liza @
[thumbsup]djelim misljenje.
p.s.tako smo daleko a tako blizu. [thumbsup]
Nije mi namjera smanjiti pozitivna nadanja u vezi dokapitalizacije, ali dobronamjerno savjetujem oprez iz razloga jer su skoro (ako ne i veća) ista očekivanja bila i prilikom zadnje (nedočekane) dokapitalizacije [undecid]
pbz prodao još 150 komada…
Bisakovi…
o kakvom ti book -u pišeš…
Book se gleda kod niskoprofitabilnih tvrtki koje imaju mali povrat na imovinu i na sam kapital..
Lkpc to nikako nije, te se nemojte cuditi ako se u bliskoj buducnosti ova tvrtka bude tržila na 3-4 booka…
nemate znanje.
Bisakovi…
Book se gleda kod niskoprofitabilnih tvrtki koje imaju mali povrat na imovinu i na sam kapital..
Lkpc to nikako nije, te se nemojte cuditi ako se u bliskoj buducnosti ova tvrtka bude tržila na 3-4 booka…
nemate znanje.
BV se gleda svugdje.
Osim toga, po kojim parametrima je LKPC visokoprofitabilna tvrtka!!!
Ne djeli dividendu i iskazuje relativno skromnu dobit i nužna joj je dokapitalizacija.
Pozdrav
Bisakovi…
nemate znanje.
BV se gleda svugdje.
Ne djeli dividendu i iskazuje relativno skromnu dobit i nužna joj je dokapitalizacija.
Pozdrav
[/quote]
Jesi ti drogiran ili samo neuk
Kakve veze ima dividenda s profitabilnoscu…
Pogledaj povijesni povrat na kapital lkpc (ako znas sto je to) pa onda pametuj…
Gledati book?
Pa zasto?
Pa ne kupujem ja zemljište pa da gledam koliko cu ga dobiti ispod booka
investiranje u dionice se temelji na kupovanju poslovanja a ne booka ili imovine
A ako vec gledas book, onda trebas gledat i zaduzenost na taj book
Mislim , kad vidim kakvih pacjenata ima na ovom forumu sve manje mi se piše i sudjeluje u raspravama, jer 99 % vas nema veze s vezom o nicemu…
Nije ni cudo sto su Najveci znalci ovog foruma poput Velikog GERONIMA, Zimzelenog,Vipy-a, Gubernatora prestali pisati…
Svaka cast moderatorima, ali ne mogu oni educirati ljude i nauciti ih osnovama…
A ovdje su ljudi preskocili osnovnu školu a raspravljali bi s akademicima…
povlacim se iz rasprave, jer nema smisla
lp
BV se gleda svugdje.
Pozdrav
[/quote]
Jesi ti drogiran ili samo neuk
Kakve veze ima dividenda s profitabilnoscu…
Pogledaj povijesni povrat na kapital lkpc (ako znas sto je to) pa onda pametuj…
Gledati book?
Pa zasto?
Pa ne kupujem ja zemljište pa da gledam koliko cu ga dobiti ispod booka
investiranje u dionice se temelji na kupovanju poslovanja a ne booka ili imovine
A ako vec gledas book, onda trebas gledat i zaduzenost na taj book
Mislim , kad vidim kakvih pacjenata ima na ovom forumu sve manje mi se piše i sudjeluje u raspravama, jer 99 % vas nema veze s vezom o nicemu…
Nije ni cudo sto su Najveci znalci ovog foruma poput Velikog GERONIMA, Zimzelenog,Vipy-a, Gubernatora prestali pisati…
Svaka cast moderatorima, ali ne mogu oni educirati ljude i nauciti ih osnovama…
A ovdje su ljudi preskocili osnovnu školu a raspravljali bi s akademicima…
povlacim se iz rasprave, jer nema smisla
lp
[/quote]
Kolega Delux, najgore od svega je što se član bisakovi deklarira kao akademski građanin.. [lol]
Možda on to i je… ali ne za ekonomiju / tržište kapitala.
Mene ćudi da se dopušta ovakvo nesuvislom da ne upotrijebim goru riječ, pisanje člana bisakovija.
Nažalost čovjek je na gubitku 80 % na dionici Vupik, pa se sada osvećuje drugima na forumu, jer zašto bi on samo izgubio, poznati hrvatski jal.
lp
@delux
Prokušan "scenario".
Kada ponestane argumenata,počinju uvrede.
Dakle niti sam drogiran,niti neuk niti nepristojan.
Kao akademski građanin neću se "srozavat" na vaš nivo komunikacije.
O vašoj razini "akademika" nije pristojno raspravljati.
No ,napominjem da dividenda ima veze sa profitabilnošću i interesom investitora da uopće
kupuju ovu dionicu.I to punoo veze.
Pozdrav
tihigost – odgovor
kao prvo je g.kap. pavlovič prvi čovjek u LKPC, kao drugo njegova i još druge ekipe rade sa punom snagom oko dokapa i modela ,… tako, da neznam zašto nebi vjerovala ,….
ali vjerujem u potpunosti i to čemo uskoro vidjeti i doživljeti, tako ,
da neki poput bisakovi, boškobuha,…nadam se če se ispričati na forumu ne samo meni i plavom, petini,….
p.s. to je moj osobni stav , lp svima – mlada dama liza
@delux
Prokušan "scenario".
Kada ponestane argumenata,počinju uvrede.
Dakle niti sam drogiran,niti neuk niti nepristojan.
Kao akademski građanin neću se "srozavat" na vaš nivo komunikacije.
O vašoj razini "akademika" nije pristojno raspravljati.
No ,napominjem da dividenda ima veze sa profitabilnošću i interesom investitora da uopće
kupuju ovu dionicu.I to punoo veze.
Pozdrav
Kolega, pričate gluposti na ovoj temi…pričate o profitabilnosti Luke, a kladio bi se da ne znate povrate na imovinu i kapital u zadnjih 5 godina, koliki je koeficjent tek. kikvidnosti?
Ajde obrazložite vezu interesa investitora, isplate dividendi i profitabilnosti recimo na Apple-u?
Kolega očito da investiranje i vi ste dva potpuno različita pojma.
Bacite oko na druge burze pa pogledajte kako se luke trže, ako niste u stanju sami javite se na privat pa vam pošaljem neke od podataka.
Na ovoj burzi je sve moguće pa i LKPC na 800 kuna tu se sa vama slažem ali da je to fer vrijednost to nikako ne.
Nemam LKPC jer ne ulažem u dionice u kojima Država ima svoje udjele, moji favoriti su ADRS, ATGR , HT i slične dionice.
Kako ovo LKPC tone?
Nije valjda Neretva poplavila terminale. Sva sreća da još nije obavljena dokapitalizacija, inače bi šteta bila još veća. [cry]
Kako ovo LKPC tone?
Nije valjda Neretva poplavila terminale. Sva sreća da još nije obavljena dokapitalizacija, inače bi šteta bila još veća. [cry]
Kako ona tone ja sve jaci.Kako bude rasla ja sve tanji [lol]
p.s.LKPC