ne znam kajje tu smiješno
politička i makroekonomska situacija u državi nam je blagi užas
sve ide dole, neko više neko manje…nema to veze više s poslovanjem
kupnja je koncentirana oko 1000 kn! [shocked]
žele nam nešto poručiti???
pozdrav prijateljima petini i zebi koji su hrabro izginuli braneći kotu 1400 [cry]
je, je, to j stvarno razlog
ti si na marsu bio zadnjih godinu dana? ak ova dionica dođe na 800 kn građevina bude po 1 kn i to sva a o ostalom da i ne pričam [thumbsup]
ti si na marsu bio zadnjih godinu dana? ak ova dionica dođe na 800 kn građevina bude po 1 kn i to sva a o ostalom da i ne pričam [thumbsup]
[/quote]
Za razliku od građevinara ova je dionica toliko precijenjena da mora pasti 50% da ne bude jako precijenjena. A građevinari su većinu svojega pada već odradili. 800 kuna bude premija za ovu dionicu. Ej, 1 i pol BV i P/E 22. Od ovog su gori još jedino Magma i Luka Rijeka, ali ne puno
[/quote]
Za razliku od građevinara ova je dionica toliko precijenjena da mora pasti 50% da ne bude jako precijenjena. A građevinari su većinu svojega pada već odradili. 800 kuna bude premija za ovu dionicu. Ej, 1 i pol BV i P/E 22. Od ovog su gori još jedino Magma i Luka Rijeka, ali ne puno
[/quote]
tebi nema pomoći
Lijepo sam rekao da se ide na 1000kn ,a vi samo gubite novce
Dosta lijepa podrška na oko 1100 kuna. Ipak još ima onih koji vjeruju u ovu dionicu i spremni su je preplatiti.A na 800 je vjerovatno neki mirovinski fond sa 300 komada.Oni obično dobro pročitaju situaciju. S obzirom na nevjerovatnu precijenjenost ove dionice sve iznad 700 kuna po meni je čista lutrija. Ali dobro, svako zna najbolje za sebe. Nije mi cilj ništa sugerirati
Pa koliko se ja sjećam HANFA je rekla da se više pravne i fizičke osobe neće moći skrivati iza skrbničkih računa i da će svatko morati stajati svojim imenom iza računa.
Upravo tako kolega, zato je na snazi SELL signal probojem 1500kn.
Dosta lijepa podrška na oko 1100 kuna. Ipak još ima onih koji vjeruju u ovu dionicu i spremni su je preplatiti.A na 800 je vjerovatno neki mirovinski fond sa 300 komada.Oni obično dobro pročitaju situaciju. S obzirom na nevjerovatnu precijenjenost ove dionice sve iznad 700 kuna po meni je čista lutrija. Ali dobro, svako zna najbolje za sebe. Nije mi cilj ništa sugerirati
Odakle sada 700 kn. Da li znate kolika će biti zarada po dionici ove godine? Da li znate da u vrijednosti kapitala i imovine u bilanci nije unešena ni četvrtina vrijednosti Luke? Da li znate da je ova Luka višestruko profitabilnija od Luke Rijeka? Luka je strateška za više država. Kada bude opremljena zarada će se kretati od 20-30% kapitala. A kada se bude provela dokapitalizacija gdje će otići cijena?