Šta mislite budući ste puno duže od mene na TK ima li smisla uputiti upit Hanfi da se zaba očituje zašto prodaje, je li ona izdavatelj buduće dokapitalizacije i dali trguje insajderski. Ako imate volje a ne da vam se predstavljati imenom i prezimenom jel to traže, vi sastavite upit ja ću im ga prosljediti pa vam javim odgovor. Bog
Kolega ne prodaje Zaba, prodaju klijenti sa njezinog zbirnog skrbničkog računa (margin call, ili što već….)
[/quote]
[yawn]
Mislim da je rasprodaja završena.
[cry]sve sata je ljepo ,kratko traje [cry]
[/quote]
Kolega, ja imam dosta LKPC, ali ova izjava je vrhunac jeftinog drukeraja….
[/quote]
Zavisi kako tko shvaca.Ja sam i danas dokupio,dakle dokupio.
[/quote]
Aha, meni se čini da ti dokupljuješ već mjesec dana ako se ne varam, tolko slobodnog keša danas nemaju ni neki fondovi [rolleyes]
[/quote]
Kolega, ja imam dosta LKPC, ali ova izjava je vrhunac jeftinog drukeraja….
[/quote]
Kolega mislio sam na onog od jutros što je izlagao one 75-ice uvjeren sam da je on istresao ono što je mislio, a vidiš da ga više i nema na asku a on je jutros i zatukao dionicu, ne drukam imam LKPC i dugoročnije gledam stvari, ako se nekome učinilo da drukam ja se ispričavam.
Stardust @
Koliko novca imam,to najbolje ja znam .
Znam da na ratiste bez municije ne mozes.Pa nisi valjda ispucao cijelu municiju i ostao bez metka.
Neprijatelj pritisce sa svih strana a ti sa rukama u zraku i izvisena bjela zastavica .Municije se ima a neprijatelj neka srlja glavom bez obzira a kad se ostane bez onda cemo na front u borbu "prsa o prsa.
Majko mila, lude burze….
Ovjde i malo dijete zna da se planski ruši ova dionica, a da za to nitko ne odgovara.
Slučaj za HANFU !
Bojim se da je ovo slučaj za Hanfu, kako god okrenuli.
Cijena je pala 40 % od ljetos, a u međuvremenu imamo samo dobre vijesti oko dionice i tvrtke.
Kako god bilo, Hanfa ima što raditi, ako je :
a) trgovanje povlaštenim informacijama – slučaj za HANFU
b) namjerno rušenje cijene na ovako nelikvidnom tržištu zbog eventualne prednosti u kupovini u privatizaciji – opet slučaj za HANFU
c) bi bilo da je cijena jednostavno pala, jer je eto pala, ali to – u situaciji dok Luka radi maksimalno, u situaciji gdje je dobit višestruko uvečana i najavljena dokapitalizacija veća od samog temeljnog kapitala – jednostavno ne prolazi kao moguća solucija.
Već sada možemo najaviti burne dane za upravu društva, na prvoj slijedećoj skupštini, a vjerojatno i prije, po meni treba medije uključiti i navesti samo puke činjenice što se tu događa.
Ajmo pričekati još nekoliko dana, koji tjedan, jer zadnje što je predsjednik uprave, g. Pavlović izjavio je da očekuje da će objava modela biti do početka prosinca ( zadnje izdanje časopisa Forbes ).To je još nekoliko dana..
Po sadašnjoj cijeni na burzi ispada da netko može kupiti cijelu luku za ca. 260 milijuna kuna, dok su sama ulaganja koja su zadnje napravljena, višestruko veća, što je totalna nebuloza pa čak i za ovakvo tržište kao što je naše.
lp
hanfa se priziva na LKPC i to od okorjelih profića ,jel moguce da sam to dozivio ,budemo vidili ovih dana dali top 5. i 6. i dalje iskrcava …a ima se toga jos podosta….
Stardust @
Koliko novca imam,to najbolje ja znam .
Znam da na ratiste bez municije ne mozes.Pa nisi valjda ispucao cijelu municiju i ostao bez metka.
Neprijatelj pritisce sa svih strana a ti sa rukama u zraku i izvisena bjela zastavica .Municije se ima a neprijatelj neka srlja glavom bez obzira a kad se ostane bez onda cemo na front u borbu "prsa o prsa.
Kolega, ja samo kažem da je ova tema preplavljena jeftinim komentarima i lažnom samohvalom. Ova priča o neprijateljima i bijelim zastavicama spada u tu kategoriju.
hanfa se priziva na LKPC i to od okorjelih profića ,jel moguce da sam to dozivio ,budemo vidili ovih dana dali top 5. i 6. i dalje iskrcava …a ima se toga jos podosta….
Možete li nam pojasniti o kojoj se to iskrcanoj količini dionica radi?
Mislite li na podatke o trgovanju u zadnjih mjesec dana kad je top 5. iskrcao 331 dionicu, a top 6.
45 dionica ili ukupno 376 dionica ili 0,17 % od ukupno izdanih 222.614 dionica.