LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dosta lijepa podrška na oko 1100 kuna. Ipak još ima onih koji vjeruju u ovu dionicu i spremni su je preplatiti.A na 800 je vjerovatno neki mirovinski fond sa 300 komada.Oni obično dobro pročitaju situaciju. S obzirom na nevjerovatnu precijenjenost ove dionice sve iznad 700 kuna po meni je čista lutrija. Ali dobro, svako zna najbolje za sebe. Nije mi cilj ništa sugerirati

Odakle sada 700 kn. Da li znate kolika će biti zarada po dionici ove godine? Da li znate da u vrijednosti kapitala i imovine u bilanci nije unešena ni četvrtina vrijednosti Luke? Da li znate da je ova Luka višestruko profitabilnija od Luke Rijeka? Luka je strateška za više država. Kada bude opremljena zarada će se kretati od 20-30% kapitala. A kada se bude provela dokapitalizacija gdje će otići cijena?

[/quote]

Upravo tako.
Dodao bih samo još da je trenutni temeljni kapital i rezerve Luke Ploče oko 200 milijuna kuna, dok je iznos sa kojim se barata u dokapitalizaciji ( po službenoj objavi na ZSE ) 60 milijuna EUR tj. 438 milijuna kuna.

Takva predumjevana dokapitalizacija nije do sada viđena, a kada se ostvari ovakvo naglo povećanje kapitala i rezervi zna se što to znači za dionicu. [wink]
Dokapitalizacija koju je Atlantic grupa provela ljetos ( a vidimo koliko je dionica narasla nakon iste ), će biti dječja igra prema ovome.

Dodatno tu imamo odlično poslovanje ( dobit povećana 5 puta po objavi financijskog izvješća od prije koji tjedan ).
Očito je da cijena pada zbog tržišta i nelikvidnosti, da mi je netko rekao da ću moći kupovati Luku Ploče po 1 350 kuna poslao bih ga u onu stvar, ali eto, što je tu je, dobro dođe na se smanji prosjek ulaza.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@plavi

Očito je da cijena pada zbog tržišta i nelikvidnosti, da mi je netko rekao da ću moći kupovati Luku Ploče po 1 350 kuna poslao bih ga u onu stvar, ali eto, što je tu je, dobro dođe na se smanji prosjek ulaza.

Kolega -hvatati padajuće noževe u silaznom trendu tržišta za popravljanje prosijka nije vrlina kojom bi se trebali kao iskusan investitor dičiti.

Postavite se i niže ,neće vas promašiti.

meni stvarno ovo nije jasno-na burzi sam 4 godine i nikad nisam ovako loše procjenio kretanje cijene dionice,u 70% slučajeva bi pogodio,ali kad se nudi po ovakvoj cijeni idem naravno u dokup..koga je strah nek ne kupuje,smanjivanje ulaza i strpljenje..rekao je kostolany:prvo dolazi bol a onda dobitak..tako će biti i ovdje..koliko ja znam osigurana su sredstva za opremu novog terminala..toliko od mene zasad..pozdrav i ne nervirajte se nego uživajte u božićnoj akciji….

ova dionica polako ide gdje joj je i mjesto, na oko 1000 kn. do sada se uspješno držala na krilima pričica o dokapu, ali nakon što su mali ulagači 4 puta popušili istu priču, to više ne prolazi. taj dokap prolazio je dok je bilo viška love na ZSE, sad love fali i ljudi prodaju ovu precijenjenu dionicu da kupe druge koje su doista podcijenjene…..

ova dionica polako ide gdje joj je i mjesto, na oko 1000 kn. do sada se uspješno držala na krilima pričica o dokapu, ali nakon što su mali ulagači 4 puta popušili istu priču, to više ne prolazi. taj dokap prolazio je dok je bilo viška love na ZSE, sad love fali i ljudi prodaju ovu precijenjenu dionicu da kupe druge koje su doista podcijenjene…..

a koje su to po tebi podcijenjene?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

dobra kupnja [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

dobra kupnja [bye]

MENI DOBRA

Danas je prodao onaj koji je bio na prodaji sa 40 ili 50 komada ca. na 1 500.
Nema ga više..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas je prodao onaj koji je bio na prodaji sa 40 ili 50 komada ca. na 1 500.
Nema ga više..

lp

Plavi,ne kupuj smece od dionice.Ugledaj se u splicu i ulazi u znanje.Njegova preporuka je VLDS .

p.s.samo jucer je izgubio -14% [lol] [lol] [lol]

uf al je neko pocijepao ovog s 49 kom [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

splićo…nema kupnje na LKPC…nema jelda…
uopce nema zainteresiranih prije 800,00 kn ….

dobro ti kaže DELUX …gljive..lude gljive…

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

eto novih..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close