

LKPC je odletila u pozitivnu blokadu prvenstveno zbo podcjenjenosti a svi znamo da ova najava dokapa je pozitivni okidac.

Sta bi u narodu rekli: Svi sve znamo a ne znamo nista. Dakle ,bez sluzbene obavijesti na ZSE nista.

A SVI ZNAMO [thumbsup]

*PETINA , hebeš dokap, LKPC vrijedi 2booka bez dokapa a dokap je tek bonus

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

[/quote]

[/quote]

To ti je kolega, vrlo blizu one izreke: Kad vjetar puše i purani lete + još neke sitnice u svezi glede.

Imam LKPC, da me ne shvatiš krivo, samo realno sagledavam stvari [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

[/quote]

[/quote]

To ti je kolega, vrlo blizu one izreke: Kad vjetar puše i purani lete + još neke sitnice u svezi glede.

Imam LKPC, da me ne shvatiš krivo, samo realno sagledavam stvari [thumbsup]
[/quote]
Nikakvog novog infa nema, cijelo je tržište poletilo zbog vijesti oko Ine. Ljudi si misle budući će dobit na lutriji od Ine da si malo kupe drugih dijonica jer im je rizik malen tj. ako nešto i izgube masno će naplatit Inu pa idu u svjesan rizik. Dionica je zakucana u blokadu s jednom dionicom a baš tu je i sredina bolingera. Ja ništa ne kažem loše za Lkpc, samo iznosim neke podatke koje svak vidi.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

*PETINA , hebeš dokap, LKPC vrijedi 2booka bez dokapa a dokap je tek bonus

upravo tako, ovogodišnjim poslovanjem luka fundamentalno trenutno opravdava 2 booka, a dokap je samo jack pot

New Report

Close