LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja bi ovo nazvao vaginalna manipulacija..luka prepuna brodova radi se punom parom,a dionica se bezobrazno potapa…čista manipulacija na netransparentnom i nelikvidnom tržištu gdje glavnu palicu vode dvije banke koje žele kupiti sve što valja za kikiriki…u tome svemu im pomaže naš guverner narodne banke..pa nisu mu džabe udijelili nagradu….

Sad je krivi guverner?
Jedini krivac su dogovaranja dokapa na kavi među ekipom pod sponzorstvom Uprave Luke. Pa sjeti se tko vlada ovom zemljom?
Uostalom, zašto bi bio guverner kriv? On je proglasio dokap na burzu i nestao odjednom? Odgovori!
[/quote]
manipulacija na ovakav način moguća je samo u uvjetima nelikvidnosti,nisam rekao da je on kriv za najavu dokapa,nego za nelikvidnost,agonija koja je na snazi se još više produbljava sa njegovom tvrdoslavošću i tvrdoglavošću vlade rh čiji smo svi mi taoci,34 milijarde kuna je već pređena granica onoga što nas vodi u provaliju,i to u petoj brzini..krajnje je vrijeme da roha pusti branu jer ovakvo ponašanje i njega i vlade rh je krajnje nepodnošljivo i sve više nas gura tamo gdje nam i jest u biti mjesto…..

đe ste mornari [kiss]
evo, ako je nekome frka ja privatnom ponudom nudim 500kn po dionici , količine ispod 100kom me ne interesiraju, ponude šaljite isključivo na pm [cool]

Tvoja ponuda je bolja od splice on ceka na 350. [kiss]
[/quote]

ja vam nudim 1000 kn po dionici, ali samo danas do 11 sati, nakon toga ponuda je na 3 znamenke….
na prodaju je došo nalog sa 60 komada na 1400 kn , a ukupna kupnja LKPC je svega 65 komada [undecid]
[/quote]
Baš si doko pogodio ka prstom u ……!

[color=blue][/color]vizionar

kolega plavi,imate li margin?

Zbog čega to mislite?
Nemam, ali sam i danas kupio.

[thumbsup]

lp
[/quote]

zato jer ste pisali da ste ulozeni preko 100%,a i cudim se da jedan takav obozavatelj lkpc nije utukao sve unutra jos na 1600, ili eventualno do 1500.sad je ipak 1400, da zaista vjerujete u ovo bili bi odavno unutra.
sad će dokap [thumbsup]
[/quote]

Kolega to su neke osnove inestiranja koja bi svatko trebao znati.
Nikada ne ulažete all in u neku dionicu, a niti ulažete odmah sve što mislite uložiti u tu dionicu, na jednoj cijeni.

Ima tu još dalje, ovisno o ovome ili onome, kako bi kolega lanica rekao, ako ovo onda ono i sl. itd.

Ali nije ovo besplatna škola, pa..

lp
[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

cudim se, ja sam mislio da vi uvijek "otvarate vrata" kako ste nekad pisali, pa sam eto htio "ući sam",ali vidim da je pušing značajan, pa vise ni nekdasnji drukeraj vise nije besplatan. [lol]

osim ako ste se istovarili vec sa svim, sto mi ne bi bilo cudno,e onda ste majstor i spreman sam i platit za to znanje [thumbsup]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

cudim se, ja sam mislio da vi uvijek "otvarate vrata" kako ste nekad pisali, pa sam eto htio "ući sam",ali vidim da je pušing značajan, pa vise ni nekdasnji drukeraj vise nije besplatan. [lol]

osim ako ste se istovarili vec sa svim, sto mi ne bi bilo cudno,e onda ste majstor i spreman sam i platit za to znanje [thumbsup]

Da li Vi čitate što ja pišem na temi što smo tržili, već kad vam je bitno što i kako tržim?
lijepo vam piše da sam kupovao.
I još imam puno rezervi za kupovinu ako zatreba, a o povezanim osobama da ne govorimo, već kad ste me isporvocirali pa da vam tako kažem i usput dam jedan lijepi smajlić: [tongue]

Da u pravu ste, moja omiljena ( jedna od ), poslovica,

kaže se – vrata Ti mogu otvoriti, ali ući moraš sam.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ma dobro kolega, najte se nervat, samo vas malo bockam, pušim na dlkv pa sam malo neurozan.ako još kunu padne sve ću istovarit po bidu.
vi ste ionako moj omiljeni druker [kiss]
što se tiče teme šta sa tržilo, da vjerujem u bajke, čitao bih braću Grim, ili brutalni kapital(bez gaća) [lol]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Ajmo zaba ima još gladnih usta, rasprodajte pa ćete opet kao i prije par godina tovariti se po 6500, tada vam je bilo jeftino a danas vam je skupa na 1400, jadna nam majka dok je ovakvih.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ma dobro kolega, najte se nervat, samo vas malo bockam, pušim na dlkv pa sam malo neurozan.ako još kunu padne sve ću istovarit po bidu.
vi ste ionako moj omiljeni druker [kiss]
što se tiče teme šta sa tržilo, da vjerujem u bajke, čitao bih braću Grim, ili brutalni kapital(bez gaća) [lol]

Može ovako: odaberite boli koji dan sa te teme jkad sam ja nešto napisao da sam tržio.
Ako se to pokaže istinitim vi ćete meni dati 5 000 kuna.
Ako se to pokaže lažnim, ja vam dajem 50 000 kuna.

Moderatori mogu biti svjedoci, platit ćemo im manipulativne troškove.

Može tako kolega?

lp i javite hitno!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajmo zaba ima još gladnih usta, rasprodajte pa ćete opet kao i prije par godina tovariti se po 6500, tada vam je bilo jeftino a danas vam je skupa na 1400, jadna nam majka dok je ovakvih.

Kolega da vas malo bolje informiram, ne prodaje ZABA, već netko pod Zabinim skrbničkim.
Taj netko može biti fizička ili pravna osoba, ali je definitivno da ima samo manji udio u tom skrbničkom računu.

Kako znam?
Pogledajte povijesne promjene u top 10 tog skrbničkog pa ćete vidjeti da je bilo često da se dogodi da jedan dan kupuje, a drugi dan prodaje ili obrnuto, što jasno govori da je riječ o više fizičkih / pravnih lica pod timk skrbničkim ( tipa portfelj marginaša ili sl. )

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega da vas malo bolje informiram, ne prodaje ZABA, već netko pod Zabinim skrbničkim.
Taj netko može biti fizička ili pravna osoba, ali je definitivno da ima samo manji udio u tom skrbničkom računu.

Kako znam?
Pogledajte povijesne promjene u top 10 tog skrbničkog pa ćete vidjeti da je bilo često da se dogodi da jedan dan kupuje, a drugi dan prodaje ili obrnuto, što jasno govori da je riječ o više fizičkih / pravnih lica pod timk skrbničkim ( tipa portfelj marginaša ili sl. )

lp
[/quote]
Pa koliko se ja sjećam HANFA je rekla da se više pravne i fizičke osobe neće moći skrivati iza skrbničkih računa i da će svatko morati stajati svojim imenom iza računa.

PUCANJ U IVU PUKANIĆA JE PUCANJ U DEMOKRATSKU HRVATSKU

ne mora ali onda plaća malo više,to je sve,..npr ja sam pbz skrbnički

čuj ovog 300 komada na 800 ahahahahahahaha

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close