…….nalazi se u završnoj fazi te se definitivan odabir očekuje u najkraćem mogućem roku.”
Treba se strpiti jos malo tj. mozemo ocekivat kroz 12.mjesec.
KOJE GODINE!!!!!!
Napokon su se sjetili javiti , makar nisu rekli ništa što i sami nismo naslučivali.
Dakle, može se iščitati da se čeka da se popravi opća likvidnost koja je preduvijet za uspjeh dokapitalizacije.
Kol. lanica kalkulira sa sredinom 2011. međutim poznavajući naše političke neprilike bojim se da će dokapitalizaciju LKPC tempirati oko ovoga vremena iduće godine da posluži kao predizborni joker u dubrovačko-neretvanskoj županiji.
pregovara se sa investitorima-a ne sa radnicima…radnici su dobili svoje po 60 kom još prije 5-6 godina…pa ima slobodno 1.3 milijarde koje nisu iskoristili mislim iz modela A…novca ima nego je malo zamršeno kako svima ugodit,ali ne bojte se-neće trenutni dioničćari biti sigurno oštećeni..takvog dokapa još nije bilo…u biti prvo ide privatizacija pa onda dokap-a to sve očekujem pšočetkom iduće godine kako i najavljivam ima već 3 godine..dakle ljudi prvo ide privatizacijaaaaaaa,a onda dokap…najbliža solucija je da će mirovinski fondovi pokupit državni dio od cca 100 000 dionica,recimo po 1500,00 kn i onda roknit dokap i na konju smo svi,a radnici ako dobiju dobit će lock up najmanje 5 godina-to je već utvrđeno na sastancima sindikata sa vladom …a pošto država nema love zašto bi davala radnicima po 400,onda ne bi mirovinci pristali na tu opciju..eto da vam raščistim malo maglu,zato je i zapelo,ali naravno da će se prihvatit opcija sa mirovincima tako da napokon nešto kvalitetno ostane u hrvatskoj-da ne rasprodamo sve strancima…….uglavnom po meni nema zime za lkpc i njene trenutne dioničare-tko misli drugačije neka prodaje slobodno-do mile volje…
bar su objavili-ionako je bilo očigledno da je to na dugom štapu,i da nije vrijeme za prikupljanje značajnijih financijskih srestava.
još jedna godina do izbora -i mrcvarenje cijene.
Iz najnovijeg izdanja Forbesa, predsjednik Uprave Luke Ploče o dokapitalizaciji ( privitak ):
U ovoj godini očekuje se prekrcaj preko 4 milijuna tona tereta ( u 2009. bilo 2,9 milijuna ).
Dokapitzalizacijom država smanjuje udio na 20 %.
2013. očekuje se prekrcavanje 7 milijuna tona tereta.
Proces ( dokapitalizacije ) je započeo prije 3 mjeseca i trebao bi biti završen do početka prosinca.
itd…
lp
Kupio i procita! [thumbsup]
Ako Pavlovic u svome interviju za Forbes kaze da je dokap u zavrsnoj fazi i da bi trebo proces dokapitalizacije biti zavrsen do pocetka prosinca onda se strpite jos 30-tak dana pa cemo znati nesto konkretnije a ja sam uvjeren da ce tako i biti.Zato sam u prijasnjem postu 12.mjesec i naveo.
Smatram da Forbes nije niti Poslovni niti Bussines pa da moze nesto izjaviti a da iza svoje izjave ne stoji.
p.s.FORBES je Magazin poznat i kao jedan od vodećih medijskih zastupnika slobodnog tržišta i žestok protivnik miješanja države u slobodnu ekonomiju.
…….nalazi se u završnoj fazi te se definitivan odabir očekuje u najkraćem mogućem roku.”
Treba se strpiti jos malo tj. mozemo ocekivat kroz 12.mjesec.
KOJE GODINE!!!!!!
[/quote]
Ulazuci u znanje ulazemo u sebe.
Kupi FORBES pa ces znati u kojem mjesecu i koje godine.
p.s.Kakvi ste to vi investitori kada ne mozete odvojiti 30-tak kn za informaciju koja vam moze donijeti NOVCE. Kupujete li ponekad(a da ne kazem svaki dan bez sub i nedj.) Poslovni ili Bussines.
Dobro si im reko Petina, pa nek se malo uozbilje. Ako direktor to javno izjavi i dostavi službeno objašnjenje burzi da dokapitalizacija ide onda i ide i sve se radi da uspije-pa nije to mala stvar.
Ne može ni moderator sve vidjeti ili na vrijeme reagirati, ali zahebante treba bar upozoriti da se uozbilje malo.
Dobro si im reko Petina, pa nek se malo uozbilje. Ako direktor to javno izjavi i dostavi službeno objašnjenje burzi da dokapitalizacija ide onda i ide i sve se radi da uspije-pa nije to mala stvar.
Ne može ni moderator sve vidjeti ili na vrijeme reagirati, ali zahebante treba bar upozoriti da se uozbilje malo.
svega se ovdje covjek nacita pa promisli, zar ovakvi kao Oni ulazu u TK.Jos gore ,takvi slicni nam vode drzavu.
p.s.Kakvi ste to vi investitori kada ne mozete odvojiti 30-tak kn za informaciju koja vam moze donijeti NOVCE. Kupujete li ponekad(a da ne kazem svaki dan bez sub i nedj.) Poslovni ili Bussines.
mi smo oni koji određuju cijenu na burzi jer smo većina i ako nas 95% to ne čita, onda to ne utječe na cijenu jer je to kao da se ništa ni ne događa. a ti moš svaki dan kupiti 10 časaopisa i novina i nikom ništa [lol] [bye]