LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja bi ovo nazvao vaginalna manipulacija..luka prepuna brodova radi se punom parom,a dionica se bezobrazno potapa…čista manipulacija na netransparentnom i nelikvidnom tržištu gdje glavnu palicu vode dvije banke koje žele kupiti sve što valja za kikiriki…u tome svemu im pomaže naš guverner narodne banke..pa nisu mu džabe udijelili nagradu….

ja bi ovo nazvao vaginalna manipulacija..luka prepuna brodova radi se punom parom,a dionica se bezobrazno potapa…čista manipulacija na netransparentnom i nelikvidnom tržištu gdje glavnu palicu vode dvije banke koje žele kupiti sve što valja za kikiriki…u tome svemu im pomaže naš guverner narodne banke..pa nisu mu džabe udijelili nagradu….

U rujnu 48 brodova u luci
Vaš link
[thumbsup]

bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju

đe ste mornari [kiss]
evo, ako je nekome frka ja privatnom ponudom nudim 500kn po dionici , količine ispod 100kom me ne interesiraju, ponude šaljite isključivo na pm [cool]

Tvoja ponuda je bolja od splice on ceka na 350. [kiss]

Sad je krivi guverner?
Jedini krivac su dogovaranja dokapa na kavi među ekipom pod sponzorstvom Uprave Luke. Pa sjeti se tko vlada ovom zemljom?
Uostalom, zašto bi bio guverner kriv? On je proglasio dokap na burzu i nestao odjednom? Odgovori!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

molio bih kolegu plavog da da daljnje viđenje situacije, hvala

To bi trebao pitati kapetana Ivana Pavlovića predsjednika Uprave Luke Ploče.
Jer on je direktno odgovoran kako za poslovanje tako i za cijenu dionice na burzi.

Jer, da se podsjetimo osnova modernog upravljanja kompanijama, tipični ciljevi bi bili:

1. Maksimimiranje dobiti
2. Maksimiranje bogatstva dioničara
3. Maksimiranje nagrada uprave
4. Ponašanje društva, transparentnost i socijalna odgovornost.

G. Pavlović je na čelu društva čija je dionica izgubila na vrijednosti unazad nekoliko tjedana 30 %.
Isključivo zbog lošeg odnosa prema dioničarima i široj investicijskoj javnosti. Da ne govorimo da je u strukturi tih dioničara i dobar dio bivših i sadašnjih radnika Luke Ploče kojima se svojevremeno svašta obećavalo ( polako i ide u tom smjeru što se poslovanja tiče, ali ponavljam, odnos prema dioničarima i široj investicijskoj javnosti je katastrofalan )

No dajmo čovjeku priliku još, da vidimo što će biti sa dokapitalizacjom i modelom iste, ne bude li po volji svih dioničara, ne bude dobro.

Ja sam danas dokupio, pa šta bude.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

vladimir9, 11.11.2010. u 21:59
Jer, da se podsjetimo osnova modernog upravljanja kompanijama, tipični ciljevi bi bili:

1. Maksimimiranje dobiti
2. Maksimiranje bogatstva dioničara
3. Maksimiranje nagrada uprave
4. Ponašanje društva, transparentnost i socijalna odgovornost.

Je…druže Plavi, tako bi to trebalo biti…i tako je u trulim kapitalističkim državama.
Na žalost kod nas te teze primjenjuju jedino HT i donekle Ericsson.
Ovi drugi osim maksimalizacije nagrada upravi, prakticiraju maksimalizaciju bogatsva samo nekih
dioničara, a tu i tamo nekima se omakne i maksimalizacija bogastva lokalnih političara.. [lol]

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

ovdje je puko margin..nema druge..neka budala imala punu košaricu jabuka…netko je znao za to i iskoristio..po meni posao za hanfu

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

đe ste mornari [kiss]
evo, ako je nekome frka ja privatnom ponudom nudim 500kn po dionici , količine ispod 100kom me ne interesiraju, ponude šaljite isključivo na pm [cool]

Tvoja ponuda je bolja od splice on ceka na 350. [kiss]
[/quote]

ja vam nudim 1000 kn po dionici, ali samo danas do 11 sati, nakon toga ponuda je na 3 znamenke….
na prodaju je došo nalog sa 60 komada na 1400 kn , a ukupna kupnja LKPC je svega 65 komada [undecid]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

kolega plavi,imate li margin?

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Ja ulazim all in na 800 kuna i dokapitaliziram po 400. Pa da vidimo pukovnik ili pokojnik.
A do tada plavi i barbastari dokup i samo dokup.S obzirom da dokupljujete od 1800 prosjek će vam biti oko 1600.Što nije loše s obzirom na kapacitete, nove dizalice i konetjnerski terminal. Za kojih 3-4 godine će se to opet vratiti, možda bude i dividenda kojih 20-30 kuna, pomalo, ovo je investicija za budućnost. Ja se ne živciram, strpljen spašen.
Ovo treba samo čvrsto držati i ne obazirati se na ove manje fluktuacije od 50-60% gore-dolje.

“A man's got to do what a man's got to do”

Zbog čega to mislite?
Nemam, ali sam i danas kupio.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zbog čega to mislite?
Nemam, ali sam i danas kupio.

[thumbsup]

lp
[/quote]

zato jer ste pisali da ste ulozeni preko 100%,a i cudim se da jedan takav obozavatelj lkpc nije utukao sve unutra jos na 1600, ili eventualno do 1500.sad je ipak 1400, da zaista vjerujete u ovo bili bi odavno unutra.
sad će dokap [thumbsup]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

New Report

Close