LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

doko@
jedna od najvaznijh stvari u ovom poslu su INFORMACIJE a vi ulazite na osnovu informacija tipa "rekla ,kazala".Samo vi citajte 24 SATA jer upravo te informacije ce vam itekako pomoci na TK.

ne! najvažnijaje psihologija!
ti s tim tvojim INFORMACIJAMA kupuješ i dokupljuješ od 1700 kn, sad je na 1470 i još će niže. stvarno ti te novine i časopisi ludo pomažu…za zgubit novce [bye]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Vidim da volis polemiku i pun si informacija.Daj molim te kazi mi molim te:

gdje na ZSE ima kretanje crobexa po danima, ne mogu naći?

Upravo si to pitanje postavio na temi BEZ CENZURE OPCENITO.
Pa kolega dvije si godine na forumu i pratis TK a ti neka osnovna pitanja i ulazis u polemiku sa starijima od tebe(mislim na forum).
Malo postivanja ne bih skodilo.

@petina
vidim da pratiš moje postove na forumu, tako treba, upij znanje a ne da bacaš pare na časopise i plačene članke u novinama. ako te još šta zanima slobodno pitaj, tu smo da razmjenimo informacije! zašto da i ti jednom ne zaradiš na burzi [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Koliko optimizma ovdje i u padu…. poznato je da to može voditi samo dolje.
Ja ne vidim da je itko ponudio HFP konkretnu ponudu iliti čitaj CASH.
Presmiješni su oni koji misle da će fondovi ovo kupovati… ha ha. ma dajte ljudi urazumite se.

26.11.2010 - Dan D

ja na danasnji razvoj dogadjaja moGi reci samo…. [thumbsup] to je ono sto smo strpljivo cekali i sada je to….fakat ne razumijem cemu nervoza. Pa jednostavno je, oni koji misle da dokap nece biti dobar za dionicare neka prodaju… oni poput mene koji misle da ce dionicari proci odlicno ce fino kupiti dionice od ovih prvih … i sve pet:)

Mean people suck and nice people swallow!

Nije me bilo jučer, ali vidim da je došla i službena obavijest na burzui da je dokapitalizacija, tj. početak i objava iste pri kraju.
Super, dakle ipak ide.
Ja jučer nisam kupovao, kupio sam u četvrtak po 1435, ali ću sigurno dokupiti u ponedjeljak.

Nije mi jasno kako i dalje ima tutleka koji na ovoj temi pišu o dokapitalizaciji kao o nekakvoj stvari koja će biti u nekom dugoročnijem periodu kada a) Neki dan sam postao iz Forbes-a izjavu direktora uprave da će proces biti gotov do početka prosinca i b) jučerašnja objava na ZSE je upravo to potvrdila.

Čao đaci..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

iz direktorove izjave jasno je da ni on ne zna do kad će to trajati, a kad se konačno odluče, onda opet ovisi o vladi kad će krenuti s time. najlogičnije je pred izbore iduće godine jer to vladi donosi naviše bodova, znači oko lipnja 2011. bi moglo početi [yawn]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

kolega petina

doko vas navlači na svoj teren, želi vas dobiti na iskustvo.

Inače, uopće ne sumljam kome od ove dvije vrste igrača ide bolje na burzi. Državu već dvadeset godina vodi ekipa koja igra sključivo na protekciju i psihologiju širokih masa, a ulaganje u znanje
im je nepoznata i sasvim nepotrebna aktivnost.
Stvari će se sigurno promjeniti, ali nažalost ne tako brzo kako bi mi željeli.

zeba @
Hvala ! [thumbsup]

Nije me bilo jučer, ali vidim da je došla i službena obavijest na burzui da je dokapitalizacija, tj. početak i objava iste pri kraju.
Super, dakle ipak ide.
Ja jučer nisam kupovao, kupio sam u četvrtak po 1435, ali ću sigurno dokupiti u ponedjeljak.

Nije mi jasno kako i dalje ima tutleka koji na ovoj temi pišu o dokapitalizaciji kao o nekakvoj stvari koja će biti u nekom dugoročnijem periodu kada a) Neki dan sam postao iz Forbes-a izjavu direktora uprave da će proces biti gotov do početka prosinca i b) jučerašnja objava na ZSE je upravo to potvrdila.

Čao đaci..

I plavi zašto ne pometeš sve na 1500?Skupila se lijepa količina!!!

Pa dokap sigurno ide…
lp

Evo jedan prijedlog ZABI vi tražite za tih 150 dionica 1500 kuna mi nudimo 1440, vi spustite na 1470 i mi ćemo to poskidati, mislim da je korektno sa naše strane.

molio bih kolegu plavog da da daljnje viđenje situacije, hvala

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

New Report

Close