Ujutro MARGIN CALL na LKPC-R-A
E sad ptanje za iskusnije ,na kupnji ima samo 22 dionice luke ploce ,kako ce banka u tom skucaju prodat dionoice ?
[undecid]
nemoj biti pesimista, evo ja ću skočiti u pomoć, kupujem sutra 100 komada na 500 kn [thumbsup]
E sad ptanje za iskusnije ,na kupnji ima samo 22 dionice luke ploce ,kako ce banka u tom skucaju prodat dionoice ?
[undecid]
pojaviti će se još iskusnih ovčica za šišanje ,koje će misliti da je vrijeme za kupnju i pogubiti novce,onih što se i dalje nadaju u dokap,i tako novi krug ,do 700-800 kn.
nažalost na ovoj temi jako malo ozbiljne rasprave i argumenata,gledam malo unatrag samo očekivanja i želje i pozdravi.
pogledajte post koji sam napisao na temu lkpc gdje sam upozorio male investitore da će loše proći zbog dokapa.očigledno većini nije jasno šta se dešava i koje se igre igraju.a koliko ja čujem ovdje su zapleti kao u trileru.
tvrtka je dobra,perspektiva takodjer,infrastruktura se približažava pločama.jedino je problem kako je netko zamislio da vlasnička struktura izgleda.kaže narodna mudrost: tudjim k….. glogotinje mlati.
da li netko u ovoj banana vlasti smije pitati mirovince koliko su love popušili u ingri i magmi i kako to oni uravljaju sa našim mirovinama.referiram se na to da bi trebali i u dokapa lkpc sudjelovati,pa neka razmisle.
inače mislim da su naš market uništili mirovinci a dotukli otvoreni fondovi koji nisu imali izbora.
pogledajte ovo
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=awr0bFDuKHbY
ili proguglajte OYAK FUND.
njima sigurno austrijanci ne upravljaju fondovima
[undecid]
Prva i osnovna stvar kod margina je da su to, za vrijeme kredita, korisnikovi novci a ne bankini!
Drugo, kod margincalla se uvijek treba dogovarati sa bankom da se ishodi neka odgoda, proda samo dio i napravi reprogram ili nešto treće, u svakome slučaju ne smije se dozvoliti banci da raspolaže tvojom imovinom bez tvoga pristanka jer za tako nešto nemaju zakonsko pravo, čak možeš dati nalog da se dionice prebace na poziciju u SKDD!
mali dodatak na prošli post:
šta rade naši kapitalni i braniteljski fond
http://money.cnn.com/2008/02/20/news/international/gumbel_ulusoy.fortune/index.htm
Ima i dobrih vijesti, nije prodavao nitko iz top 10! [sealed]
16.11.2010 > T: 11.11.10 Pros. cijena: 1.408,00
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37%
2. HZMO 37.493 16,84%
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43%
4. PBZ D.D. 3.567 1,60%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.118 1,40%
6. PBZ D.D. 1.185 0,53%
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51%
8. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47%
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 955 0,43%
10. GRIZELJ MIRO 908 0,41%
A što se same dionice tiče i cijene iste gotovo je nevjerojatno da je uprava toliko nesposobna je predoči široj investicijskoj javnosti dionicu odnosno tvrtku i njezine rezultate i perspektivu.
Ovakvo igranje sa dokapitalizacijom i netransparentnošću nas je dovelo tu gdje nas je dovelo.
Prva slijedeća skupština će biti jako zanimljiva, znam po tome što ću ja tamo biti a ja sam glasan i jasan u takvim situacijama.
Mogli bi postati atrakcija za novinare. [wink].
Plan je sakupiti dovoljno glasova, čim država padne na 20 ili manje posto i smjeniti g. Pavlovića. Nadzorni odbor koji ima 5 člana ima 3 člana koja se biraju iz skupštine društva, što znači da isti predstavljaju većinu u Nadzornom odboru i mogu pokrenuti smjenu Uprave. A i ta " Uprava " je ustvari samo jedan čovjek g. Ivan Pavlović.
Naravno ovo sve otpada ako se nešto u međuvremenu drastično ne promijeni na bolje naravno.
lp
Prva slijedeća skupština će biti jako zanimljiva, znam po tome što ću ja tamo biti a ja sam glasan i jasan u takvim situacijama.
Plan je sakupiti dovoljno glasova, čim država padne na 20 ili manje posto i smjeniti g. Pavlovića. Nadzorni odbor koji ima 5 člana ima 3 člana koja se biraju iz skupštine društva, što znači da isti predstavljaju većinu u Nadzornom odboru i mogu pokrenuti smjenu Uprave.
Opa, došla voda do grla. Ovo sad je prvi stadij kad se prijeti Upravi, nakon toga slijede telefonski pozivi i prijave Hanfi, a tek nakon toga slijedi kapitulacija i iskrcavanje na dnu. Dakle ima još ohoho mjesta za pad. Kao što sam rekao prije tjedan dana-oko 700-800 kuna. A do tada samo treba što više dokupljivati jer što više dionica imaš to si bogatiji
[undecid]
Kolegice, na kupnji ima samo 22 komada zato jer iskusniji otvaraju dnevne naloge koji se u 16:00 miču s burze, pogledajte koliko kupnje bude sutra u 10:00.
ja sam se danas nakupovao dobro..ova panika nema veze sa stvarnošću,za godinu il dvi će se isplatit
to vec pises godinu dvije… [wink]
Plan je sakupiti dovoljno glasova, čim država padne na 20 ili manje posto i smjeniti g. Pavlovića. Nadzorni odbor koji ima 5 člana ima 3 člana koja se biraju iz skupštine društva, što znači da isti predstavljaju većinu u Nadzornom odboru i mogu pokrenuti smjenu Uprave.
Opa, došla voda do grla. Ovo sad je prvi stadij kad se prijeti Upravi, nakon toga slijede telefonski pozivi i prijave Hanfi, a tek nakon toga slijedi kapitulacija i iskrcavanje na dnu. Dakle ima još ohoho mjesta za pad. Kao što sam rekao prije tjedan dana-oko 700-800 kuna. A do tada samo treba što više dokupljivati jer što više dionica imaš to si bogatiji
[/quote]
Kako točno znate da će tu pasti, a neće npr. na 400 kn?
to ti je en ten ti nis – vrlo zanimljiv lik