dosta njih koji brane cijenu na ovim visinama može ostat razočarano u bližoj budućnosti ,u smislu jeftinije kupnje.
Ja mislim da će oni koji sada prodaju u bližoj budućnosti ostati razočarani, firma posluje sve bolje i bolje dobit i poslovanje raste po tronznamekastoj stopi, kupio 30 komada sada budem sačekao malo niže.
i Ovdje ne bi trebalo biti problema za one koji ulažu, kratkoročno možda da ali dugoročno sigurno dobra kupnja e sada se postavlja pitanje zašto zaba prodaje možda zato što je ona izdavatelj buduće dokapitalizacije pa možda zna neke činjenice koje drugi ne znaju ali onda je to insajdersko trgovanje i to je kažnjivo ako rasprodaje a nije izdavatelj dokapitalizacije onda je to ok.
Znam da će se neki smijati i reći kako opet zazivamo HANFU a da smo sami krivi za svoje gubitke, ovdje bi to moglo biti zaista insajdersko trgovanje a naveo sam i razlog zašto mislim da bi netko od nas trebao uputiti mail HANFI da se zaba očituje dali je ona izdavatelj buduće dokapitalizacije i da lse služi insajderskim informacijama.
Imam 30 komada i čekam malo niže pa možda još kupim ako padne.
ja sam si smanjio prosijek na način da sam sve prodao na 1350. hebeš ti sve ovo pa tu su novci u pitanju nije zajebancija. računam em se ne zna koji će model biti em netko konstantno ruši pa se mislim šta meni ovo treba.. toliko čekati taj dokap a zapravo ni ne znati hoće li biti povoljan po nas. tek kad vidim objavu ulazim ili ne diram niš.
Ponovo apeliram na sve male dioničare -dugoročne ulagače da razmisle još jednom o mogućnosti za osnivanje udruge malih dioničara Luke Ploče, s obzirom na rasplet koji je pred nama, a u kojem će nas male dioničare garantirano pokušat izlovatit.
Kroz Udrugu bi trebali artikulirati zaštitu naših interesa jer možemo očekivati samo još više ovakvog divljanja i iživljavanja.
A o kakvom je padu dionice trenutno riječ najslikovitije je opisao kolega ALT333 na 1049.
Dosta toga je poslijednjih mjeseci duboko zaronilo, a LKPC se dobro držala.
Sad jednostavno hvata korak s ostalim dionicama. U prijevodu, što bi to luka trebala zaprimati/otpremati kad su industrije RH i BiH devastirane. Nije ni Mađarska bolja.
Ovdje je očito da samo jedan prodaje, i ruši cijenu.
Pitanje je zašto i koliko još ima za prodati.
lp
dokup i samo dokup ..jer stize dokap [thumbsup] top 5. i 6. imaju jos ohohooo toga za istrest….
Majko mila, lude burze….
Ovjde i malo dijete zna da se planski ruši ova dionica, a da za to nitko ne odgovara.
Slučaj za HANFU !
Ovdje je očito da samo jedan prodaje, i ruši cijenu.
Pitanje je zašto i koliko još ima za prodati.
lp
Plavi što su nam to napravili od ove perspektivne dijonice?