LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo članak u Novom Listu [angry]

znači ipak će radnici dobit dionice po 400 kn….. a niš, spremit keš i čekat kad počnu rasprodavat [embarass]

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

znači ipak će radnici dobit dionice po 400 kn….. a niš, spremit keš i čekat kad počnu rasprodavat [embarass]
[/quote]

Po ne znam koji puta:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/66767/Default.aspx

" Radnici traže da im se proda dio dionica po posebnim uvjetima, kako je napravljeno u nekim drugim tvrtkama. Prijedlog je da se za godinu staža može kupiti sedam dionica, koje se ne bi smjele prodavati od pet do deset godina. Model radničkog dioničarstva odnosio bi se samo na postojeće zaposlenike. "

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne trebaju radnici prodavat da bi cijena padala. Ovo tehnički izgleda loše, ne bi je prije 1100 ni neprijatelju kupio. Sori, plavi.

Ne trebaju radnici prodavat da bi cijena padala. Ovo tehnički izgleda loše, ne bi je prije 1100 ni neprijatelju kupio. Sori, plavi.

Sva sreća da je tehnička analiza ono što je..
Počinje sa s…
sorry, james.

Umjesto nje, ja bih radije raspravio o poslovanju tvrtke i perspektivi u nadolazećim godinama.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Umjesto nje, ja bih radije raspravio o poslovanju tvrtke i perspektivi u nadolazećim godinama.
lp

Za to imaš splita, lorisa i ostale. Nemoj me opterećivat s nebitnim stvarima. [tongue]
Vidimo se na ATGR, pozdrav.

Sva sreća da je tehnička analiza ono što je..
Počinje sa s…

[lol]
[kiss] [kiss]

možda i ne padne još puno … ali ak propadne mogla bi na cca. soma

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

lp

Za to imaš splita, lorisa i ostale. Nemoj me opterećivat s nebitnim stvarima. [tongue]
[/quote]

Dobro, dobro.
Ja sam riješio ATGR na 819,xx kupljeno na 695-720.
Nije loše, a nisam konzultirao tehničku analizu. [tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

[/quote]

Dobro, dobro.
Ja sam riješio ATGR na 819,xx kupljeno na 695-720.
Nije loše, a nisam konzultirao tehničku analizu. [tongue]

lp
[/quote]
kakve su Vase projekcije za dionicu luka ploče jer je promatram vec 3 godine i razmisljam uci
unaprijed hvala
pofuk

[/quote]
A razni popusti(godine staža,plaćanje u cashu i sl.)?!
Članak ne spominje nikakav lock up!!!
Pametnom jasno!!!
Pozdrav

ova cijena trenutna na burzi je i više nego smiješna,kao i naša burza,kao i država…ja imam najbolje uvid od vas u stanje i perspektivu lkpc,pola rodbine mi tamo radi ili su radnici ili šefovi,sve znam do u detalj i mogu samo reći da je cijena dionice trenutno presmiješna-eto toliko od mene,tko nema spoznaju bolje mu je da šuti,a radnici su dobili svoje već davno…mada ne isključujem mogućnost da im se da koja mrvica,ja člekam privatizaciju tj strateškog partnera,ali naravno da se strani kapital nećka kad je sve netransarentno kao i ova naša zse…lijep pozdrav optimistima…

ova cijena trenutna na burzi je i više nego smiješna,kao i naša burza,kao i država…ja imam najbolje uvid od vas u stanje i perspektivu lkpc,pola rodbine mi tamo radi ili su radnici ili šefovi,sve znam do u detalj i mogu samo reći da je cijena dionice trenutno presmiješna-eto toliko od mene,tko nema spoznaju bolje mu je da šuti,a radnici su dobili svoje već davno…mada ne isključujem mogućnost da im se da koja mrvica,ja člekam privatizaciju tj strateškog partnera,ali naravno da se strani kapital nećka kad je sve netransarentno kao i ova naša zse…lijep pozdrav optimistima…

Ide to na 700 kuna. Ja počinjem ulaziti Buffetovski kaskadno na 800 pa kako Bog da.
Na 700 će perspektiva biti još bolja a da ne pričam od fundamentima.

Ipak je to sad jako precijenjeno i tržište to polako shvaća.

“A man's got to do what a man's got to do”

New Report

Close