@galija
Prije svega ,matematika Vam "ne štima".
63×900 je 56700 dionica,a ne 5000 ili 6000 dionica?!
I to je punoo novih dionica u odnosu na postojeći broj od 222 614 dionica!!!
Što se tiče radnika koji nisu prodali svoje dionice,Vaš navod o 1,5-2% je apsolutno neargumentiran i
uvjeren sam netočan.
Pozdrav
Vjerujem da svi koji se dopisuju na ovoj temi znaju potencijale lkpc, pa i cijene na kojima se trže luke.Razlika je u tome imaju li se namjeru ukrcavati ili su se već nakrcali.
Dovoljno je vidjeti entuzijazam s kojim se djele kečevi svakom pozitivno intoniranom postu,
a stotice svakoj budalaštini kojom se omalovažava ova dionica, pa da čovjeku bude jasno
tko na što cilja.
roštam malo po portalu moje dionice i nisam mogao odoliti da ne dam svoj doprnos ovoj temi [rolleyes]
LKPC-R-A
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. -246
6. PBZ D.D. -45
roštam malo po portalu moje dionice i nisam mogao odoliti da ne dam svoj doprnos ovoj temi [rolleyes]
LKPC-R-A
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. -246
6. PBZ D.D. -45
oplalaaa
nije dobar znak kad top 10 rasprodaje….
ova cijena trenutna na burzi je i više nego smiješna,kao i naša burza,kao i država…ja imam najbolje uvid od vas u stanje i perspektivu lkpc,pola rodbine mi tamo radi ili su radnici ili šefovi,sve znam do u detalj i mogu samo reći da je cijena dionice trenutno presmiješna-eto toliko od mene,tko nema spoznaju bolje mu je da šuti,a radnici su dobili svoje već davno…mada ne isključujem mogućnost da im se da koja mrvica,ja člekam privatizaciju tj strateškog partnera,ali naravno da se strani kapital nećka kad je sve netransarentno kao i ova naša zse…lijep pozdrav optimistima…
Ide to na 700 kuna. Ja počinjem ulaziti Buffetovski kaskadno na 800 pa kako Bog da.
Na 700 će perspektiva biti još bolja a da ne pričam od fundamentima.
Ipak je to sad jako precijenjeno i tržište to polako shvaća.
[/quote]
Kobescak
čitam malo okolo i vidim da za bilo koju dionicu se javljate uvijek i svugdje dramatizirate i navlačite na pad cijena dionica. To liči kao na pokvareno zvono.
Nedavno sam pisao na temi LKPC glede famozne dokapitalizacije…,kao da su svi digli ruke osim kolege plavog
Nadovezujem se, da su dosta krucijalni rokovi za LKPC kraj 11 mjeseca o.g. rekao bi da kolega plavi nešto više zna od mene.
Prošli vik sam se spustio do Dubrovnika, skinuh se na Ravči sa auto ceste pa preko Vrgorca do Ploča, mogu reć da se AUTOBAN radi do Ploča prilično ambiciozno, ako će to pomoći da se dionica ne spusti na niže
[thumbsup] [thumbsup]
Prošli vik sam se spustio do Dubrovnika, skinuh se na Ravči sa auto ceste pa preko Vrgorca do Ploča, mogu reć da se AUTOBAN radi do Ploča prilično ambiciozno, ako će to pomoći da se dionica ne spusti na niže
Skidamo se mi s autoceste na Ravči već jako dugo, a radovi nisu ni ambiciozni a pogotovo prilično ambiciozni, čak to ne bih ni nazvao radovima!
Skidamo se mi s autoceste na Ravči već jako dugo, a radovi nisu ni ambiciozni a pogotovo prilično ambiciozni, čak to ne bih ni nazvao radovima!
[/quote]
Doduše uglavnom sam prema jugu letio, a sad sam malo pogledao odozgo – panoramski, rekao bi da se radi ambiciozno, e sad o intezitetu, gantogramu – dinamici mislim da treba uprt prst u naše političare koji kroje gospodarsku sudbinu…
[proud]
bisakovi
jesi ti čuo za peer? jel ti znaš zašto se luke trže na tolko bookova? jel ti znaš zašto imaju visok P/E? jel ti znaš išta o obvezama? iz tvog pisanja je očito da nikad nisi čuo za te stvari ali dobro…nema veze…bitno da si ti meni živ i zdrav i da se držiš jer ,iskreno, da meni investicija u par mjeseci prdne prek 70% ja bi bio u teškoj depresiji. [thumbsup] jooj sad sam se sjetio…ti imaš i lrh kaj ne?ne znam kaj je bolje..to ili vupik..obje imaju perspektivu ko ni jedna.. e moj bisakovi…ne bu se purica jela ovaj Božić….
Od svega iznešenog jedno je točno,a to je da "ne bu se purica jela ovaj Božić".
Moji preferiraju pečeni odojak na ražnju .
Sve drugo je deplasirano i nije jednostavno tema na LKPC.
Pokušajte argumentima "braniti" LKPC jer to je tema.
A tu očito nema "municije" ,pa se pljuje po drugim osobama i dionicama radi odvraćanja pozornosti
sa sumorne stvarnosti!!!(Spominjanje LRH u tom kontekstu je naprosto smiješno jer sam i ja kao
i mnogi drugi u lijepom plusu-dionica ostvarila unazad godinu dana impresivan rast cijene!!!).
Bježanje iza stranih riječi i brojanje brodova izgleda više ne prolazi.
Pozdrav i držimo se teme!
[/quote]
ma kakvi to ubrzani radovi prema pločama[shocked]
pola mehanizacije je povučeno jer nema plačanja niti se ne zna kada će biti
ti radovi se pojačavaju ili smanjuju zavisno od delegacija koje dolaze u lkpc da bi se pokazalo kako se luka povezuje ali nisu kosooki bedasti da ne vide da je lkpc sljepo crijevo dok se ne izgradi koridor kroz bosnu, zato i odoše svi ti porencijalni partneri jer sljedećih 10 godina nemaju računicu za koncesiju a kamo li za dokapitalizaciju.
jeff@
mislim da ovdije sve pise.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/jadranka-kosor-drzava-u-cestogradnju-u-2011.-ulaze-4-milijarde-kuna,98812.html
napomena:Slijedi, najavio je, nastavak gradnje autoceste za Ploče, na istarskom ipsilonu, bilogorsko-podravskom ipsilonu te gradnja autoceste od Zagreba preko Velike Gorice do Siska te na koridoru 5 C.
p.s. dobar vam je avatar.Siguran sam da niste vi onaj(u avataru)koji kupi masline [lol]