PETINA@ podsjecas me na pojedince sa teme ingr…na svaki negativan post ide tvoj poklopac…. [wink]
Kako ovo LKPC tone?
Nije valjda Neretva poplavila terminale. Sva sreća da još nije obavljena dokapitalizacija, inače bi šteta bila još veća. [cry]
Kako ona tone ja sve jaci.Kako bude rasla ja sve tanji [lol]
p.s.LKPC
[/quote]
Ne brinite kolega, i ja ću biti na kupnji kad se približi realnim vrijednostima prema BV i odnosu prema ostalim dionicama na ZSE, i kad Bosna krene u gospodarsku ekspanziju, i kad se koridor WC prokopa (od strane tvrtke u kojoj sam dioničar).
PS
Ne uskoro.
Kolega očito da investiranje i vi ste dva potpuno različita pojma.
Bacite oko na druge burze pa pogledajte kako se luke trže, ako niste u stanju sami javite se na privat pa vam pošaljem neke od podataka.
Na ovoj burzi je sve moguće pa i LKPC na 800 kuna tu se sa vama slažem ali da je to fer vrijednost to nikako ne.
Nemam LKPC jer ne ulažem u dionice u kojima Država ima svoje udjele, moji favoriti su ADRS, ATGR , HT i slične dionice.
To što se luke trže na n BV je isto kao i kupovanje 2000 Dot-Com tvrtki na NYSE na nBV
Slušam upravo prijenos izjave Jadranke Kosor iz Egipta: ”Egipat je posebno zainteresiran za ulaganje u naše luke – Luku Rijeka i Luku Ploče, a posebno u Luku Ploče koja gravitira tržištu BiH”
PETINA@ podsjecas me na pojedince sa teme ingr…na svaki negativan post ide tvoj poklopac…. [wink]
nije to negativan post koji je napisao kolega vec je to nerazumljiv tekst.Evo naprimjer ov sta je napisao Hugo-Hugo:
Ne brinite kolega, i ja ću biti na kupnji kad se približi realnim vrijednostima prema BV i odnosu prema ostalim dionicama na ZSE, i kad Bosna krene u gospodarsku ekspanziju, i kad se koridor WC prokopa (od strane tvrtke u kojoj sam dioničar).
PS
Ne uskoro.
Komentar nije potreban
[bye]
Slušam upravo prijenos izjave Jadranke Kosor iz Egipta: ”Egipat je posebno zainteresiran za ulaganje u naše luke – Luku Rijeka i Luku Ploče, a posebno u Luku Ploče koja gravitira tržištu BiH”
Upravo gleda na Nova TV gdije Kosorica govori o LKPC
a HTV govori o koncesiji za LKRI i ne spominje se LKPC
[lol] [lol] [lol] HTV lobira za LKRI [lol] [lol] presmjesno.
Na Htv-u je ostalo malo dobrih novinara. Amaterizam je postao pravilo u večini informativnih i dr. emisija. Nažalost to što vodi Tončica, ne vrijedi baš ništa. Ne može se od Hloverke, Šelebaj i nj. društva ništa bolje niti očekivati. Tako je to kad dobri radnici trebaju otići da bi radili, a ostane ono što ne vrijedi-tako je to na HTV-u.
nije to negativan post koji je napisao kolega vec je to nerazumljiv tekst.Evo naprimjer ov sta je napisao Hugo-Hugo:
PS
Ne uskoro.
Komentar nije potreban
[bye]
[/quote]
Što je tu nerazumljivo?
Da bi LKPC opravdala cijenu na burzi, potrebno je n preduvjeta, čijim bi se ostavarenjem već drugi okoristili (čitaj zgrtali profit), npr. banke i građevinske tvrtke i to uz pretpostavku da BiH kao jedna nefunkcionalna i ultra-neperspektivna država procvjeta.
Tek nakon toga uz odlično upravaljanje LKPC možda ima šansu potvrditi vrednovanje na TK, možda oko BV ili malo više ako kapetani iz Ploća proizvedu značajan profit.
[/quote]
LKRI je bomba…veliki potencijal…ovdje se puno laprda a rasprodaja u tjeku….uvjek isti scenarij …
[/quote]
LKRI je bomba…veliki potencijal…ovdje se puno laprda a rasprodaja u tjeku….uvjek isti scenarij …
[/quote]
koji je bv lkri?
sunseekers@ http://www.mojedionice.com/fund/dionica.aspx?sifSim=LKRI-R-A ,ne pravi se pametan…
ja samo vidim rasprodaju TOP 10 LKPC! ,dok ne zavrsi mozes to sve objesit macki o rep…. [bye]